Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tamam canım o zaman ilk bildirimimi yapayım hoşbuldumm

"Bir Yumak Mutluluk" 174. sayfadayım..
"Küçük Mucizeler Dükkanı" nda Carol'un bebek özlemine hüngür hüngür ağlamıştım da ikinci kitabına başladığımda üff çok durağan gelmişti lakin Debbie yapmış yine karakterleri toplamış şuanda iyi gidiyor bakalım...

Hadi yaaaaOylece duruyor kitaplığımda kaç senedir

günaydınlar...
yeni gelen kitap kurtları hoşgeldiniz
Posta Kutusundaki Mızıka bitti,mektup şeklinde yazılmış denemelerden oluşuyor pek çok farklı kişiden sözler alıntılanmış...Aman Allahım hayatımın kitabı demedim ama niye okudum da demedim,güzeldi...sevgiler

Ben "Kubbe'nin Altına" kştabının 40. sayfasındayım henüz:)
Dizisiniz izlemiştim geçen gün ve 2 sezondan sonra sezon finali yapınca kitabını okumaya karar verdim...

Mrb bayanlar sıradaki kitabım hangisi olsun sorayım dedim hemde sayfaya renk gelsin istedim
ahmet umıt harıcınde hepsı guzele benzıyo hıcbırını okumadım ama yorumlarından anladıgım kadarıyla guzel kıtaplar bir tek ahmete umıte nedense ısınamadım:)

tolin sen benden daha vahim durumdasın çok kitabın varmış okunacak.Bir psikiyatrin gizli defterni okudum çok güzel ve sade bir dille anlatılmıştı. Hemde kısa kısa farklı hikayeler.İnsan sıkılmıyor okurken

Asil Kan sayfa 300 deyim, kitap guzel gidiyor. Fantastik kitap sevenler serinin ilk kitabi olan Dogum Lekesi kitabini ve Asil Kani okuyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…