Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar nasılsınız od'u okuyorum ama biraz sıkıcı geldi bana yaa cok fazla alf kalabalıgı var okuyanınız var mı od'u?

ben de böyle olabilmek istiyorum
cehennem azabı gibi gelen yüzyıllık yalnızlığı bitirebilmek için canımdan bezmiştim

off o kitabı bitirdim ama nasıl bitirdim bir de bana sorun sürekli baştaki tabloya bakıyordum.ailede herkesin isimleri aynı nerdeyse.bunalmıstım baya uzun sürmüştü okuması.bitti şimdi de pek bir şey hatırlayamıyorum kitapla ilgili.büyücü ve yaşlı adamı ağaca bağlamaları kaldı aklımda başka da bir şey yok.Bir de bizim okulda bir hoca vardı.O kadar cok övmüştü ki kitabı kurgusu mükemmel falan diye.O yüzden almıştım pişman oldum.Şimdi Od'u okuyorum bitse de Sarah Jio'nun tüm kitaplarını aldım onlara başlayacagım.Okuyan arkadaşlar coktu hangisinden başlamalı sizce?

canım ilk çevrilen kitabı mart menekşeleri sonra yağmur sonrası sonra da böpğürtlen kışı
aralarında bağlantı yok ama (çok az vardı 1 ile 2 arasında) yine de bu sıralamayla başlasan daha iyi olabilir

öyle başlayayım sağol canım :) çok merak ediyorumm od bitsin hemen baslayacagım
ben okudum ve çok beğendim pinki

hımm ben daha başlardayım belki ondan öyle gelmiştir.bir de bu aralar canım sıkkın ondan odaklanamıyorum pek kitaba:) böyle yorumlar görünce daha bir şevk geliyor okumak için.

bazen bazı kitaplar yanlış zamanda okunabiliyor. senin için de öyledir belki

Kızlar merhaba online kitap okuyabileceğimiz kaliteli bi site biliyormusunuz eğer biliyorsanız adını paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler

inönü atatük'ü anlatıyor kitabı :

abdi ipekçi millyiet gazetesinin baş yazarı iken 10 kasım yakaşltıgında ve inönü hayattayken özl bi çalışma yapmak istemiş
inönüyle uzun bi röportaj yapmış....
milliyet gazetesinde 15 gün boyunca yayınlanacak bi yaza dizisi sonucu yazı 10 kasıma denk gelecek şekilde yayınlanmış

ve o röportajlar bir kitapta toplanmış.... işte o kitap bu kitap

daha başlarındayım ... kitabın tamamı soru cevap şeklinde abdi ipekçi soruyor inönü cevaplıyor....

yakın tarihle ilgilnenler merak edenler için okunması gereken bi kitap yada yayınlanan yılın gazetesini bulup 15 sayının o bölümünün okunması lazım....
sanırım kitabı okumak daha pratik:)

şimdilik iyi gidiyo
ama inönünün pek suya sabuna dokunmayan cevapları var... ortalama şeyler yani pekde önemli bişiler dediğine henüz rastlamadım
yani bana ''vay canına beeee bu olayın iç yüzüde buymuş dedirtmedi''şimdilik
tabi bu arada 39. sayfada oldugumuda belitmeliyim:))
ha bide nutuğu okuynalar okusa iyi olur sanki o günleri bide inönüden dinlemek var yani:)

bu bitsin küçük arı 'yı okuycam sabırsızlnıyorum

iyi geceler bilgiler ne zamandır kitap okuyamadığım için topiğe de ugrayamadım geçenler de kac aydır elimde sürüklenen Bir Turk Ailesinin Öyküsü bitirdim ama diğer topiğe yazmadım bitirdim diye acaba simdi onu yazsam bitirdim diye tekrar listede olurmuyum gerçi bu topikteyken başlamıştım o kitabı okumaya..... iki gun kuralına uymadığım için tekrar listeye girmem nasıl olacak yeni bir kitaba mı başlayacağım sizlerle tekrar bilgilendirirseniz sevinirim....

inönü atatürk'ü anlatıyor kitabına devam ediyorum :) kitap 200 sayfa ben 120. sayfadayım baya iyi gitti bugün biter bundan sonra sırada o akdar çok kitap varki

ama ilk KÜÇÜK ArI yı okycam çok merak ediyorum:)

Bin muhtesem gunes
Khaled hosseini sayfa 215

Kizlar kitabimin adini arada yanlis yazmisim (bir tutam gunes) gibi, kafam neredeyse. Kusuruma bakmayin. :26:

Hayırlı sabahlar bilgeler..
Keyifleriniz nasıl?
Bu arada kitabımda 4o4. sayfadayım, az kaldı şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…