ben malesefkı bulasıcam cunku alıpta okumadıgım kıtapları var ama ne zaman bulasırım allah bılırAynen son 40 sayfam bitse de kurtulsamDaha da Tudorlara bulasmam
hosgeldınn:)merhabalarben de dahil olabilir miyim okuyucu listesine ?
hoşbuldum teşekkürlerhosgeldınn:)
Ooo hoşgeldin canımOf ben bir ara dahil olmuştum okuyucu listesine ama devam edemedim. Bu sefer rutine binmeden dahil olmayacağım:)
Yeni kitabıma başlıyorum Stephen King-Kubbe'nin Altında (986 sayfa). Hadi bismillah
Hoşgeldinn tabi olursun sen yeter ki kitap okumerhabalarben de dahil olabilir miyim okuyucu listesine ?
Beni de dahil edin o zaman dicem ama 2 günde bir bildirim zorunluluğu az değil mi? Örneğin bir hafta içinde olsa kendimi baskı altında hissetmemHoşgeldinn tabi olursun sen yeter ki kitap oku
İlk sayfada kurallar yazılı, ama sadece 2 günde bir buraya uğrayıp bildirim yapma kuralını uygulasan yeter, Listeyiazra2004 arkadaşımız hazırlıyor her ay
Canım farketmiyor aslında, 2 gün olur 3 gün olur. Mesela 2 gün okumazsın, bugün okuyamadım dersin gibi gibi... Yeter ki bildirim yap, ya da gelip geyik yaparsın sorun değilBeni de dahil edin o zaman dicem ama 2 günde bir bildirim zorunluluğu az değil mi? Örneğin bir hafta içinde olsa kendimi baskı altında hissetmem
rahat rahat yazarım.ama 2 gün kısa geldi.
neyse, kuralınızı bozmayayım.takibe devam ederim sizi.arada da yazarım.
Sağol canım.listeye dahil olur sonra da yazamam size mahçup olurum diye stres olurum ben.öyle gereksiz yere , gereksizce hassas bir insanım ben.Canım farketmiyor aslında, 2 gün olur 3 gün olur. Mesela 2 gün okumazsın, bugün okuyamadım dersin gibi gibi... Yeter ki bildirim yap, ya da gelip geyik yaparsın sorun değil
Mahçup olmana gerek yok canım öyle hissetme kendiniSağol canım.listeye dahil olur sonra da yazamam size mahçup olurum diye stres olurum ben.öyle gereksiz yere , gereksizce hassas bir insanım ben.
Aaaaah ah can çıkar huy çıkmazzzzMahçup olmana gerek yok canım öyle hissetme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?