ben de böyle olabilmek istiyorum
cehennem azabı gibi gelen yüzyıllık yalnızlığı bitirebilmek için canımdan bezmiştim
off o kitabı bitirdim ama nasıl bitirdim bir de bana sorun sürekli baştaki tabloya bakıyordum.ailede herkesin isimleri aynı nerdeyse.bunalmıstım baya uzun sürmüştü okuması.bitti şimdi de pek bir şey hatırlayamıyorum kitapla ilgili.büyücü ve yaşlı adamı ağaca bağlamaları kaldı aklımda başka da bir şey yok.Bir de bizim okulda bir hoca vardı.O kadar cok övmüştü ki kitabı kurgusu mükemmel falan diye.O yüzden almıştım pişman oldum.Şimdi Od'u okuyorum bitse de Sarah Jio'nun tüm kitaplarını aldım onlara başlayacagım.Okuyan arkadaşlar coktu hangisinden başlamalı sizce?
selam kızlar nasılsınız od'u okuyorum ama biraz sıkıcı geldi bana yaa cok fazla alf kalabalıgı var okuyanınız var mı od'u?
öyle başlayayım sağol canım :) çok merak ediyorumm od bitsin hemen baslayacagımcanım ilk çevrilen kitabı mart menekşeleri sonra yağmur sonrası sonra da böpğürtlen kışı
aralarında bağlantı yok ama (çok az vardı 1 ile 2 arasında) yine de bu sıralamayla başlasan daha iyi olabilir
ben okudum ve çok beğendim pinki
öyle başlayayım sağol canım :) çok merak ediyorumm od bitsin hemen baslayacagım
hımm ben daha başlardayım belki ondan öyle gelmiştir.bir de bu aralar canım sıkkın ondan odaklanamıyorum pek kitaba:) böyle yorumlar görünce daha bir şevk geliyor okumak için.
bazen bazı kitaplar yanlış zamanda okunabiliyor. senin için de öyledir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?