Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tamam yazarım:) umarım işe yarar.

Bab- ı esrar ı okuyorum pek sarmadı edense. Hatunun kendi kendine konuşmaları paranoyak halleri hoşuma gitmedi. İlerleyince sarar belki

Bab- ı esrar ı okuyorum pek sarmadı edense. Hatunun kendi kendine konuşmaları paranoyak halleri hoşuma gitmedi. İlerleyince sarar belki

Ahmet ümitin ilk okuduğum kitabı. çok eskiden okumuştum. şemsle ilk tanışmam diyebilirim :)

empati- 210 sf
güzel gidiyor gerçi X man filmlerini pek sevmemiştim o tarz bişey bu kitapda eşime diyorum tam senlik bi kitap kaç kere izledi bilmem o filmleri.

merhaba kızlar umarım herkes iyidir
benim son 18 sayfam kalmasına rağmen dün elime alamadım bu günde aynı şekilde olacak kesin

bu uygulamaya fırsatım oldukça bakıyorum da etkisi oluyor

Ben de kitabım bitsin dediğim kitaba başlayacağım da.İçinde alıştırmalar var yani onunla birlikte yeni bir kitaba daha başlamam gerekecek içindekileri uygulayabilmek için.Yanlış hatırlamıyorsam kitabı 30 güne ayırmışlar yani 30 gün sonra şakır şakır okuyacağım

canım kullandığım uygulamada en başta bir parça veriyor okuyup bitti diye işaretliyorsun sonra 4 soru soruyor, okuma hızın ve hafızan ölçülüyor. bunun sonucuna göre sana alıştırmalar veriyo. her adımda 8 alıştırma var ve bunların seviyesi birkaç adımda bir okuma parçasıyla ölçülen durumuna göre belirleniyor. her adımın sonunda belirli bir süre yeni adıma geçemiyorsun. biraz mola vermeni istiyor uygulama. ben şu an 25. adımdayım grafiklerime baktığımda durumda gelişme olduğunu görüyorum ama okurken de bunu fark edebiliyorum, az da olsa ilerleme var

hadi inşallah ben de iş yüzünden pek okuyamıyorum hafta sonu 1,5 günde okuyabileceğim en yüksek sayıda okumak istiyorum yoksa yıllık hedefi bitiremeyeceğim, o yüzden heves ettim başladım

kullandığın uygulamanın adını verirmisin. ben bu sene DGS sınavına giricem. orada matematik türkçe olacak. o yüzden geliştirmem benim için çok iyi olacak.

hadi inşallah ben de iş yüzünden pek okuyamıyorum hafta sonu 1,5 günde okuyabileceğim en yüksek sayıda okumak istiyorum yoksa yıllık hedefi bitiremeyeceğim, o yüzden heves ettim başladım

Ben hedef belirlemedim ama yine de bazen çeviri olan kitapları yavaş okumam beni sinir ediyor Ama bazı yayınevleri de çok hatalı çeviri yapıyor o da ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…