Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabalar, forum takipte rastladım uzun zamandır kitap okuyamıyorum yaramaz bir oğlum var, ama artık ruhumun da biraz dinlenmeye ihtiyacı var, yavaş da olsa başlayım , Ayşe Kulin- Gece Sesleri İlk sayfayı okudum devamı gelir inşallah.

spor salonunda okudugum kitabım
bir psikiyatristin gizli defteri sayfa 45

merhaba bilgelerim final projesi olarak bir işletme açmam gerekiyor ve ben kitap kafe açmayı düşünüyorum, salaş bir mekan olacak, aynı zamanda üyelikle ödünç kitap verilebilecek. isim bulamıyorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var

iyi akşamlar bilgecanlarım
iyi akşamlar bilgeler kaç gündür giremiyorum kitabımıda okuyamadım malesef bebeğim hasta oldu enfeksiyon kapmış 2 gün ateşi düşmedi çok şükür yeni yeni toparlanıyo
geçmiş olsun canım benim
selam
gel gel biz anne bilgeler olarak seni de kitap kurdu yaparız inşallah

''Bilge Kitap Kafe''geldi benim aklıma canım
Allah kolaylık versin

Merhaba bilge lavin, gönüllü cikmazsa liste uzun süre yapılmayabilir maalesef:/
Ben de beceremiyorum ki offf
İyi haftalar bilgeler... Bu ara hiç kitap okuyamıyorum çakılı kaldım aynı kitapta. hem de bu kadar güzel kitaba haksızlık ettiğimin farkında olarak kendime gıcık oluyorum. :26:

Hayyalcim Uı olmuş

Siyasi içerikli kitaplar kapsam dışıymış. Ben zaten çoğunlukla siyasi kitap okuyorum ki :)) Romanları zaten kitaptan bile saymıyorum kitap dediğinin her sayfasında onlarca bilgi olacak ki ayırdığım zamana değsin.. Tamam tamam sustum yav kızmayın :)

bende kitap okuyanlardanım, şuan kpss ye hazırlanıyorum ama yine de kitap okumayı bırakmamam lazım, bende katılmak istiyorum topiğe,
şuan ADİL MAVİŞ İN - ANLAYARAK HIZLI OKUMA ve öğrenme teknikleri kitabının 76. sayfasındayım :)

bazen arada kitabı elime alamıyorum, bu topik sayesinde böyle bir sorunum ortadan kalkar umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…