- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Uçurtma Avcısı'nı okuduğumdan beri Bin Muhteşem Güneş'i de okuyayım diyorum ama hâlâ nasip olmadı.
Selam Kızlar
Bende Uçurtma Avcısını okuyorum şuan 100. sayfalardayım ve çok beğendim..
Ardından da Bin Muhteşem Güneş'i aldım onu okuyacağım
Bülbülü Öldürmek benim hayatımın kitabıdır, çok severek okumuştum. Filmini de izlemiştim. Her ikisine ayrı bayılmıştım :)
Genelde öyle olur evet, çünkü filmleştirirken çok fazla ayrıntıyı es geçebiliyorlar, senaryo konudan sapabiliyor bazen.Ben de çok beğendim. Kitapları filmlerden daha etkileyici buluyorum nedense, bunda da öyle oldu. :)
selam kızlar dün kitap fuarına gittim ama koskoca fuarda güneş çavmasını bulamadım
ya evet ben de geçen gün bir arkadaşıma hediye alacaktım çok aradım. üçüncü D&Rda buldum. neden her yerde yok anlamıyorum.
bir de her uğradığım yerde "çavma" kelimesini hecelemekten yoruldum.
aynen ben de öyle kimi çalması diyor kimi çarpması
Bunlar da benim kitapyurdu.com dan aldığım kitaplar.
sizler alınca koyuyorsunuz ya özendim ben de. :)
iki tane de ayraç göndermişler...
Eki Görüntüle 1131546 Eki Görüntüle 1131545
Özellikle Migrene Çözüm Var'ın yorumunu beklerim
John steinbeck - gazap uzumleri'ni okuyorum sahaftan almistim 1974 basimi ve simdilik guzel gidiyor Eki Görüntüle 1131845
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser
Taaa lisedeyken okumuştum bu kitabı ama konusunu hiç hatırlamıyorum. Aklıma düştü şimdi sıraya girsin bu kitapda okunacaklar listemde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
Topraklarından kopartılan ve yoksullukla mücadele eden bir ailenin California’ya giderek portakal tarlalarında çalışıp daha iyi günler görme umutlarını anlatıyor ama daha sonra aradiklarini bulamiyorlar tabii
Kevser
Taaa lisedeyken okumuştum bu kitabı ama konusunu hiç hatırlamıyorum. Aklıma düştü şimdi sıraya girsin bu kitapda okunacaklar listemde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
Topraklarından kopartılan ve yoksullukla mücadele eden bir ailenin California’ya giderek portakal tarlalarında çalışıp daha iyi günler görme umutlarını anlatıyor ama daha sonra aradiklarini bulamiyorlar tabii
Kevser
Kesinlikle yeniden okumalıyım...teşekkür ederim bilgi için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gazap Üzümleri ilk okuduğum klasiklerden. Sanırım 7. sınıftaydım. Anlamakta zorlanmıştım, ama yine de sevmiştim.John steinbeck - gazap uzumleri'ni okuyorum sahaftan almistim 1974 basimi ve simdilik guzel gidiyor Eki Görüntüle 1131845
Kevser
Kesinlikle her ikisi de çabuk ilerleyen kitaplar. Khaled Hosseini zaten adamım ya. 3 kitabı da birbirinden güzeldi.
Leyla
:))))))))))) aynen.
ben böyle zamanlarda bazen kızıyorum. D&Rın birinde görevli, güneş çavması, biliyorum bu kitap bu ara çok soruluyor dedi. peki niye yok deyince, vardı bitti gelir onun yerine mart menekşelerini alın deyince, şaşkınlıktan uzun uzun bakmışım çocuğa.
marketten mi alıp koyuyorlar bu elemanları oraya ben bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?