Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Şu anda şaşkınlığın son raddesindeyim.
Her gün mutlaka bir sayfa bile olsa okurum. Okuyamadığım günler çok nadirdir.
Buna rağmen hiç hedef koymamıştım kendime ve dahası hiçbir zaman asla ve kat'a 100 adet kitap okuyamadım sene boyunca... ciddi ciddi ağlamak istiyorum. mağmada yer açın bana...

merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum..

şuanda Dan Brown ın cehenem kitabını okuyorum.
kitaba geçen cuma başladım
334. sayfadayım
kitap 573 sayfa.
ben pazar günleri en fazla 10 sayfa okuya biliyorum vaktim olmuyor.
diğer günlerde hep işe gidip gelirken otobüste okuyorum
6 gün boyunca günde en az 50 sayfa okuya biliyorum..
yeni evlendim düzenimi oturta bilirsem eski performansımı yakalaya bileceğimi düşünüyorum.
pazar günleri rapor veremem çünkü sadece işyerimden girebiliyorum.

hepimize iyi okumalar

Ustam ve Ben' e büyük bir hevesle başladım fakat gribim pençesine düştüm yeniden yatıyorum evde :2:
benim hedefim de 100 dü, emin olmamakla beraber geçmiş olmalıyım diye düşünüyorum. kalkabilirsem notlarıma bakar yazarım

herkese sağlıklı günler diliyorum

Canımm çok geçmiş olsun
Ben de tam iyileştim diyorum, boğazlarım tekrar şişiyor

Güloo gülooo Ağlama canım, seni seviyoruz

Hoşgeldin aramıza
Mutluluklar bu arada
Bitirdiğin kitabı da şu konuya bildirim yapıyorsun: http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-59.html Bu konu sadece biten kitaplara ait, orda selam vermek muhabbet etmek yasak
Geyiği bu konuda yapıyoruz

geçmiş olsun Sos.

Güloo gülooo Ağlama canım, seni seviyoruz
ben de sizi.

,

Gayet iyi bir hedef canım

Günaydın Bilgeelrim :)

Ben de tan 103'deyim şu an
104'e başladım ama yetişir mi bilmem
Ben de kpss yüzünden daha düşük bir hedef seçicem, ayda 6 kitaba indim şu an

Yaşasın hedef kardeşliği

Ben de ilk defa saydım, ama hedef koyunca daha bir düzenli ve amaca yönelik okuyormuş gibi oldum. Böyle yıllık olmasa bile, aylık hedef koymanı tavsiye edebilirim. Benim her ay okuyacağım kitaplar, bir önceki aydan bellidir mesela. Bunlar da işimi kolaylaştırdı.

Hoşgeldin öncelikle
İlk zamanlar ben de zorlandım ama eski performansımın bir tık altında da olsam bayağı toparlandım. Biraz zaman lazım.

hoşbuldum
umarım bende toparlana bilirim buradan göreceğiz

benim bu yıl 138 olmuş.okuduğumu da bitirebilirsem 139. sanırım böyle de kapanır bu yıl, şu ara okuyamıyorum çünkü.
2014 hedefim 75 olacak. kpss hazırlıklarını artırmam gerekiyor

benim bu yıl 138 olmuş.okuduğumu da bitirebilirsem 139. sanırım böyle de kapanır bu yıl, şu ara okuyamıyorum çünkü.

maşallah
bende eve gidince sayayım bu yıl ne kadar kitap okumuşum..
yazarım yarın merak ettim bende

75 mi? KPSS çalışıyorsun diye 75 hem de... Ben KPSS çalıştığım dönem, 7,5 tane bile kitap okumadım. Kaldı ki 75! ( KPSS de olmadı zaten. )

maşallah
bende eve gidince sayayım bu yıl ne kadar kitap okumuşum..
yazarım yarın merak ettim bende
Cidden maşallah, süphanallah! Ben de eve gidince sayayım bari ama buraya yazar mıyım? Neden yazayım ki? Rezilliğimi belgelemeye hacet yok!
Gerçi ben sene başından -hatta öncesinden- beri bu konuya dahilim. O yüzden listeye bakınca zaten belli olur benim bu yıl kaç tane kitap okuduğum. :26:

yılda 7.5 kitap okumayı bünyem kaldırmaz benim şaka bir yana da kitapsız kalmak iyi gelmiyor bana. geçende arkadaşta merak ettiğim bir kitap gördüm. bitirdiğinde bana vermesini söyledim.170 sayfa kitap bir haftada bitiremedi. nasılsa bitirir diye iki gün yeni kitaba başlamadım onu bekledim. baktım dün de bitirmemiş, başladım kendi kitabıma

kırk yılın başı birinden bir kitap istedik, onun da bitmeyeceği tuttu ne hikmetse

ben daha yeni geldim buraya genelde çok okurum fakat bu sene biara düğün telaşesi yüzünden aksatmıştım şimdide çok vaktim oluyor ama gene 70 i geçmiştir diye düşünüyorum bu akşam sayacağım bu sayede kütüphanemide düzenlemiş olurum

sende öyle düşünme insanın okudukça okuyası geliyor ben işte bile fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.

Bu sene çok az okudumm düğün nişan telaşından Ama inş seneye daha çok zaman ayırırım kitaplarımın kokusu bile beni mutlu ediyor.

Ben de kitapsız durmam. Hiç okumadığım gün olmaz. Bir sayfa bile olsa okurum.

Ama süründürüyorum elimde, yavaş okuyorum.

Bu sene çok az okudumm düğün nişan telaşından Ama inş seneye daha çok zaman ayırırım kitaplarımın kokusu bile beni mutlu ediyor.

anam ben başımı nerelere vursam?
ne düğün telaşım var ne de KPSS.
yine de kitap okuyamıyorum.
evli de değilim ki ev işi şu bu diyeyim.
iş yerinde işim var benim de... (hah bahane buldum. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…