- 10 Kasım 2014
- 527
- 575
- 323
İkisini de okudum.1.çok kalın 2.çok ince ama 2.kitabı bir türlü bitirememiştim.ikisi de güzel ama nedense 2.kitap bitmemişti bir türlü.mrb kızlarr bende aranıza katılmak ıstyrmm,
yavaş bır okuyucu olsamda herzaman elımın altında bır kıtap vardır,
cuma gunu "Ahmet Ümıt Sultanı Öldürmek" kıtabını bıtırdım çook beğendım şımdı ıse kürk mantolu madonnaya başladım uzun zamandır okumak ıstedığım bır kıtaptı umarım kısa surede bıtırırım
İkisini de okudum.1.çok kalın 2.çok ince ama 2.kitabı bir türlü bitirememiştim.ikisi de güzel ama nedense 2.kitap bitmemişti bir türlü.
Hoşgeldin..
Evet canım.kitap ismi ve sayfa numarası dışında yorum yapmak çok önemli.göreceli bir kavram olsa da yine de kitapla ilgili yorum yapalım.hoşbuldummm
teşekkur ederımm..okuduklarımızı paylaşmak çok keyıflı olacak benım ıçınn
sorma ya alıp alıp okumadım bırıktı boyletolin sen benden daha vahim durumdasın çok kitabın varmış okunacak.Bir psikiyatrin gizli defterni okudum çok güzel ve sade bir dille anlatılmıştı. Hemde kısa kısa farklı hikayeler.İnsan sıkılmıyor okurken
kızlar bende okunmayı bekleyen kıtaplarımı koyayım:)
Nar ağacını okudum canım en beğendiğim kitaplar arasındadır tavsiye ederim.
Senin kitaplarından da Şah Sultanı okumuştum canım gayet güzeldi , ama ben olsam şimdi Kocan kadar konuşu okurdum.kızlar bende okunmayı bekleyen kıtaplarımı koyayım:)
Anammm bu çok tatlı bişeyy
Bu alıntın çok iyi olmuş canım, defterime kaydedicektim bunu sayfayı bulamamıştımGünaydın bilgeler,
Güzel bir hafta olur umarım.
Seranad 350. sayfadayım ve evet çok güzel gidiyor, keşke bitmese dedirtiyor yani o derece...
Hafta sonu okuduğum bir bölümden alıntı yapmıştım çok hoşuma gitti, paylaşmak istiyorum sizinle...
...................
Max: Evet iktidar zulüm demektir. Hele denetlenemeyen iktidar.
Maya: Peki iyi insanlar iktidara gelirse?
Max: Öyle bişey olmaz.
Maya: İyi insanlar iktidara gelemez. Gelse bile iktidar onu bozar, zalim yapar.
Bu alıntın çok iyi olmuş canım, defterime kaydedicektim bunu sayfayı bulamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?