keske almasaydım bundan sonra burdakı kızlara sormadan almıycam kesınlıkle ,Ben okumadım ama okuyan kişilerin genel yorumları biraz sıkıcı olduğu.
tavsıye edebılecegın okuması rahat baska kıtaplar varmı cnmGünaydın herkese...
Bu aralar kitap okumaktan kaytarıyorum.
tavsıye edebılecegın okuması rahat baska kıtaplar varmı cnm
sagol cnm smdı bakıcam netten hemenSon zamanlarda okuduğum en akıcı kitaplar biri Gül ve Avcı kitabıydı.
Fakat yeni aldığım Beni Seç ve devam serisi olan Elit'inde çok akıcı ve farklı bir konusu olduğunu okuyanlar söylüyorlar.
İncele istersen cnm
Ben okudum canım güzeldi ilk çıktığı zamanlarda okumuştum (o sıralar iyi okuyordum herhalde ) sıkıcı olup olmadığı ruh haline bağlı eğer stresli bir dönemdeysen kafayı veremiyorsan çabuk akan bi kitap bile sıkıcı gelebiliyor.gunaydın kızlar ,
dugumlere ufleyen kadınları okuyanınız varmı ?
Benim kitaplığımda bekliyor, keşke okumaya zaman yaratabilsemarkadaşlar aranızda mesnevi yi okuyan oldu mu hiç, tavsiye edermisinz?
Ooo ikisi de sağlam kitaptır canım, ama ilk Serenadla başla bencekızlar zulfu lıvanelının ıkı kıtabını aldım kardesımın hıkayesı ve serenad hangısınde baslıyım?:)
Okuduğum zaman çok etkilemişti beni, hiç bi sayfasında sıkılmadım açıkçası. Hep bi macera hep bi olay vardı kitapta.gunaydın kızlar ,
dugumlere ufleyen kadınları okuyanınız varmı ?
bu kadınların amacı ne onu anlamadım ben kıtap hakkında bı fıkrım olsa sıkılmam sanırımOkuduğum zaman çok etkilemişti beni, hiç bi sayfasında sıkılmadım açıkçası. Hep bi macera hep bi olay vardı kitapta.
Rica ederim ne demeksagol cnm smdı bakıcam netten hemen
bende kalın old. için sıkıcı olabilir diye düşündüm ama şöyle bi göz attım güzel gibiydi Mesnevi şerif...Benim kitaplığımda bekliyor, keşke okumaya zaman yaratabilsem
Şu anda Canan TAN - Hasret'i okuyorum. 90. sayfada falan kaldım galiba...Kızlar Canan Tan ın kitaplarını çok seviyorum ve çoğunu okudum hepsi bir harikaydı bugün de son çıkan kitabını alıcam "HASRET" okuyanınız var mı aranızda :) Eminim çok güzeldiiir yine de sormak istedim sizlere :)
Bakarım canım, ellerine sağlık.merhaba bayanlar
kasım ayında okuduğunuz kitapları tekrar gözden geçirip listeye ekleyin lütfen.
pazartesi bi aksilik olmazsa kasım listesini hazırlayacağım
Bahsettiğiniz kitapları okumadım. O yüzden bir şey yazmadım.Bu topikte herkes kafasına göre takılıyor anlaşılan.kimse kitaplarla ilgili yorum yapmıyor.
okursun sen.Hedefim bu ay 3 kitap okumak. Bakalım becerebilecek miyim?
Bir kere başladım. Yarım kaldı. Birisinden almıştım o kitabı, sahibine verdim. Şimdi elimde başka bir mesnevi var. En müsait zamanda başlayacağım inşallah...arkadaşlar aranızda mesnevi yi okuyan oldu mu hiç, tavsiye edermisinz?
serenad 32. sayfadayım fena gitmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?