Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

siyasi ve dini kitap okuyabilirsin ama konuda bahsetmezsin. bildirimdede XXX dersin geçersin.
cemalnur sargut .... dersin geçersin

Bu kural sadece bu konu başlığı altında mı geçerli yoksa bu sitedeki kitaplarla alakalı bütün konu başlıklarında da böyle mi?

Bu kural sadece bizim konumuzda geçerlidir.(pek bilgim yok ama duymadım şimdiye kadar.) Dini ve siyasi kitaplar herhangi bir polemik çıkmaması adına yasaktır. Bu konuda hiç birimizin art niyeti yoktur. Art niyet aramamak da lazım. Herkesin kendince kuralları vardır sonuçta

Son düzenleme:
Günaydın okuyan kızlar

Bu yıl 100 kitap hedefimi tamamlamış olup 103. kitabımı okuyorum. Hedefimi tamamladığım için çok mutluyum.

Önümüzdeki yıl için, son aylardaki performans düşüklüğümü göz önüne alarak 75 kitap okumayı hedefliyorum.

Sizlerin hedefleri neler acaba???

Günaydın okuyan kızlar

Bu yıl 100 kitap hedefimi tamamlamış olup 103. kitabımı okuyorum. Hedefimi tamamladığım için çok mutluyum.

Önümüzdeki yıl için, son aylardaki performans düşüklüğümü göz önüne alarak 75 kitap okumayı hedefliyorum.

Sizlerin hedefleri neler acaba???

tebrik ederim canım

bende 70 hedeflemiştim 69 okudum bakalım 1 tane kaldı

seneye de 80 düşünüyorum inş bakalım

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..

dağlar yankılandı kitabı elimde hala 20sf deyim.
bugun baya ilermeyi düşünüyorum. inşALLAH bu ay biticek. bu ayki kitabım 4 olacak

seneki hedeflerden bahsedilmiş. bende 70 hedef koymayı düşünüyorum

Günaydın Bilgeler

Elif Şafak - Firarperest bitti

Yeni kitabım Elif Şafak - Şemspare Sanırım 246sayfaydı :44: ama bu hafta işlerim var okuyamayacağım

Günaydın Bilgeelrim :)
Ben de tan 103'deyim şu an
104'e başladım ama yetişir mi bilmem
Ben de kpss yüzünden daha düşük bir hedef seçicem, ayda 6 kitaba indim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…