Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam bilgeler iyi akşamlar,
jose rodrigues dos santos-TANRI'NIN formülü nihayet bitti inanılmaz bilgiler veren,sürekleyici ,aksiyonlu,insanın yaratılışı,evrenin olumuşumu,insanın yaratılışı,fiziksel ve matematiksel olarak bir çok tanımların ve şifrelerin olduğu bir kitap

günaydınn
bu migren nasil bir illettir Allahım dün akşam hayat zehir oldu
neyse geçti çok şükür Allah başka dert vermesin
Beyaz geceler de bitti bu arada
dün bi öğrencim Tatlı Bela diye bi itap getirmiş bana
nasıl bir kitap okuyan var mı
Bilge Yasemin okumuştu diye hatırlıyorum ama sahi o nereler de yahu:26:

Tabii babası olacak adamı bulursam. Birisini seversem. Şu yüreğim tekrar çarparsa... Herkesi seven kalbim ikili ilişki için kimseyi sevemiyor...

canımmm sen ne kadar tatlı bi insansın
Rabbim kısmetindekini bir an evvel karşına çıkarsın İnşallah

günaydın ve hayırlı hafta sonları kitap kurdu güzel hatunlar
kitabımın 111. sayfasındayım..

KOCAN KADAR KONUŞ - şebnem Burcuoğlu...inanılmaz güzel ve eğlencil bir kitap şiddetle tavsiye ederim bugün başladım 110.sayfadayım

ben bir film izlemiştim bu konuda. gerçek olaydan alınmış. dünyanın en önemli fotomodellerinden biri de bunu yaşamış ve bu konuya BM'de ya da öyle bir yerde dünyanın dikkatini çekmiş.
o kadının hayatı anlatılıyordu. o da sünnetli. bulursanız izleyin çok ilginç bir film.

merhaba bayanlar,
iyi pazarlar annelerinizin ellerinden öperim şu anda anne olanlarım ve a tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.

KOCAN KADAR KONUŞ - şebnem Burcuoğlu...inanılmaz güzel ve eğlencil bir kitap şiddetle tavsiye ederim bugün başladım 110.sayfadayım

Nasil bir kitapp konusu nedir bnde cok merak ediyorum :) bende iki cami arasindaki aski okuyorumm kitap kurtlarimm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil bir kitapp konusu nedir bnde cok merak ediyorum :) bende iki cami arasindaki aski okuyorumm kitap kurtlarimm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

30 yaşında bekar bir bayanın yaşadıkları ve ailesinin onu evlendirmek için yaptıkları,esprili bir şekilde anlatılıyor ,yer yer okurken kahkaha atıyor insan :)))))

selamlar herkese
anne kurtçukların,anne adayı kurtçuların,aday olmaya aday olan kurtçukların anneler günü kutlu olsun efendim
Cengiz Aytmatov-Yıldırım sesli manasçı,Yüzyüze ve Deniz kıyısında koşan ala köpek''öykülerinin yer aldığı kitabı okuyorum sayfa-30

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar
Cevdet bey ve oğulları sayfa 472 deyim

Günaydın cevdet bey ve oğulları nasıl bı kıtap güzelmi tavsıye edermisin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın
Aslında ben genel olarak beğendim. Bazı kısımları yavaş ilerliyor ama genel olarak akıcı.ben okumak için sabırsıLqnıyorum. Yazıları çok küçük olduğundan ve ben okumaya çok vakit bulamadığımdan yavaş gidiyorum .
Kısacası ben sevdim

Günaydın bilgeler.
Güzelim bilim-kurgu kitabımı okuyamıyorum. Okulda işlerim yoğun+baş ağrısı ile eve gidince öyle boş boş bakıyorum etrafa. Kafam almıyor. iğne de oldum ama geçmiyor maalesef ağrım.

Fakültede yeni bir migren tedavisi geliştiriliyormuş, belki ona katılırım. Çare arayışı içindeyim.

selam kızlar hayırlı sabahlar..

lavincim geçmiş olsun. inşALLAH üniversitedeki tedavi ii sonuçlar verir..

bende marttan beri her hafta sonu eğitimdeyim.
çok şükür bitti. işkence gibiydi

kar kokusu sf 150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…