Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam Kızlar

Bende Uçurtma Avcısını okuyorum şuan 100. sayfalardayım ve çok beğendim..
Ardından da Bin Muhteşem Güneş'i aldım onu okuyacağım

Kesinlikle her ikisi de çabuk ilerleyen kitaplar. Khaled Hosseini zaten adamım ya. 3 kitabı da birbirinden güzeldi.

Leyla

selam kızlar dün kitap fuarına gittim ama koskoca fuarda güneş çavmasını bulamadım

ya evet ben de geçen gün bir arkadaşıma hediye alacaktım çok aradım. üçüncü D&Rda buldum. neden her yerde yok anlamıyorum.

bir de her uğradığım yerde "çavma" kelimesini hecelemekten yoruldum.

ya evet ben de geçen gün bir arkadaşıma hediye alacaktım çok aradım. üçüncü D&Rda buldum. neden her yerde yok anlamıyorum.

bir de her uğradığım yerde "çavma" kelimesini hecelemekten yoruldum.

aynen ben de öyle kimi çalması diyor kimi çarpması

aynen ben de öyle kimi çalması diyor kimi çarpması

:))))))))))) aynen.

ben böyle zamanlarda bazen kızıyorum. D&Rın birinde görevli, güneş çavması, biliyorum bu kitap bu ara çok soruluyor dedi. peki niye yok deyince, vardı bitti gelir onun yerine mart menekşelerini alın deyince, şaşkınlıktan uzun uzun bakmışım çocuğa.

marketten mi alıp koyuyorlar bu elemanları oraya ben bilmiyorum.

Günaydınlar
Rüzgarı dizginleyen çocuk sayfa 100

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

John steinbeck - gazap uzumleri'ni okuyorum sahaftan almistim 1974 basimi ve simdilik guzel gidiyor Eki Görüntüle 1131845

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser

Taaa lisedeyken okumuştum bu kitabı ama konusunu hiç hatırlamıyorum. Aklıma düştü şimdi sıraya girsin bu kitapda okunacaklar listemde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kate mosse Labirent. Bir türlü bitiremiyorum Ağır geliyor bana kaç kez tekrardan en baştan başlayayımm okumaya dedim, yarıda yine sıkılıp bıraktım. Normalde kitaplara bayılırım.

John steinbeck - gazap uzumleri'ni okuyorum sahaftan almistim 1974 basimi ve simdilik guzel gidiyor Eki Görüntüle 1131845

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser
Gazap Üzümleri ilk okuduğum klasiklerden. Sanırım 7. sınıftaydım. Anlamakta zorlanmıştım, ama yine de sevmiştim.
Okumak lazım yeniden...

Bu arada sahaflardaki eski basım kitaplara bayılıyorum ancak benim şehrimde sahaflar normal kitapçı gibi

İlk günaydınınız benden olsun kızlar. Kitabımı bitirdim. Bugün ruh halime göre başlayacağım kitaba karar vermek istiyorum.

Kesinlikle her ikisi de çabuk ilerleyen kitaplar. Khaled Hosseini zaten adamım ya. 3 kitabı da birbirinden güzeldi.

Leyla

diğeri de bülbülü öldürmek mi?

popüler ya güya.. biri olmazsa diğeri mantığı yapmış adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…