- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Beni suruklemeyen kitaplari sevmiyorum ya, ite kaka okuyorum Kayip Romanlari. Ne kadar uzatmis da uzatmis Vedat TurkaliBugun 300e gelsem bari.
kitapkokusu sana katiliyorum, muhabbet olsun azcik burda ben az girebiliyorum gerci, ama kis gunlerinde yapcak bisey olmadiginda damlarim buraya
Ben de bu yil 50 kitap koydum kendime, gecen sene 100u devirmistim
46 kitap okumuşum, geçerim heralde 50yisen baya okuyorsun ama yasemin 50yi geçersin, kaçtasın ki şimdi?
ben de Nar Ağacı'nı iş yerinde okuyorum (Suikastçı'nın Şarkısı'nı yarım bıraktım ne yazık ki), bu akşamdan itibaren ya da yarından itibaren de Sabahattin Ali Güz'ü ilan edeceğim kendime ve okunmayı bekleyen 9-10 kitabını peş peşe okuyacağımKürk Mantolu Madonna,Kuyucaklı Yusuf ve İçimizdeki Şeytan dışındaki tüm kitapları
46 kitap okumuşum, geçerim heralde 50yi
Benim hala bekleyen 30 kitabım var, bu sene bitene kadar bitse bari
Bundan sonra da asla önüme gelen kitabı almam, okumak istediklerimi alıcam
Evdeki benim kitaplarım, evdeki milletten okumak için aldıklarım, kitapyurdu sepetimdekiler, kütüphaneden alacaklarım... bir sürü kitap var. zaman az. uffffffffffffffffffffbenim de çok biriktisaysam bi 100 tane çıkar okunacak. hepsi okumak isteyip de indirimde yakaladıklarım ama işte o kadar çok güzel kitap var ki yetmiyo vaktim
maşallah canım ben daha 35teyim
Evdeki benim kitaplarım, evdeki milletten okumak için aldıklarım, kitapyurdu sepetimdekiler, kütüphaneden alacaklarım... bir sürü kitap var. zaman az. uffffffffffffffffffff
Sen benden iyi durumdasın.ay nolcak bizim bu halimiz
Sen benden iyi durumdasın.
Benim halim daha fena...
İnşallah canım, desteğin için sağ ol.dönemsel ama senin de canım, geçsin sıkıntıların okursun
lafı mı olurİnşallah canım, desteğin için sağ ol.
Güzel kitaptır kendileri, keyifli okumalarGeorge Orwell - 1984. Bugün başladım hayırlısı :)
çok teşekkür ederim :)Güzel kitaptır kendileri, keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?