Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın Kızlar

Ayşe Kulin - Veda Bitti

Ahmet Altan - Karanlıkta Sabah Kuşları 194 sayfa 25. sayfadayım.. Beğenmedim ama başladım diye okuyorum

selam kitap kurdu güzel hatunlar
Pucca Allah Beni böyle yaratmış bitti.
Sema Maraşlı Eşimle tanışmayı unutmuşuz 97. sayfadayım bugün buda biter.

bu ara okuduğum kitaplar hiç mutlu etmiyor beni. zaman kaybediyormuş hissi taşıyorum.

Kimya Hatun'a başlayacağım. umarım bu hissim kırılır

Canım bana da oldu o bi ara, artık ayda 10 kitap okumuyorum, 5'e düşürdüm
Bana da vakit kalıyor hem. Sen de test çöz biraz testtt Kazanmamız lazım şu sınavı :13:

Kimya Hatun'u bırakıyorum. bundan sonra sarmayan kitapları okumakta inat etmeyeceğim

yeni kitabım Kardeşimin Hikayesi

Kimya Hatun'u bırakıyorum. bundan sonra sarmayan kitapları okumakta inat etmeyeceğim

Bende de var o hastalık; "kitap sarmasa bile bırakamama sendromu"

Kimya Hatun'u okumuştum ben, SIKICI gibi hatırlamıyorum ama?! Sen hangisini okuyorsun? Piyasada bu tarz kitaplar çok fazla da...

ben de böyle olabilmek istiyorum
cehennem azabı gibi gelen yüzyıllık yalnızlığı bitirebilmek için canımdan bezmiştim

ben de böyle olabilmek istiyorum
cehennem azabı gibi gelen yüzyıllık yalnızlığı bitirebilmek için canımdan bezmiştim

ben de ilk kez yapıyorum çok heycanlıyım
şöyle düşün; zamanın sevmediğin bir kitaplar harcayacak kadar çok mu? :26:

Saide Kuds Kimya Hatun'u Güloş
Emin olamadım ama galiba benim okuduğum da buydu. Eve gidince bakayım unutmazsam, pazartesi yazarım inşallah.

ben de ilk kez yapıyorum çok heycanlıyım
şöyle düşün; zamanın sevmediğin bir kitaplar harcayacak kadar çok mu? :26:
nasıl olsa her şeyin zamanla sonu yok mu? ömür dediğimiz şey, küsecek kadar çok mu?

Kardeşimin Hikayesi güzeldir Sos
Keyifle oku

ah Yas bu ara çok ihtiyacım var iyi bir kitap okumaya.
bu arada, vatandaşlık ve coğrafya kitabına ihtiyacın var mı? bende minik bir yığılma oldu da lazım olana yollayabilirim

haklısın valla ben de artık gözünün yaşına bakmıcam sevmediğim kitapların

bakma gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…