günaydınlar
Nietzsche Ağladığında - sf 187 her fırsatda okumaya çalışıyorum güzel gidiyor.
konu güzel evet ana tema psikoloji ve felsefe karışımı . Hasta Neitzche ve doktoru arasında geçen diyologlar başta bana zor gider ağır kitap gibi geldi ama yazar iyi kitabın içine iyi çekiyor insanı .merhaba ben bu kitabı merak ediyorum konusu nedir
yani ana tema psikoloji galiba değil mi?
konu güzel evet ana tema psikoloji ve felsefe karışımı . Hasta Neitzche ve doktoru arasında geçen diyologlar başta bana zor gider ağır kitap gibi geldi ama yazar iyi kitabın içine iyi çekiyor insanı .
Psikolog bu kitabı okumamı tavsiye etti. Elimdeki kitap bitince başlayacağım hemen.günaydınlar
Nietzsche Ağladığında - sf 187 her fırsatda okumaya çalışıyorum güzel gidiyor.
kardeşimin hikayesini okudum ben seranattan önce. bana göre çok güzeldi. karakter çok enteresandı ve muzipti aslında. eşetirrileri okudum, gerçekten eleştirmen olanlar pek beğenmemiş. ama ben çok beğendim. okuyucuya tamamlaması için çok boşluk bırakıyor bu da düşünmeye, istediğimiz gibi doldurmaya itiyor. ben tavsiye ederim. zülfü livanelinin yazarlığını seviyorum.kızlar zulfu lıvanelının ıkı kıtabını aldım kardesımın hıkayesı ve serenad hangısınde baslıyım?:)
kardeşimin hikayesini okudum ben seranattan önce. bana göre çok güzeldi. karakter çok enteresandı ve muzipti aslında. eşetirrileri okudum, gerçekten eleştirmen olanlar pek beğenmemiş. ama ben çok beğendim. okuyucuya tamamlaması için çok boşluk bırakıyor bu da düşünmeye, istediğimiz gibi doldurmaya itiyor. ben tavsiye ederim. zülfü livanelinin yazarlığını seviyorum.
serenad, kardeşimin hikayesine göre daha etkileyici ve usta bir eser diyordu eleştirenler. üst üste aynı yazarın iki kitabını okuyunca en az aynı tadı almayı hatta daha çarpıcı olmasını bekliyorum niyeyse. genel yorum seranad daha iyi diyor. kardeşimin hikayesi beni böyle etkilediyse serenat ne eder bilemiyorum. sıralamam tesadüfen doğru olmuş bana göre. elimde yok şimdi serenat, arakadaşımdan alıcam, o da birine vermiş, bekleyene kadar bi beyoğlu rapsodisi okuyorum. okuyan yok mu aranızda?bende çok etkilenmiştim okuduğumda önceki hafta okumuştum şimdi elimde serenad var.. Buda güzle gidiyor...
serenad, kardeşimin hikayesine göre daha etkileyici ve usta bir eser diyordu eleştirenler. üst üste aynı yazarın iki kitabını okuyunca en az aynı tadı almayı hatta daha çarpıcı olmasını bekliyorum niyeyse. genel yorum seranad daha iyi diyor. kardeşimin hikayesi beni böyle etkilediyse serenat ne eder bilemiyorum. sıralamam tesadüfen doğru olmuş bana göre. elimde yok şimdi serenat, arakadaşımdan alıcam, o da birine vermiş, bekleyene kadar bi beyoğlu rapsodisi okuyorum. okuyan yok mu aranızda?
Serenadtan sonra kardeşimin hikayesi çok hoş gelmemişti.hafif gelmişti bana hatta.ama yine de güzeldi.beyoğlu rapsodisini okumadım.serenad, kardeşimin hikayesine göre daha etkileyici ve usta bir eser diyordu eleştirenler. üst üste aynı yazarın iki kitabını okuyunca en az aynı tadı almayı hatta daha çarpıcı olmasını bekliyorum niyeyse. genel yorum seranad daha iyi diyor. kardeşimin hikayesi beni böyle etkilediyse serenat ne eder bilemiyorum. sıralamam tesadüfen doğru olmuş bana göre. elimde yok şimdi serenat, arakadaşımdan alıcam, o da birine vermiş, bekleyene kadar bi beyoğlu rapsodisi okuyorum. okuyan yok mu aranızda?
Cok tesekkur ederim serenada basladim bende ama kardesimin hikayesinide aldim sirada bekliyo:)kardeşimin hikayesini okudum ben seranattan önce. bana göre çok güzeldi. karakter çok enteresandı ve muzipti aslında. eşetirrileri okudum, gerçekten eleştirmen olanlar pek beğenmemiş. ama ben çok beğendim. okuyucuya tamamlaması için çok boşluk bırakıyor bu da düşünmeye, istediğimiz gibi doldurmaya itiyor. ben tavsiye ederim. zülfü livanelinin yazarlığını seviyorum.
Hala kralicenin soytarisindasin dimiGünaydın kızlar
Bugün kitabımı bitirip bildirimimi yapıcam inşallah
Bende bugun cokca okiyimda yetiseyim sizeGünaydın birlikte okuyoruz aynı kitabı :)
Sayfa 125 evet bence de gayet iyi gidiyor
Aynen son 40 sayfam bitse de kurtulsamHala kralicenin soytarisindasin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?