Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım hala başım aynı. 10 gün olacak nerdeyse ve her yıl bir öncekinden daha sık ve uzun atak geçiriyorum.
Perşembe günü eşimin dersi yok, sabahtan araştırma hastanesine gidip şansımı deneyeceğim. Yoksa artık gerçekten çekemiyorum ağrıyı. Bir ara da biberiye iyi diye içim dışı biberiye olmuştu ama benim gibi kroniklere bu tip tedavilerin etkisi olmuyor maalesef. En azından hastalığımı tespit etsinler bileyim

Canım bilinçli anne baba olayına çok katılmıyorum. Ben mesela hiç tv izlemem evde internetten bikaç yabancı dizi izliyorum ama o da kızım yattıktan sonra. Evde sürekli elimde kitap vardır. ama bizim kızın bilgisayar alışkanlığı hiç bitmiyor. Koskoca bir yaz geçti. 3 kitap zor okudu. okulu ve arkadaşları çok etkili çocuklar hep online oyun oynuyor. geçen sene öğretmeni zorunlu tutuyordu kitap okumayı o zaman okuyordu. Bu sene tableti elinden alamıyorum o kadar üzülüyorum ama sözümü hiç dinlemiyor.velilerinde işi bu teknolojiyle çok zor.

Pardon da ben gelişim derken bunları mı kastettim acaba? ipadlerde fal falan bakıldığını da sizden duyuyorum.Benim gördüğüm anneler çocuklarını susturmak için birer tane vermişler ellerine oyun oynayıp duruyorlar.Teknolojiyi tutup da böyle kullanılırsa tabi ki bir gelişme gösterilemez.Biraz araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarıp üniversitelerin yaptığı çalışmaları inceleyin madem.

Allah şifa versin. Yaz bize...

Benim oğlum da aynen öyle. Hiç tv izlemem eşim de anca haber izler. Güya kara para aşk gibi takip ettiğim. Bir iki dizi var. Onun da gününü unutuyorum. Ancak o kadar takip ediyorum. Ama oğlanın elinden bilgisayar düşmüyor. Arkadaş çok etkili. Çocukların eline ıpad verip komşuya lak laka giden insanlar tanıyorum ben.
Elinden geleni yapıyorum. Içine yerleşiyordur belki evde beni gördükçe.
Kavin çok geçmiş olsun

ama oyunların faydalı tarafı da çok. ben bugünlerde oğlumun değişen ilgilerini takip ediyorum. oyunlar ve çigi filmler üzerine bir kitap almayı deneyeceğim, belki başlar.

telefonumda hızlı okuma uygulaması satın aldım, biraz denedim de oldukça zorluyor
umarım etkili olur çünkü ben hızlı okuyamıyorum...

telefonumda hızlı okuma uygulaması satın aldım, biraz denedim de oldukça zorluyor

Ben hızlı okuma tekniğiyle ilgili bir kitap aldım ama henüz okuyamadım.Onu uygulayıp içindeki alıştırmaları yapacağım.İşe yararsa sana da tavsiye ederim:)

5 sevgi dilini bir kere daha bitirdim.
Şimdi uçurtma avcısına başlıyorum.

Uçurtma avcısı Sayfa 14 deyim.
Sabahları 06:20 de kalkıyorum. Daha alışamadım Sanırım. Şu anda felaket uykum geldi. Herkese iyi geceler

Herkese merhaba, Stephen King'in "Kemik Torbası" sonunda bitti.
ama daha önce dediğim gibi yeni bir kitaba başlamıyorum, tatile gitmeden önce yarım kalan "oğullar ve sevgililer" kitabına devam...

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar. ortadoğu kitabı sf 220 deyim. yavaş ilerliyorum bende..
yavaş okuduğumdanmı kitapmı ağır o yüzdenmi bilemedim.

Ben hızlı okuma tekniğiyle ilgili bir kitap aldım ama henüz okuyamadım.Onu uygulayıp içindeki alıştırmaları yapacağım.İşe yararsa sana da tavsiye ederim:)

kızlar sonuçlarını burayada yazarmısınız bende bunu düşünüyordum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…