tamam bakalım başlıcam bugün bismillah :)Aynen ya beğenmeyince okunmuyor o kitaplar:) Son Kamelya'da aklın kaldıysa hemen bitirirsin bence, dene gör:)
Serenaddddkızlar zulfu lıvanelının ıkı kıtabını aldım kardesımın hıkayesı ve serenad hangısınde baslıyım?:)
tesekkurler:)Serenadddd
Tskler cnmAy çok güzel kitaplar bunlar.
Takip ettiğin adresi alabilir miyim. Benim de takip ettiklerim var.
Kana kana okumanı dilerim
kızlar zulfu lıvanelının ıkı kıtabını aldım kardesımın hıkayesı ve serenad hangısınde baslıyım?:)
Serenad....
Şu hayatta en çok etkilendiğim iki kitap var. Serenad ve güneş çavması....
gunaydın kızlar ,
dugumlere ufleyen kadınları okuyanınız varmı ?
cok sıkıcı gıdıyor ıns bıtırebılırımBu kitabın tanıtım yazısını okumuştum gazete de ama kendisini okumak kısmet olmadı henüz.
cok sıkıcı gıdıyor ıns bıtırebılırım
pembe ve yusufu okudum yazmıssın bnde sana katılıyorum dızı gbı cok guzeldı
evde olcaksın kafan rahat olacak ve sessız bır ortamda tam okunacak bır kıtapYaaa o zaman bende erteleyeyim bu kitabı zaten henüz okunacaklar listemde yok, sadece aklımın bir köşesinde...
evde olcaksın kafan rahat olacak ve sessız bır ortamda tam okunacak bır kıtap
ızın gununde evde oturma ımkanın olursa ancak oyle tadı cıkar bu kıtabınAhhh ancak emeklilikte olacak inşallah bu dediğin, tabi görebilirsek o günleri şimdi olanaksızzz...
ızın gununde evde oturma ımkanın olursa ancak oyle tadı cıkar bu kıtabın
evlı ve cocuklu hmm =) yandın sen o zaman =)hahahaaa benim evde bir canavarım var... Zor yani tüm günü kitaba ayırmak, ancak yatmadan önce bir kaç saat... Veya eşimle kapışmışsak kaparım kendimi odaya ve dalarım kitabıma ama o zaman da pek sakin olmuş olmuyor ki
gunaydın kızlar ,
dugumlere ufleyen kadınları okuyanınız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?