Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler, giremedim uzum zaman oldu ama kitabımı bitirdim 697 sayfaydı.
elimde tess gerritsen in 2 kitabı var. ama bi süre ara vermek istiyorum.

emrah serbesin delidumanı sonunda aldım en kısa zamanda başlıyorum :)

Emrah Serbes'e Behzat Ç vesilesiyle başladım arada okuyorum listeme ara verip ama delidumanla ilgili bir arkadaşımdan olumsuz bir yorum aldım, okuduktan sonra senin yorumunu merakla bekliyor olacağım
normalde okuyacağım kitapla ilgili tek kelime araştırmam, yorumlara dikkat etmem ama merak ediyorum yorumunu

selam kitapcanlarım sonunda normale döndüm 3 kitap okudum bu ay :) sizleri de özledim kitap okumayı da

merhabaaa
tempon hiç bozulmaz inşallah

canım toparlanmana çok sevindim
sabah işe gelip de buralarda birilerinin olduğunu görmek mutluluk verici
bazen kendi kendime at koşturuyorum öyle

güzel bilgelerim hepinize günaydın, mutlu bir hafta olur umarım hepimiz için

dün kitabıma başladım ama içinden 1 ya da 2 öykü okuyabildim, havalardan mıdır bilinmez pek bi keyifsizdim, bugün iş yerinde Nar Ağacı'na devam ediyorum

günaydınlar iyi haftalar

hafta sonu niye bu kadar hızlı geçiyor , hiç bir şeye zaman yetmiyor . Son üç hafta sonu çok yoğundum bu hafta hiç bir şey yapmadan geçircem dedim yine yoruldum yine aylaklık yapamadım .
kitapda az okumuşum
empati-351 sf

ben empatiyi ilk çıktığı zaman okumuştum ki o zaman liseye gidiyordum ve daha çok aşk romanları okuyordum. olasılıksızla ikisini peş peşe okuyunca bana biraz ağır gelmişti ama sevmiştim. yavaş ilerlediğini hatırlıyorum ben de burada da sanırım birkaç arkadaş okudu ve onlar da yavaş ilerledi, moralini bozma

kızlar baba ve piçi okuyan var mı aranızda. ben başlamıştım ama pek hoşlanmamıştım. yarım bıraktım. aslında hiç yapmazdım. elimdeki kitap bitince tekrar başlayayım diyorum. öyle yarım bırakınca sanki kitaplığımdan boynu bükük bakıyor bana. bu kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
o zamanlar pek kitap okuma alışkanlığım yoktu . ayda yılda bir alıyordum kitabı elime. belki de ondan okuyamadım.

Herkese merhaba,
Tatilden önceki kitabıma döndüm. "Oğullar ve Sevgililer 586. sayfadayım. hastalık beni çok yordu, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
yukarıdai yazışmaları okuyamadım, ama mutlaka yazılmıştır diye düşünüyorum.
yine de ben de paylaşayım istedim.
8. BEYOĞLU SAHAFLAR FESTİVALİ AÇILMIŞTIRRRRRR

canım azramız gitmiş, umarım fuar daha uygun olur

aslında güzel kitap biraz yavaş ilerliyor öyle bir iki günde bitecek bi kitap değil olsun yavaş yavaş gider bundan sonra belki dizi tadında bi aşk romanı okuyabilirim

Yeni kitabım
AYŞE KULİN - VEDA
10. sayfadayım.
Eve gidip okusam modundayım. Bence şahane bir kitap!

Sen o zaman liseye mi gidiyordun? :) Ben ne kadar yaşlanmışım yahu! Bu arada evet, EMPATİ ağır giden bir kitap.

evet canım ben 2010da liseden mezun oldum 2014 üni.den ne yaşlanması yahu daha dur, ben küçüğüm bence

kitap okumaya devam ama hala bir yosunun parmak izlerindeyim..işlerimden dolayı vede hızlı okumak istemediğinden 2-3 sayfa olarak devam ediyorum..sevgilerimle

bende arka arkaya okumuştum :) ünideydim ama o zaman demekki senden yaşlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…