- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar. ortadoğu kitabı sf 220 deyim. yavaş ilerliyorum bende..
yavaş okuduğumdanmı kitapmı ağır o yüzdenmi bilemedim.
kızlar sonuçlarını burayada yazarmısınız bende bunu düşünüyordum çünkü
Bab- ı esrar ı okuyorum pek sarmadı edense. Hatunun kendi kendine konuşmaları paranoyak halleri hoşuma gitmedi. İlerleyince sarar belki
Uçurtma avcısı Sayfa 14 deyim.
Sabahları 06:20 de kalkıyorum. Daha alışamadım Sanırım. Şu anda felaket uykum geldi. Herkese iyi geceler
Ben de okudum o kitabı. Çok güzeldi. Bakalım bunu beğenecek miyim.Güzel kitap ama ben yazarın Bin Muhteşem Güneş kitabını daha çok beğenmiştim
bu uygulamaya fırsatım oldukça bakıyorum da etkisi oluyorBen hızlı okuma tekniğiyle ilgili bir kitap aldım ama henüz okuyamadım.Onu uygulayıp içindeki alıştırmaları yapacağım.İşe yararsa sana da tavsiye ederim:)
bu uygulamaya fırsatım oldukça bakıyorum da etkisi oluyor
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar. ortadoğu kitabı sf 220 deyim. yavaş ilerliyorum bende..
yavaş okuduğumdanmı kitapmı ağır o yüzdenmi bilemedim.
kızlar sonuçlarını burayada yazarmısınız bende bunu düşünüyordum çünkü
Ben de kitabım bitsin dediğim kitaba başlayacağım da.İçinde alıştırmalar var yani onunla birlikte yeni bir kitaba daha başlamam gerekecek içindekileri uygulayabilmek için.Yanlış hatırlamıyorsam kitabı 30 güne ayırmışlar yani 30 gün sonra şakır şakır okuyacağım
canım kullandığım uygulamada en başta bir parça veriyor okuyup bitti diye işaretliyorsun sonra 4 soru soruyor, okuma hızın ve hafızan ölçülüyor. bunun sonucuna göre sana alıştırmalar veriyo. her adımda 8 alıştırma var ve bunların seviyesi birkaç adımda bir okuma parçasıyla ölçülen durumuna göre belirleniyor. her adımın sonunda belirli bir süre yeni adıma geçemiyorsun. biraz mola vermeni istiyor uygulama. ben şu an 25. adımdayım grafiklerime baktığımda durumda gelişme olduğunu görüyorum ama okurken de bunu fark edebiliyorum, az da olsa ilerleme var
bu arada soslu sarma , melinda nezamandır yok
hadi inşallahben de iş yüzünden pek okuyamıyorum hafta sonu 1,5 günde okuyabileceğim en yüksek sayıda okumak istiyorum yoksa yıllık hedefi bitiremeyeceğim, o yüzden heves ettim başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?