Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İçimde internet üzerinden kitap siparişi vermek için aşırı bir istek var. Bir sürü kitap siparişi verip kargoyla gelmesini bekliyoruz ya harika oluyor.

Hıfzı topuz kitaplarini da tavsiye ederim

neler aldın canım.

Baya aldım bu sefer instagramda takip ettiğim bir kitapseverin güzel tavsiyeleri var bu zamana kadar hiç yanıltmadı çoğunlukla onun önerileri olarak işte bu güzellikleri aldım.
Halada almak istediklerim var ama ilk bunları okumam gerekecek.Ve dahada evde okunmayı bekleyen başka kitaplar var..

İlk Jojo Moyes kitapları: Senden Önce Ben,Sevgilimden son mektup
Marie Sabine Roger-Allak Bullak
Kiera Cass- Beni seç ile Elit
Linwood Barclay-Vedaya Zaman Yok
Christina Baker Kline-Öksüzler Treni
Patrick Süskind-Koku
John Green-Aynı Yıldızın Altında

Şimdi heyecanla gelmesini bekliyorum

Hayırlı olsun siparişlerin canım

Hangi kitapları aldınnn, benim de çok okumak istediklerim var da stoklarımın bitmesi lazım

Bugün gelenler;

Yalnız kadınlar sokağı
Serenad
Piyano

yarın gelecek olanda;

Bin Muhteşem Güneş

benimde son kitap elimdeydi yenileri geldi, ama baya bir klasik var kitaplığımda okunmayı bekleyen o ayrı tabi :)

Serenad-Benim okuduğum kitaplar arasında 1. sıraya severek yerleştirdiğim kitaptır.
Naçizane tavsiyem onunla başlaman olur.
Elimdekileri okuduktan sonra kesinlikle tekrardan okumak istiyorum

Serenad-Benim okuduğum kitaplar arasında 1. sıraya severek yerleştirdiğim kitaptır.
Naçizane tavsiyem onunla başlaman olur.
Elimdekileri okuduktan sonra kesinlikle tekrardan okumak istiyorum

Hııımm çoook teşekkür ederim zaten çok merak ediyorum ilk onunla başlayayım o zaman...

Ay çok güzel kitaplar bunlar.
Takip ettiğin adresi alabilir miyim. Benim de takip ettiklerim var.
Kana kana okumanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…