Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sen baya okuyorsun ama yasemin 50yi geçersin, kaçtasın ki şimdi?
ben de Nar Ağacı'nı iş yerinde okuyorum (Suikastçı'nın Şarkısı'nı yarım bıraktım ne yazık ki), bu akşamdan itibaren ya da yarından itibaren de Sabahattin Ali Güz'ü ilan edeceğim kendime ve okunmayı bekleyen 9-10 kitabını peş peşe okuyacağım Kürk Mantolu Madonna,Kuyucaklı Yusuf ve İçimizdeki Şeytan dışındaki tüm kitapları

46 kitap okumuşum, geçerim heralde 50yi
Benim hala bekleyen 30 kitabım var, bu sene bitene kadar bitse bari
Bundan sonra da asla önüme gelen kitabı almam, okumak istediklerimi alıcam

46 kitap okumuşum, geçerim heralde 50yi
Benim hala bekleyen 30 kitabım var, bu sene bitene kadar bitse bari
Bundan sonra da asla önüme gelen kitabı almam, okumak istediklerimi alıcam

benim de çok birikti saysam bi 100 tane çıkar okunacak. hepsi okumak isteyip de indirimde yakaladıklarım ama işte o kadar çok güzel kitap var ki yetmiyo vaktim
maşallah canım ben daha 35teyim

benim de çok birikti saysam bi 100 tane çıkar okunacak. hepsi okumak isteyip de indirimde yakaladıklarım ama işte o kadar çok güzel kitap var ki yetmiyo vaktim
maşallah canım ben daha 35teyim
Evdeki benim kitaplarım, evdeki milletten okumak için aldıklarım, kitapyurdu sepetimdekiler, kütüphaneden alacaklarım... bir sürü kitap var. zaman az. uffffffffffffffffffff

bugün az bişey empatiden devam ettim inşallah hafta sonu okuyabilirim 318 sf olmuş yarılamışım

iyi hafta sonları diliyorum

Uçurtma avcısı 48. Sayfadayım.
Kızlar güneş çavması gibi bir kitap var mı tavsiye edebileceğiniz
Iyi geceler herkese...

İyi geceler bilgeler....

Bugün, bahsettiğim hızlı okuma taktiğiyle ilgili olan kitaba başladım.Kitap bölümlere ayrılmış her gün belirli bölümlerdeki alıştırmaları yapmam gerek.6 haftalık sürede kitap tamamlanıyor.Zaten alıştırmalarda daha önce okumadığım kitaplar gerekliymiş o yüzden yeni bir kaç kitap alıp öyle devam edeceğim.

Merhaba güzel bilgelerim

musmutlu hafta sonları

Sabahattin Ali Sonbaharı'na başlamış bulunmaktayım, okumadıklarımı tarih sırasıyla okuyacağım
hayattayken yayınlanan ikinci eseri olan Değirmen ile başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…