Hoşbulduk canım.sağol.:))Hoşgeldin :)
Aynı istek bende de var yaaaaİçimde internet üzerinden kitap siparişi vermek için aşırı bir istek var. Bir sürü kitap siparişi verip kargoyla gelmesini bekliyoruz ya harika oluyor.
Hıfzı topuz kitaplarini da tavsiye ederim
neler aldın canım.
Biz seni gaza getiririz, takıl bizeElimde bekleyen onca kitap var, hiç okuyamıyorum.
Ne yapsam da kendimi gaza getirsem
Hayırlı olsun siparişlerin canımBaya aldım bu sefer instagramda takip ettiğim bir kitapseverin güzel tavsiyeleri var bu zamana kadar hiç yanıltmadı çoğunlukla onun önerileri olarak işte bu güzellikleri aldım.
Halada almak istediklerim var ama ilk bunları okumam gerekecek.Ve dahada evde okunmayı bekleyen başka kitaplar var..
İlk Jojo Moyes kitapları: Senden Önce Ben,Sevgilimden son mektup
Marie Sabine Roger-Allak Bullak
Kiera Cass- Beni seç ile Elit
Linwood Barclay-Vedaya Zaman Yok
Christina Baker Kline-Öksüzler Treni
Patrick Süskind-Koku
John Green-Aynı Yıldızın Altında
Şimdi heyecanla gelmesini bekliyorum
Elimde bekleyen onca kitap var, hiç okuyamıyorum.
Ne yapsam da kendimi gaza getirsem
Bazen bana da oluyor o, bikaç gün okumuyorum, sonra kitap okumayı özleyince devam edebiliyorum anca.Kitap bir turlu ilermiyor diyenlere iki/üç ayrı kitap okumalarını öneririm, böylece daha hızlı ilerliyor ve daha keyifli oluyor duşuncesindeyım.
Kitap çok güzel canım, sakın bırakma, ilk 200 sayfa sıkıcı gelebilir sonra akıp gidiyor, karakterleri falan yeni yeni tanıyorsun.Günaydın
Ben de okuyamıyorum hiç
Şu Çılgın Türkler 130 civarındayım.Nedense ilerlemiyor.
Hangi kitapları aldınnn, benim de çok okumak istediklerim var da stoklarımın bitmesi lazımBende bugün bir parti aldım siperiş ettiğim kitaparı bazılarıda yolda
Evet heyecan dorukta
Hangi kitapları aldınnn, benim de çok okumak istediklerim var da stoklarımın bitmesi lazım
ay hadi inşallah. Aslında başlasam gerisi gelecek ama...Biz seni gaza getiririz, takıl bize
işe başlayınca böyle oluyor bana:)Zaman zaman bu durum bana da olmuştur
Kafan bir şeylerle meşgulse olmuyor.
Bugün gelenler;
Yalnız kadınlar sokağı
Serenad
Piyano
yarın gelecek olanda;
Bin Muhteşem Güneş
benimde son kitap elimdeydi yenileri geldi, ama baya bir klasik var kitaplığımda okunmayı bekleyen o ayrı tabi :)
Serenad-Benim okuduğum kitaplar arasında 1. sıraya severek yerleştirdiğim kitaptır.
Naçizane tavsiyem onunla başlaman olur.
Elimdekileri okuduktan sonra kesinlikle tekrardan okumak istiyorum
Baya aldım bu sefer instagramda takip ettiğim bir kitapseverin güzel tavsiyeleri var bu zamana kadar hiç yanıltmadı çoğunlukla onun önerileri olarak işte bu güzellikleri aldım.
Halada almak istediklerim var ama ilk bunları okumam gerekecek.Ve dahada evde okunmayı bekleyen başka kitaplar var..
İlk Jojo Moyes kitapları: Senden Önce Ben,Sevgilimden son mektup
Marie Sabine Roger-Allak Bullak
Kiera Cass- Beni seç ile Elit
Linwood Barclay-Vedaya Zaman Yok
Christina Baker Kline-Öksüzler Treni
Patrick Süskind-Koku
John Green-Aynı Yıldızın Altında
Şimdi heyecanla gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?