Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
Peyami Safa Dokuzuncu Hariciye Koğuşu sayfa 70

Danielle Steel Melek sayfa 143

melek bugün biter dokuzuncu hariciye koğuşunu evde unutmuşum bu bitince başka kitaba başlamam gerekecek.

Selam Kızlar iyi haftalar

Ahmet Altan - Karanlıkta Sabah Kuşları 68. sayfadayım.. Çok sıkıcı olduğundan bırakmak da istemediğimden yeni bir kitaba daha başladım

Ayşe Kulin - Gece Sesleri kaç sayfa hatırlamıyorum ama 78. sayfadayım

selam
gizli anların yolcusuu sayfa 410

bugün biter aslında ama yarın yolda okurum diye bugün elime almıycam

Danielle Steel Melek bitti.
yeni kitabım;
Cristina Comencini Geceyle gelen sayfa 39

Selam Bilgelerim, dersaneden şimdi geldim ve temizliğe giriştim gelir gelmez. Hava güzel ya yapayım dedim
Bu arada kitabım Aşka Yolculuk, sayfa 200deyim
Herkese mutlu günler

inönü atatğrkü anlatıyor kitabımda son 2 röportaj var 40 sayfa kadar
bende küçük arıya başladım acayip merak ediyorum:)

canım sen bu kitapları yiyomusun napıyosun?

canım avrupa yakasında çalışıyorum ve anadolu yakasında oturuyorum İstanbulda oturuyorsan veya İstanbulu biliyorsan köprü trafiğinide bilirsin malum..

ee bende otobüste günde en az 3 saat yol gidiyorum 2-3 günde bir kitap bitiyor birde öğle aralarım var günde yarım saat 1 saatte o sayede okuyorum

Son düzenleme:
... Ve Tanrı Adem'den aldığı kaburga kemiğinden bir kadın yaptı ve onu Adem'e getirdi.
Ve Adem dedi: 'şimdi bu benim kemiklerimden kemik ve etimden ettir. Buna nisa (kadın) denecek çünkü o insandan alındı.' Bunun için insan anasını ve babasını bırakacak ve karısına yapışacaktır ve bir beden olacaktır.
Ve Adem ve karısı, ikiside çıplaktılar ve utançları yoktu.

yaratılış 2

evet istanbulda yaşıyorum bende haklısın otobüsde yapılcak en iyi şey:))
ya elinde bi kitap görüyorum bidaha göremiyorumda ondan sordum canım süpersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…