Haklısın. Ellerine sağlık.Topik hepimizin topiği arkadaşlar o yüzden sahip çıkalım ben sadece listeyi yapıyorum.Aslında ben de bu ara pek uğrayamıorum pek okuyasım yok. (hiç bişey yapasım yok) ama listeyi iyi kötü yapmaya çalışıyorum
kan gölü sf. 323 bu arada
Kitap Kitap Kitapselam kızlar dün kitap fuarına gittim ama koskoca fuarda güneş çavmasını bulamadım
aldıgım kitaplar;
Eki Görüntüle 1128253 Eki Görüntüle 1128254 Eki Görüntüle 1128255 Eki Görüntüle 1128256 Eki Görüntüle 1128257 Eki Görüntüle 1128258 Eki Görüntüle 1128259 Eki Görüntüle 1128260 Eki Görüntüle 1128261
Haklısın. Ellerine sağlık.
Kitap Kitap Kitap
Ne güzel bir şey ya...
Güle güle oku arkadaşım.
bence de onu okumalı. ben de okumuştum.ilk başta ucurtma avcısını oku ben öle muhteşem bir kitap görmedim
bence de onu okumalı. ben de okumuştum.
Uçurtma Avcısı'nı okuduğumdan beri Bin Muhteşem Güneş'i de okuyayım diyorum ama hâlâ nasip olmadı.aynı yazara ait birde bin muhteşem güneş adlı romanı var onuda okudum süper bir kitap ama ucurtma avcısının gönlümdeki yeri başka
Uçurtma Avcısı'nı okuduğumdan beri Bin Muhteşem Güneş'i de okuyayım diyorum ama hâlâ nasip olmadı.
Uçurtma Avcısı'nı okuduğumdan beri Bin Muhteşem Güneş'i de okuyayım diyorum ama hâlâ nasip olmadı.
Selamlar.
Mart Menekşeleri-44 sayfadayım.
Asma Pansiyon son 30 sayfam kaldı.
Unutulan Kraliçe 180 lerdeyim.
Selamlar.
Mart Menekşeleri-44 sayfadayım.
Asma Pansiyon son 30 sayfam kaldı.
Unutulan Kraliçe 180 lerdeyim.
artık 3 kitap mı okuyorsun?
eskiden birini işte birini evde okuyordun yanlış hatırlamıyorsam şimdi diğer kitabıda arabada felanmı okuyorsun kii
3 kitabı aynı anda nasıl okuyorsun :) Hayatta yapamadığım şeydir ve de yapanlara hayran olurum :)
Aslında hala 2 kitap okuyorum. Asma Pansiyonu hafta sonu okurum düşüncesiyle eve getirdim. Az kalıncada iş yerine yeni kitap getirdim okumak için.
selam kızlar
zülfi livaneli- bir kedi bir adam bir ölüm kitabına başlayacapım
Evet "Adı Aylin" de süper. :128:bende ucurtma avcısını ilk okumustm etkisinden kurtulamadan bin muhteşem güneşe gectim belkide o yüzden ucurtma avcısı beni daha cok etkiledi ama inan bin muhteşem güneşte inanılmaz cok etkileyici bir kitap ben bir bu kitaplardan etkilendin birde
adı aylin i okumustum oda beni cok etkilemişti çok begenmiştim
Bende yok. Birinden ya da kütüphaneden bulup okuyacağım artık. inşallah. :116:benimde kütüphanemde bekliyor öyle bi kısmet olamadı başlamak..
haziran ayında başlayayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?