Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

mrb kızlarr bende aranıza katılmak ıstyrmm,
yavaş bır okuyucu olsamda herzaman elımın altında bır kıtap vardır,
cuma gunu "Ahmet Ümıt Sultanı Öldürmek" kıtabını bıtırdım çook beğendım şımdı ıse kürk mantolu madonnaya başladım uzun zamandır okumak ıstedığım bır kıtaptı umarım kısa surede bıtırırım

İkisini de okudum.1.çok kalın 2.çok ince ama 2.kitabı bir türlü bitirememiştim.ikisi de güzel ama nedense 2.kitap bitmemişti bir türlü.
Hoşgeldin..

İkisini de okudum.1.çok kalın 2.çok ince ama 2.kitabı bir türlü bitirememiştim.ikisi de güzel ama nedense 2.kitap bitmemişti bir türlü.
Hoşgeldin..

hoşbuldummm
teşekkur ederımm..okuduklarımızı paylaşmak çok keyıflı olacak benım ıçınn

sorma ya alıp alıp okumadım bırıktı boyle tamam bogurtlen kışı nı bırıncı sıraya bır psıkıyatrin gizli defterını ikinci sırraya alıyorum

"Bir Yumak Mutluluk" 224.sayfdayim
Bethanne nin kocasini parca pincik etmek isteyenler grubu bile acilabilir :)
Lydia nin Brad ine tukurmek isteyenler grubu bidee Courtney i zayiflatma icin ne yapabiliriz grubu .....
Ayyy cokkk guldum ya..

Iki yeşil susamuru bitti. Kitabı'n ilk sayfalarında sıkıldım. Sonrası Akıcı idi. Sonu için ise eeeee ne oldu şimdi ddim. Karıştı kaldı ortalık. Tuhaf bir son olmuş.

Günaydın bilgeler,

Güzel bir hafta olur umarım.

Seranad 350. sayfadayım ve evet çok güzel gidiyor, keşke bitmese dedirtiyor yani o derece...

Hafta sonu okuduğum bir bölümden alıntı yapmıştım çok hoşuma gitti, paylaşmak istiyorum sizinle...

...................
Max: Evet iktidar zulüm demektir. Hele denetlenemeyen iktidar.
Maya: Peki iyi insanlar iktidara gelirse?
Max: Öyle bişey olmaz.
Maya: İyi insanlar iktidara gelemez. Gelse bile iktidar onu bozar, zalim yapar.

Sadece Kardeşimin hikayesini okudum çük güzel bir kitap keyifli okumalar...

kızlar bende okunmayı bekleyen kıtaplarımı koyayım:)

Bir psijkiyatristin gizli defteri güzel keyifli çabucak okunan bir kitaptı..
Kardeşimin hikayesi keza öyle ve çok güzelll..
Kocan kadar konuş çok eğlenceli ağzım kulaklarımda okumuştum..
Ben birde bunların arasında KOKU yu çok merak ettim bitirdiğinde fikirlerini paylaş lütfen, filmi çok etkileyiciydi...
Aziz nesin Yaşar ne yaşar ne yaşamaz, tiyatroda müzikal olarak izledim kitabını da okumalıyım diye düşündüm sende görünce :)

Bu alıntın çok iyi olmuş canım, defterime kaydedicektim bunu sayfayı bulamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…