tamam canım o zaman ilk bildirimimi yapayımHoşgeldinn tabi olursun sen yeter ki kitap oku
İlk sayfada kurallar yazılı, ama sadece 2 günde bir buraya uğrayıp bildirim yapma kuralını uygulasan yeter, Listeyiazra2004 arkadaşımız hazırlıyor her ay
Canım benim herşeyi açıklamışsın yeni arkadaşlara çok tşk.yeni kitapkurtlarını gördükçe çok seviniyorumBiten kitaplarımız buraya yazıyoruz arkadaşlar bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/
Hadi yaaaaCanım benim herşeyi açıklamışsın yeni arkadaşlara çok tşk.yeni kitapkurtlarını gördükçe çok seviniyorum
Bu arada Grange ın siyah kan Kitabı'nı soluksuz okuyup bitirdim çok güzeldi. Sanki yazar kendi işlediği cinayetleri anlatmış o kadar gerçekçidi.
ahmet umıt harıcınde hepsı guzele benzıyo hıcbırını okumadım ama yorumlarından anladıgım kadarıyla guzel kıtaplar bir tek ahmete umıte nedense ısınamadım:)Mrb bayanlar sıradaki kitabım hangisi olsun sorayım dedim hemde sayfaya renk gelsin istedim
Bu kitaplardan sadece germinali okudum ve beğendim. Ermrnekteki maden kazasına denk gelmişti o Yüzden belki de çok etkilenmiştim.
Bunlardan okuduğum yok hiç. Ama ben olsam böğürtlen Kışı o okurdum.kızlar bende okunmayı bekleyen kıtaplarımı koyayım:)
Kardesimin Hikayesinden baslayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?