Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitap çok güzel canım, sakın bırakma, ilk 200 sayfa sıkıcı gelebilir sonra akıp gidiyor, karakterleri falan yeni yeni tanıyorsun.

Zaten benim başladığım kitabı bırakamama gibi bi huyum var:)
Kitabı da ne zamandır okumak istiyodum mutlaka bitireceğim.Teşekkürler

Kızlar elimdeki kitaplar:
İki Cami Arasında Aşk, Değişmenin Aynaları 1 ve 2, Metropolde Bir Derviş, Uçurtma Avcısı, Beyoğlu'nun En Güzel Abisi, Patassana...
Hangisinden başlasam

İki Cami Arasında Aşk, Değişmenin Aynaları 1 ve 2, Metropolde Bir Derviş, Uçurtma Avcısı, Beyoğlu'nun En Güzel Abisi, Patassana...
Hangisinden başlasam

Canım merhaba burda da karşılaştık

ben olsan uçurtma avcısından başlardım okumadım ama çok merak ediyorum o kitabı

bende ya niye öyle oluyo ki bi fikir gelirse aklına bana da söyle :)Acaba pembe yusufu mu okusam bi arkadaş akıcıydı diyodu..

şuan Pembe ve Yusufu okuyorum dün başladım

evet akıcı güzel bir kitap ama sürekli bir hüzün mevcut her sayfada, her satırda

Zaten benim başladığım kitabı bırakamama gibi bi huyum var:)
Kitabı da ne zamandır okumak istiyodum mutlaka bitireceğim.Teşekkürler

hımm bu huy bende de var bu yüzden Masumiyet müzesi aylarca süründü elimde o dönem başka kitapta okuamdım

ay dizi gibi desene :) darlanırım ben bide neşeli kitap olmalı ki sıkılınca diğerine geçmek için :)

bende ya niye öyle oluyo ki bi fikir gelirse aklına bana da söyle :)Acaba pembe yusufu mu okusam bi arkadaş akıcıydı diyodu..
Bİraz internete ve işlere ara vermek lazım bir de gerçekten ilgi çeken kitap olması lazım:)
Geçen aylarda aklımda hep Ustam ve Ben kitabı vardı, elimdekiler ilgimi çekmedi o yüzden. Gittim aldım o kitabı da rahatladım:) Şimdi de çatı serisi var aklımda okuyamıyorum başka kitap...

Selam canım :)
Bu kitapların arasında ilk aldığım kitaptı o, bir türlü başlayamadım yarın başlayayım bari:)

Hangisinden başlasam
Iki cami arasında aşk ve Uçurtma avcısını okudum. Hatta geçen hafta sonu filmini de izledim. Ikisi de güzel. Diğerlerini bilmiyorum canım.

Öyle mii bende şu son kamelya' ya başlim o aklımda kalmıştı..Dostoyevskiyide allah kerim:)Annem bisürü kitap bıraktı bana okudunmu diye de soruyo kendimi suçlu hissediyorum Hepside klasik yaa insaf arkadaş

Kitap bir turlu ilermiyor diyenlere iki/üç ayrı kitap okumalarını öneririm, böylece daha hızlı ilerliyor ve daha keyifli oluyor duşuncesindeyım.
Ben o bikaç kitap okuma olayını abarttım sürekli 3 kitap gidiyorum. Tabletten 3 aydan beri Çalıkuşu nu okuyorum hiç ilerlemiyor. Tabletten kitap Okumayı hiç sevmiyorum

Ooo Serenadı çok beğenmiştim ben
Klasik hiç okumadım bu ara ya hiç canım istemiyor.

Öyle mii bende şu son kamelya' ya başlim o aklımda kalmıştı..Dostoyevskiyide allah kerim:)Annem bisürü kitap bıraktı bana okudunmu diye de soruyo kendimi suçlu hissediyorum Hepside klasik yaa insaf arkadaş
Aynen ya beğenmeyince okunmuyor o kitaplar:) Son Kamelya'da aklın kaldıysa hemen bitirirsin bence, dene gör:)

hımm bu huy bende de var bu yüzden Masumiyet müzesi aylarca süründü elimde o dönem başka kitapta okuamdım

Bende de takıntı oldu ya eşimde diyo,başka oku bitirmek zorunda değilsin..Ama yook illa o bitecek başka da okuyamam bitmeden..

Ehehe yalnız değilmişim.
Ben bi de aynı anda birkaç kitap da okuyamam.İlla tek tek gidecek.

Ben o bikaç kitap okuma olayını abarttım sürekli 3 kitap gidiyorum. Tabletten 3 aydan beri Çalıkuşu nu okuyorum hiç ilerlemiyor. Tabletten kitap Okumayı hiç sevmiyorum

Bende iki uç kitap şeklinde okuyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Kitabı ellemek , kokusunu duyarak okumak birbaşka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…