Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Minonun Siyah Gülü 50. sayfadayım kızlar güzel ilerliyor ama dün akşam okuyamadım. Bu akşam okumakta niyetliyim yemekte yapmayacağım

ah Yas bu ara çok ihtiyacım var iyi bir kitap okumaya.
bu arada, vatandaşlık ve coğrafya kitabına ihtiyacın var mı? bende minik bir yığılma oldu da lazım olana yollayabilirim

Canım soru bankası şeklinde tarih ve coğrafya varsa isterim tabi ki
İyi olur benim için de. Ama konu anlatımıysa kalsın çünkü 2 tane kaynağım var konu anlatımında.

merhaba bilgeler
İskender Pala-Babilde ölüm istanbul da aşk kitabını okumaya başladım.çok beğendim ama öyle bir çırpıda okunacak bi roman değil.fuzuli yi anlatıyor.sakin kafayla sindire sindire okumak gerek.İskender Pala çok iyi yazar gerçekten.baştan ön yargılıydım ama ülkemizde böyle yazarların olması çok güzel

bu arada 10 gün yokum şehir dışındayım.ben gelene kadar liste yapılmazsa gelince yaparım.öpüyorum hepinizi.

Sema Maraşlı Eşimle Tanışmayı Unutmuşuz Bitti.

Yeni kitabıma henüz karar vermedim.

lolikim Dönüş üçüncü kitap.arada Bora'nın Kitabı var

biliyorum bebeem
bora aldığım yerde yoktu ben de daha sonra alirım onu diye düşünmüştüm işte
anlatım çok güzel ama bu kez de konu
işte bu diyebileceğimiz kitaplar nerde yaaa

biliyorum bebeem
bora aldığım yerde yoktu ben de daha sonra alirım onu diye düşünmüştüm işte
anlatım çok güzel ama bu kez de konu
işte bu diyebileceğimiz kitaplar nerde yaaa

ya anlatım dediğin de ahım şahım bir şey değil bence. dümdüz, konuşma cümleleri işte. anlamakta zorluk çekmiyor üstünde düşünmüyorsun. okuyorsun ve bitiyor hiç izi kalmadan

selam kitap kurdu hatunlar
yeni kitabım
Peyami Safa Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
35. sayfadayım.

sabah sabah sinirim bozuldu. kredi kartı taksitlerinde yeni döneme girildi ya, kitapları da kapsıyormuş bu. 10 tane kitap alayım 3e 5 e böldüreyim olayı da bitmiş.

zaten ülkede bir yılda 10 kişi 2 kitap okuyordu artık o 2 kitabı da bulamayız

ay çok sinir bozucu bir durum belki bu durum korsana bile teşvik edebilir bazı insanları yok kötü olmuş ya..

çok sinirim bozuldu :18:

ben öyle kart kullanan biri değilim ama genede üzüldüm çünkü kitap alıp böldürme olayı iyiymiş yani 3 tane alacağına 5 tane alırdın şimdi 2 tane anca alırsın toplu olarak..
bide kıyafet alınca değilde kitap alınca mutlu olan insanlar var..

ben oyum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…