Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın herkese

Güzel bir gün olsun için herkes için inşallah.

Yeni kitabım, Melissa Senate__Kırık Kalpler Tamircisi, syf.416.

"Üzerinde bazı mutluluklar yolculuklarla başlar." diyor. Benimki de umarım kitapla başlar.

Herkese keyifli okumalar.

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar...
Kiera Cass-Elit Syf 158
Bu haftasonu bitiririm ben bu kitabı.
Belki hoşuma gitmez tarzı diye 3. kitabı almamıştım ama artık sipariş vermek farz oldu

Debie Macomber'in konusu geçmiş.Bir ara bende okurdum.Alıp okumadığım kitapları var.Bakalım ne zaman tekrardan yollarımız kesişecek

Şu Çılgın Türkler ama pek okuyamıyorum.Kitap da 600 küsür sayfa. Şöyle 100'er 100'er okumadan bitecek gibi değil.

Hmm, ben o seriyi çok severek okumuştum. Yalnız şunu söyleyebilirim baş kısımları biraz durağan gdiyordu ama o yerleri atlatırsan bir çırpıda bitiverir. Bana da ilk etapta bitmeyecek gibi gelmişti sonra seriyi bitirdim. Olumsuz düşünme. Sadece fırsatın olmadıysa ve de yavaş yavaş okuduysan o yüzden sana geçmek bilmiyor gibi gelmiştir.

Sen daha önce de sanırım kitapla ilgili yorum yapmıştın.
Kitabı sevdim hatta gözlerim doluyor okurken ama bir türlü uzun okuma fırsatı bulamadım.
230 lardayım bu arada.Sıkıcı kısımları geçti.

İlk takıldığım zamanlar buraya yapmış olabilirim, unutmuşum canım. :)

O zaman vakitsizlikten kaynaklanıyor senin. Benim bol vaktim vardı, okuyabiliyordum o yüzden de elimde uzamamıştı kitap. İnşallah vakit bulabilirsin diyeyim o zaman. Haftasonu geliyor belki zamanın olabilir.

Çok vaktim olmadı evet.Şimdi de pek yok. Ocakta nişanım olacak da
Ancak yatmadan önce birkaç sayfa okuyorum.

Kırık Kalpler Tamircisi 182. sayfadayım.

Dışardaydım, gezdim geldim, şimdi kitabıma devam edeceğim bir aksilik çıkmazsa.

Günaydın

Kırık Kalpler Tamircisini an itibariyle bitirmiş bulunuyorum.
Kitap hakkında söyleyebileceğim çoğunlukla duygusal olmasaydı. Genellikle sonunu tahmin edebileceğiniz, sayfayı çevirdiğinizde şok olmayacağınız bir kitaptı.
Akıcı bir anlatımı vardı, elinize aldığınızda kısa sürede bitirebileceğiniz, elinizde sürüklenmeyen bir tarzı var.

Yeni kitabımı daha seçmedim. Liseden arkadaşım geliyor yanıma, çok mutluyum, onunla vakit geçirip dolaşacağım. Döndüğümde halim kalırsa yeni kitabıma başlarım.

Güzel ve de mutlu bir gününüz olsun inşallah bilgeler.

gunaydin uzun zamandir buraya yazamadim ama okudugum kitabi yaziyorum diyer okucam kitabi yaziyorum
Ask elif safak
Inanilmazzzzzz bir kitappp okurken yuregim hop etti ben bole bisey gormedimmm okumayan varsaaaa kesinlikleeeee okusunnn kesinlikle
Daha sonki okudum elif safak baba ve pic buda guzeldi ama cok beni benden almadi ama guzel kitap
Simdiki okucam daha kapagini acmadim ama bugun baslicam
Canan tan dan piraye cok ovdulerr bakalim ayni hissi bende tasicakmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…