Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar ve Fİ-akilah biter :)
yeni kitabım Çİ-akilah....

Fİ güzeldi şuan sanki kitap hiç bitmemiş gibi Çİ'yi okuyorum...

merhaba ben bu kitabı merak ediyorum konusu nedir

yani ana tema psikoloji galiba değil mi?
konu güzel evet ana tema psikoloji ve felsefe karışımı . Hasta Neitzche ve doktoru arasında geçen diyologlar başta bana zor gider ağır kitap gibi geldi ama yazar iyi kitabın içine iyi çekiyor insanı .

ben de ahmet ümit "beyoğlu rapsodisi"ne başladım. 30 küsürdeyim ama liseli genç gibi yazmış. anlatım beni sarmadı henüz. ahmet ümitin nasıl böyle yazdığına şaşırdım. ama okuyorum, sonu ilginçmiş ama ben kitapları anlatımından ötürü seviyorum, hikaye sonraki kıstasım. umarım okuduğuma değer.

kızlar zulfu lıvanelının ıkı kıtabını aldım kardesımın hıkayesı ve serenad hangısınde baslıyım?:)
kardeşimin hikayesini okudum ben seranattan önce. bana göre çok güzeldi. karakter çok enteresandı ve muzipti aslında. eşetirrileri okudum, gerçekten eleştirmen olanlar pek beğenmemiş. ama ben çok beğendim. okuyucuya tamamlaması için çok boşluk bırakıyor bu da düşünmeye, istediğimiz gibi doldurmaya itiyor. ben tavsiye ederim. zülfü livanelinin yazarlığını seviyorum.

bende çok etkilenmiştim okuduğumda önceki hafta okumuştum şimdi elimde serenad var.. Buda güzle gidiyor...

bende çok etkilenmiştim okuduğumda önceki hafta okumuştum şimdi elimde serenad var.. Buda güzle gidiyor...
serenad, kardeşimin hikayesine göre daha etkileyici ve usta bir eser diyordu eleştirenler. üst üste aynı yazarın iki kitabını okuyunca en az aynı tadı almayı hatta daha çarpıcı olmasını bekliyorum niyeyse. genel yorum seranad daha iyi diyor. kardeşimin hikayesi beni böyle etkilediyse serenat ne eder bilemiyorum. sıralamam tesadüfen doğru olmuş bana göre. elimde yok şimdi serenat, arakadaşımdan alıcam, o da birine vermiş, bekleyene kadar bi beyoğlu rapsodisi okuyorum. okuyan yok mu aranızda?

Evet yorumlar hep bu yönde Serenad daha iyi... Ben şuan 125. sayfadayım ama bana göre hala kardeşimin hikayesinden daha iyi olacak bir noktaya gelemedim nedense.. ama güzle gidiyor şimdilik bakalım...

Serenadtan sonra kardeşimin hikayesi çok hoş gelmemişti.hafif gelmişti bana hatta.ama yine de güzeldi.beyoğlu rapsodisini okumadım.

Cok tesekkur ederim serenada basladim bende ama kardesimin hikayesinide aldim sirada bekliyo:)

hayırlı cumalar bilgelerim
ali ural posta kutusundaki mızıka'ya başlamıştım ama instagramda birkaç arkadaş birlikte okuyalım deyince 2 gün onları bekleyip yeniden başladım kitabıma(tabi bu arada boş durmayıp bir minik hikaye de okudum)
sizlerle de mink bi kısmını paylaşmak isterim,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…