Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi akşamlar
kitapkokusu lavin B BayanHicKimse bende lavinnin imzasına bayıldım. Hannibal Lector ın hastasıyım. Ama bende giriş yapınca resimler gözükmüyor enteresan
yas sen ismini değiştirmedin mi pofuduk kek diye gördüm sanki bir yerlerde
Bende bülbülü öldürmek kitabına başlayacağım galiba henüz karar veremedim.

iyi akşamlar canım

Alışamadım nickime canım, Fingirkek'ti Değiştirdim ben de kalsı böyle napim

Ben baba ve piç çok beğenmiştim.Ayrıca Elif Şafak'tan İskenderide okuyabilirsin eğer okumadıysan oda güzeldi.
Canan Tan Pirayenin methini bende duydum ama bir türlü okumak kısmet olmadı

Demet Altınyeleklioğlunun bende dilini çok sevmiştim.Ama sadece Mokof Cariye Hürrem'i okuyabildim.O kalın tuğla gibi kitap öyle bir bitiyorki insan anlamıyor bile

hosgeldin..Okudugun kitaplari ayni sirayla bende okumustum.Aşk çok güzeldi sonra kütüphaneden baba ve piçi aldm okudum...Güzeldi konusu ama gereksiz uzatilan yerler vardi bana göre..Canan Tan Piraye'ye bayılmıstım..Bana da arkadasım tavsiye etmisti.Bende tavsiye ediyorum:)

Ben baba ve piç çok beğenmiştim.Ayrıca Elif Şafak'tan İskenderide okuyabilirsin eğer okumadıysan oda güzeldi.

Baba ve Piç çok beğenerek okudum, keza Piraye'yide beğendim. Ama tabi Baba ve Piç çok daha güzeldi. İskenderi okumadım. Okumalı mıyım?

Pirayeyi bitirdim sonu icimi dagladiii yaaa hasim le pirayeye ole uxuldumki sayfasini yazmadim cunku bugun dun ve bugun okuyarak bitirdim kitabi brakamadim elimden simdi baska kitaplar aricam bakalim oneriler varsaa dikkate alicama emin olabilirsin

Tamam kitap alicaktim kitap koleksiyonu olusturmak istiyorum artik elif safak kitaplari guzeldir en son ask diye kitabini okudummm ve tek kelimeyleee bayildimmmmmmmmmmm
Okumadysan gercekten oku etkisi hala bende vardir
Onerini degerlendiricem saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…