- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Allah tamamına erdirsin :)Bu arada o kitabı ilk çıktığında annem hediye tmişti:) 5 yıl önce..İlk başlarda sıkıcıydı ama sonra çok sevdim ağlamaktan içim çıkmıştı..Dirilişte güzeldi ama tarih yıllar falan böyle kitaplar ikişer kere okununca ancak anlaşılıyor sanırım..Şimdi Cumhuriyet kaldı okuyacağım..
Hoşgeldin canım :)Bende çok seviyorum tarih,dönem hikayeleri..Ama her tarih kitabıda sarmıyor biraz hikayeleştirilecek rakamlara boğmayacak :)Özel hayatlarını da merak ediyorum kraliçelerin falan :)Boleyn Kızını çok okuyan oldu ve tavsiye ettiler burda..Elimdekileri biraz okuyup azaltsam hemmen alıp okumak istiyorum..
öyle mi dün Mihmandar'ı aldım burda beğenenler yazmıştı...Kilerde bakınırken alım 9.50 tl ye ayy ,ndirimliymişde sevine sevine geldim evehoşbuldum canım :) boleyn kızını mutlaka oku asla vakit kaybı olmadığını göreceksin... gerçekten neden bu zamana kadar okumadım diye kızmıştım kendime.. :)
öyle mi dün Mihmandar'ı aldım burda beğenenler yazmıştı...Kilerde bakınırken alım 9.50 tl ye ayy ,ndirimliymişde sevine sevine geldim eve
Ben yeni okudum o kitabı ve çok beğendim. Çok etkileyici ve güzel bir kitap.öyle mi dün Mihmandar'ı aldım burda beğenenler yazmıştı...Kilerde bakınırken alım 9.50 tl ye ayy ,ndirimliymişde sevine sevine geldim eve
Ben unutula kraliçe diye bi kitap aldım yazarını hatırlamıyorum..Bide kraliçenin soytarısını okumuştum çok beğenmiştim..Boleyn kızınıda alıcam artık gizli alıyorum çok kitap aldım eşim bunlar bitmeden yenisi yok diyo :)mihmandarı okumadım ama saray kitaplarının yüzde doksanını okumuşumdur...
demet altınyeleklioğlu'nun saray serisi var...hanım sultanlar... hürremden başlıyor...köseme kadar seri... okudum hepsini sadece kösem kaldı onu da bulamadım epey aramıştım...ama aklımda onu da alacağım inşallah...
boleyn Kızı'nı okursan devamını getir mutlaka... dokuz günlük kraliçe falan var çok şahane...jane seymour'u anlatıyor...kraliyet serileri çok heyecanlı yaa okudukça okuyasın geliyor...
Öyle mi ne güzel :) okuyup bi eyüp sultana giderim inşallah..Ben yeni okudum o kitabı ve çok beğendim. Çok etkileyici ve güzel bir kitap.
Ben unutula kraliçe diye bi kitap aldım yazarını hatırlamıyorum..Bide kraliçenin soytarısını okumuştum çok beğenmiştim..Boleyn kızınıda alıcam artık gizli alıyorum çok kitap aldım eşim bunlar bitmeden yenisi yok diyo :)
Öyle mi ne güzel :) okuyup bi eyüp sultana giderim inşallah..
tamam cnaım çaktırmadan almam lazım..Bende fuardan,netten ve kiler marketten topladım 20-25 tane kitap var okunmayan :) artık zamanla okurum canım nolacak..Neyse ben cıkıyorum görüşürüz yine iyi aksamlar canım..sorma canım :) eşimde aynı dertten muazdarip...
geçenki fuardan aldığım kitapları gördükçe küçük dilini yuttu adamcağız :) üstelik daha okuyamadım çoğu duruyor..halaa gözü yeni kitaplara baktıkça doymadın diyo bana :)
boleyn kızının orjinali 25 lira canım haberin olsun :) biraz kalınca bir kitap...
tamam cnaım çaktırmadan almam lazım..Bende fuardan,netten ve kiler marketten topladım 20-25 tane kitap var okunmayan :) artık zamanla okurum canım nolacak..Neyse ben cıkıyorum görüşürüz yine iyi aksamlar canım..
Hadi bakalim, basla da cabucak bitir, insallah begenirsinİyi akşamlar kızlar
Gezdim, geldim, rahatladım.
Yeni kitabım hazır. Jean Kwok__Kelimelerin Derin Sessizliği, 380 sayfa. B BayanHicKimse sayesinde benim oldu.
Çok merak ediyorum, uyuklamazsam başlamayı düşünüyorum.
Hadi bakalim, basla da cabucak bitir, insallah begenirsin
canım imzandaki profili gördüm de ben de geçenlerde görmüştüm çok gülmüştümHadi bakalim, basla da cabucak bitir, insallah begenirsin
canım imzandaki profili gördüm de ben de geçenlerde görmüştüm çok gülmüştüm
iyi akşamlar arkadaşlar
2014 kapanışı yapacağım 4 kitabı seçtim, önce hangisini okurum bilmiyorum ama şu şekilde:
Erken Kaybedenler-Emrah Serbes
Sergüzeşt-Sami Paşazade Sezai
Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında-Haruki Murakami
Zargana-Hakan Günday
teşekkür ederim canım, kitap beğenilerimiz genelde uyuşuyor aslında seninleHiçbirini olumadım ama hepsi de ilgimi çekebilecek kitaplar.
Seçiminde kolay gelsin.
canım imzandaki profili gördüm de ben de geçenlerde görmüştüm çok gülmüştüm
iyi akşamlar arkadaşlar
2014 kapanışı yapacağım 4 kitabı seçtim, önce hangisini okurum bilmiyorum ama şu şekilde:
Erken Kaybedenler-Emrah Serbes
Sergüzeşt-Sami Paşazade Sezai
Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında-Haruki Murakami
Zargana-Hakan Günday
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?