Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Uçurtma avcısına devam edecektim ama bugün işe götürmüştüm. Kalmış orada.
Birkaç yıl önce Elif şafak ın baba ve piç e başlamış fakat bitirememiştim. Bu akşam ona başlayayım bari

İyi akşamlar
İşten dönerken Beyoğlu sahaflara uğradım ama yağmur başladı.9 kitap aldım 80 lira verdim.açıkcası çok uygun değil örneğin agatha christie 5 TL ye aldım ama zaten sıfırı 8 TL yani çok ta gitmeye değmez. Üstelik oldukça ıslandım.fuar daha mantıklı bence

günaydınlar hanımlar

Empati- 260 sf bu empati baya uzun sürecek anlaşıldı.

Günaydın kızlar...
Dün diş ağrısından kitap okuyamadım.
Bu arada yeni kitaplar aldım kendime daha doğrusu bn sepete ekledim eşim aldı
Şimdi büyük heyecanla onların gelmesini bekliyorum
Aldığım kitaplar:
1.Kürk Mantolu Madonna
2.Böğürtlen Kışı
3.Gül ve Avcı ve en sevdiğim yazardan 2 kitap Ayşe Kulin 4.Veda Esir Şehirde bir konak,5.Umut Hayat Akan bir sudur.
6.Kocan Kadar Konuş
7.Kahperengi
8.Seni Herşeyin Mümkün Olduğu Bir Yere Götüreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canım, fuarda yayınevleri indirim yapabiliyorlar taksit vs de. fuara gidip fiyatlara bi bakmak lazım benim almak istediğim birkaç set var fuara saklıyorum bakalım

"...hiçbir şeyi ondan daha fazla düşünmesinin de imkânı yoktu. Piruz'u düşünmeden onu hissetmeden geçen her an Azam'a bundan böyle haramdı."

"Aşkın yolu, mezhebi, meşrebi belliydi. Bıraktı kendini aşkın oluruna. Ne kadarsa o kadardı. Başkaldırdı."

Nar Ağacı-Nazan Bekiroğlu

"...hiçbir şeyi ondan daha fazla düşünmesinin de imkânı yoktu. Piruz'u düşünmeden onu hissetmeden geçen her an Azam'a bundan böyle haramdı."

...
Nar Ağacı-Nazan Bekiroğlu
AKLIMA ŞU SÖZ GELDİ:

"Seni unutmak nefes almayı unutmak gibi, hayattan bu kadar kolay vazgeçemem. / vazgeçilmiyor."

Bir dizide duymuştum.
Yıllar yıllar önce...

Askerdeydi değil mi? Ne zaman gelecek? Allah kavuştursun.

benim hiç aklımda kalmaz, iyi kalmış aklında
askerde canım dün usta birliğine teslim oldu, 22 Ocak gibi bitecek sanırım
Amiiin, teşekkür ederim canım benim
Allah hepimizin gönlündekini ömrüne yazsın inşallah

Çok etkilemişti beni, o yüzden aklımda kalmış.

Amin diyorum duana... Hayırlısıyla...

Beni suruklemeyen kitaplari sevmiyorum ya, ite kaka okuyorum Kayip Romanlari. Ne kadar uzatmis da uzatmis Vedat Turkali Bugun 300e gelsem bari.
kitapkokusu sana katiliyorum, muhabbet olsun azcik burda ben az girebiliyorum gerci, ama kis gunlerinde yapcak bisey olmadiginda damlarim buraya
Ben de bu yil 50 kitap koydum kendime, gecen sene 100u devirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…