- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Geçmiş olsun Bilge NAZ8, Allah şifa versin inşaAllah!iyi akşamlar bilgeler kaç gündür giremiyorum kitabımıda okuyamadım malesef bebeğim hasta oldu enfeksiyon kapmış 2 gün ateşi düşmedi çok şükür yeni yeni toparlanıyo
iyi akşamlar bilgeler kaç gündür giremiyorum kitabımıda okuyamadım malesef bebeğim hasta oldu enfeksiyon kapmış 2 gün ateşi düşmedi çok şükür yeni yeni toparlanıyo
Geçmiş olsun Bilge NAZ8, Allah şifa versin inşaAllah!
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bebişe
çok teşekkür ederim bilgecanlar
geçmiş olsun canım benimiyi akşamlar bilgeler kaç gündür giremiyorum kitabımıda okuyamadım malesef bebeğim hasta oldu enfeksiyon kapmış 2 gün ateşi düşmedi çok şükür yeni yeni toparlanıyo
selammerhabalar, forum takipte rastladım uzun zamandır kitap okuyamıyorum yaramaz bir oğlum var, ama artık ruhumun da biraz dinlenmeye ihtiyacı var, yavaş da olsa başlayım , Ayşe Kulin- Gece Sesleri İlk sayfayı okudum devamı gelir inşallah.
merhaba bilgelerimfinal projesi olarak bir işletme açmam gerekiyor ve ben kitap kafe açmayı düşünüyorum, salaş bir mekan olacak, aynı zamanda üyelikle ödünç kitap verilebilecek. isim bulamıyorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
''Bilge Kitap Kafe''geldi benim aklıma canım
Allah kolaylık versin
Ben de beceremiyorum ki offfMerhaba bilge lavin, gönüllü cikmazsa liste uzun süre yapılmayabilir maalesef:/
İyi haftalar bilgeler... Bu ara hiç kitap okuyamıyorum çakılı kaldım aynı kitapta. hem de bu kadar güzel kitaba haksızlık ettiğimin farkında olarak kendime gıcık oluyorum. :26:
merhaba bilgelerimfinal projesi olarak bir işletme açmam gerekiyor ve ben kitap kafe açmayı düşünüyorum, salaş bir mekan olacak, aynı zamanda üyelikle ödünç kitap verilebilecek. isim bulamıyorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
iyi akşamlar bilgecanlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?