filmi çok etkilemişti beniChristy brown- Sol Ayağım
emrah serbesin delidumanı sonunda aldım en kısa zamanda başlıyorum :)
selam kitapcanlarım sonunda normale döndüm 3 kitap okudum bu ay :) sizleri de özledim kitap okumayı da
Günaydınlar
Hafif hafif artık toparlanıyorum, 2 gündür tekrar kitap okumaya da başlayabildim. Baş ağrılarım geçmişti, yerini garip bir rahatsızlığa bırakmıştı. Şükür o da geçiyor.
Üç Kader Tanrıçası-262
Filmi olduğunu blmiyodmmmfilmi çok etkilemişti beni
günaydınlar iyi haftalar
hafta sonu niye bu kadar hızlı geçiyor , hiç bir şeye zaman yetmiyor . Son üç hafta sonu çok yoğundum bu hafta hiç bir şey yapmadan geçircem dedim yine yoruldum yine aylaklık yapamadım .
kitapda az okumuşum
empati-351 sf
İyi akşamlar
İşten dönerken Beyoğlu sahaflara uğradım ama yağmur başladı.9 kitap aldım 80 lira verdim.açıkcası çok uygun değil örneğin agatha christie 5 TL ye aldım ama zaten sıfırı 8 TL yani çok ta gitmeye değmez. Üstelik oldukça ıslandım.fuar daha mantıklı bence
Herkese merhaba,
Tatilden önceki kitabıma döndüm. "Oğullar ve Sevgililer 586. sayfadayım. hastalık beni çok yordu, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
yukarıdai yazışmaları okuyamadım, ama mutlaka yazılmıştır diye düşünüyorum.
yine de ben de paylaşayım istedim.
8. BEYOĞLU SAHAFLAR FESTİVALİ AÇILMIŞTIRRRRRR
aslında güzel kitap biraz yavaş ilerliyor öyle bir iki günde bitecek bi kitap değilben empatiyi ilk çıktığı zaman okumuştum ki o zaman liseye gidiyordum ve daha çok aşk romanları okuyordum. olasılıksızla ikisini peş peşe okuyunca bana biraz ağır gelmişti ama sevmiştim. yavaş ilerlediğini hatırlıyorum ben deburada da sanırım birkaç arkadaş okudu ve onlar da yavaş ilerledi, moralini bozma
evet beğendiğimi hatırlıyorum ben deaslında güzel kitap biraz yavaş ilerliyor öyle bir iki günde bitecek bi kitap değilolsun yavaş yavaş gider bundan sonra belki dizi tadında bi aşk romanı okuyabilirim
Sen o zaman liseye mi gidiyordun? :) Ben ne kadar yaşlanmışım yahu!ben empatiyi ilk çıktığı zaman okumuştum ki o zaman liseye gidiyordum ve daha çok aşk romanları okuyordum. olasılıksızla ikisini peş peşe okuyunca bana biraz ağır gelmişti ama sevmiştim. yavaş ilerlediğini hatırlıyorum ben deburada da sanırım birkaç arkadaş okudu ve onlar da yavaş ilerledi, moralini bozma
Yeni kitabım
AYŞE KULİN - VEDA
10. sayfadayım.
Eve gidip okusam modundayım. Bence şahane bir kitap!
Sen o zaman liseye mi gidiyordun? :) Ben ne kadar yaşlanmışım yahu!Bu arada evet, EMPATİ ağır giden bir kitap.
izlemeni önririm kitabını okumadım ben ama.Filmi olduğunu blmiyodmmm
bende arka arkaya okumuştum :) ünideydim ama o zaman demekki senden yaşlıyım :)ben empatiyi ilk çıktığı zaman okumuştum ki o zaman liseye gidiyordum ve daha çok aşk romanları okuyordum. olasılıksızla ikisini peş peşe okuyunca bana biraz ağır gelmişti ama sevmiştim. yavaş ilerlediğini hatırlıyorum ben deburada da sanırım birkaç arkadaş okudu ve onlar da yavaş ilerledi, moralini bozma
filo da yazmış aa sen baya minnakmışsın ben liseden 2005 te mezzun oldum üniyi geç kazandım 2011de üniden mezuniyetevet canım ben 2010da liseden mezun oldum 2014 üni.denne yaşlanması yahu daha dur, ben küçüğüm bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?