Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ahmet Ümit Bir Ses Böler Geceyi bitti..
yeni kitabım Ahmet Ümit Çıplak Ayaklıydı Gece sayfa 57

Haklısın. Ellerine sağlık.

Kitap Kitap Kitap
Ne güzel bir şey ya...
Güle güle oku arkadaşım.

Uçurtma Avcısı'nı okuduğumdan beri Bin Muhteşem Güneş'i de okuyayım diyorum ama hâlâ nasip olmadı.

bende ucurtma avcısını ilk okumustm etkisinden kurtulamadan bin muhteşem güneşe gectim belkide o yüzden ucurtma avcısı beni daha cok etkiledi ama inan bin muhteşem güneşte inanılmaz cok etkileyici bir kitap ben bir bu kitaplardan etkilendin birde
adı aylin i okumustum oda beni cok etkilemişti çok begenmiştim

Selamlar.
Mart Menekşeleri-44 sayfadayım.
Asma Pansiyon son 30 sayfam kaldı.
Unutulan Kraliçe 180 lerdeyim
.

artık 3 kitap mı okuyorsun?
eskiden birini işte birini evde okuyordun yanlış hatırlamıyorsam şimdi diğer kitabıda arabada felanmı okuyorsun kii

3 haftadır elimde sürünen Taht Oyunları'nı öğle arasında bitirmiş bulunuyorum. Akşam serinin 2. kitabına başlıyorum. Kitap çok güzel ve akıcı aslında ama ben bu aralar çok okuyamıyorum Hadi kızlar siz yazında sürekli ben de gaza geleyim :)

selam kızlar

zülfi livaneli- bir kedi bir adam bir ölüm kitabına başlayacapım

artık 3 kitap mı okuyorsun?
eskiden birini işte birini evde okuyordun yanlış hatırlamıyorsam şimdi diğer kitabıda arabada felanmı okuyorsun kii

Aslında hala 2 kitap okuyorum. Asma Pansiyonu hafta sonu okurum düşüncesiyle eve getirdim. Az kalıncada iş yerine yeni kitap getirdim okumak için.

Evet "Adı Aylin" de süper. :128:

benimde kütüphanemde bekliyor öyle bi kısmet olamadı başlamak..
haziran ayında başlayayım diyorum..
Bende yok. Birinden ya da kütüphaneden bulup okuyacağım artık. inşallah. :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…