Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kullandığın uygulamanın adını verirmisin. ben bu sene DGS sınavına giricem. orada matematik türkçe olacak. o yüzden geliştirmem benim için çok iyi olacak.

canım windowsphone markette "hizli okuma" diye geçiyor HeKu IT adlı firmanın uygulaması ben 1,30 tl'ye almıştım yani 1-1,50 arası bir şeydi ama androitte de var aynı program,görmüştüm firma isminden ayırt edebilirsin

Ben hedef belirlemedim ama yine de bazen çeviri olan kitapları yavaş okumam beni sinir ediyor Ama bazı yayınevleri de çok hatalı çeviri yapıyor o da ayrı mesele.

çevirileri güvenmediğim yayınevinden asla almam ben gerçi diğerlerini de en iyilerinden okumaya çalışırım bi kitap keyfim var onu da saçma sapan yayınlarla zehir edemem

tşk ederim. 7.99 TL olmuş. şuan bakiyem yok. aklımda olsun

günaydın bilge bayanlar...bir yosunun parmak izlerini hala okumaya devam ediyorum..daha öncede söyledğim gibi artık kitapları 2-3 günder bitirmek istemiyorum.sindire sindire okumak okuduğum bölümleri kendi kendime istişare etmek istiyorum..kitap gerçekten ilgi çekiçi,herşey var içinde :)))))) ( gülüşümden anlayın ) herşey varrrr

Merak edip D&R'dan konusuna baktım şimdi.
Eğlenceli birşeye benziyor...

Bugünlerde ben de ancak 3 - 5 sayfa okuyabiliyorum.

Lolis, bu benim de ne zamandır okumak istediğim bir kitap.

Okul nasıl gidiyor?

Tam kitap okuma havası bugün yalnız.
Eğer şuanda işte değilde evde olsaydım geç kahvaltımı yapıp üstüne sütlü türk kahvemi cam kenarında hem yağmuru izleyip hemde kitap okurdum.
Çok huzurlu olcağım kesin.
Neyse bu hayallerimi Ocak'tan itibaren gerçekleştireceğim inş

Bu arada yine 3-5 sayfa yatmadan okudum.Bu haftasonu kitabı bitirmeyi umut ediyorum.
Zira bayadır elimde...

hadi inşallah ben de iş yüzünden pek okuyamıyorum hafta sonu 1,5 günde okuyabileceğim en yüksek sayıda okumak istiyorum yoksa yıllık hedefi bitiremeyeceğim, o yüzden heves ettim başladım

hedef nedir merak ettim , bendemi aylık yıllık hedefler koysam acaba

vikitapta ve neokurda koyuyorum ben her yıl. bu sene 60 hedefim henüz 35 okudum

Çok güzel canım 35 kitap harika , 60 kitap ciddi bir rakam . Sitelerde çok güzel sayende görmüş oldum , ben herhalde en fazla 3 kitap okuyabiliyorum ayda belki seneye bende hedef belirlerim kendime .

Çok güzel canım 35 kitap harika , 60 kitap ciddi bir rakam . Sitelerde çok güzel sayende görmüş oldum , ben herhalde en fazla 3 kitap okuyabiliyorum ayda belki seneye bende hedef belirlerim kendime .

geçen sene 50 kitabı anca bitirmiştim bu sene zorlayayım dedim ama bakalım
hedef iyi oluyor canım dene bence

Evde olsam ben de dediklerini yapmak isterdim.

vikitapta ve neokurda koyuyorum ben her yıl. bu sene 60 hedefim henüz 35 okudum
Ben de hiç hedef koymam. Koymak lazım.LAVİN'di sanırım aylık hedef koyuyordu. NE güzel.

oldukça :)))))))))))))))))))))))
ben konular arasında kaçırdım ise sormak istiyorum...egrotik tazıları ifade eden şifreli bir kelime varmı ..aramızda
bence şimdiye kadar hiç bu tarz bi şifreleme gündeme gelmemiştir ama şifreye neden gerek olsun ki erotikse erotik romandır yani kaç yaşında kadınlar bunu sorun etmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…