teşekkür ederim canımÇok komik oğlan ya
Sergüzeşti okudum ben şeker bi tek, onu da çok beğenmiştim
iyi akşamlar
kitapkokusu lavin B BayanHicKimse bende lavinnin imzasına bayıldım. Hannibal Lector ın hastasıyım. Ama bende giriş yapınca resimler gözükmüyor enteresan
yas sen ismini değiştirmedin mi pofuduk kek diye gördüm sanki bir yerlerde
Bende bülbülü öldürmek kitabına başlayacağım galiba henüz karar veremedim.
iyi akşamlar
kitapkokusu lavin B BayanHicKimse bende lavinnin imzasına bayıldım. Hannibal Lector ın hastasıyım. Ama bende giriş yapınca resimler gözükmüyor enteresan
yas sen ismini değiştirmedin mi pofuduk kek diye gördüm sanki bir yerlerde
Bende bülbülü öldürmek kitabına başlayacağım galiba henüz karar veremedim.
gunaydin uzun zamandir buraya yazamadim ama okudugum kitabi yaziyorum diyer okucam kitabi yaziyorum
Ask elif safak
Inanilmazzzzzz bir kitappp okurken yuregim hop etti ben bole bisey gormedimmm okumayan varsaaaa kesinlikleeeee okusunnn kesinlikle
Daha sonki okudum elif safak baba ve pic buda guzeldi ama cok beni benden almadi ama guzel kitap
Simdiki okucam daha kapagini acmadim ama bugun baslicam
Canan tan dan piraye cok ovdulerr bakalim ayni hissi bende tasicakmiyim
mihmandarı okumadım ama saray kitaplarının yüzde doksanını okumuşumdur...
demet altınyeleklioğlu'nun saray serisi var...hanım sultanlar... hürremden başlıyor...köseme kadar seri... okudum hepsini sadece kösem kaldı onu da bulamadım epey aramıştım...ama aklımda onu da alacağım inşallah...
boleyn Kızı'nı okursan devamını getir mutlaka... dokuz günlük kraliçe falan var çok şahane...jane seymour'u anlatıyor...kraliyet serileri çok heyecanlı yaa okudukça okuyasın geliyor...
hosgeldin..Okudugun kitaplari ayni sirayla bende okumustum.Aşk çok güzeldi sonra kütüphaneden baba ve piçi aldm okudum...Güzeldi konusu ama gereksiz uzatilan yerler vardi bana göre..Canan Tan Piraye'ye bayılmıstım..Bana da arkadasım tavsiye etmisti.Bende tavsiye ediyorum:)gunaydin uzun zamandir buraya yazamadim ama okudugum kitabi yaziyorum diyer okucam kitabi yaziyorum
Ask elif safak
Inanilmazzzzzz bir kitappp okurken yuregim hop etti ben bole bisey gormedimmm okumayan varsaaaa kesinlikleeeee okusunnn kesinlikle
Daha sonki okudum elif safak baba ve pic buda guzeldi ama cok beni benden almadi ama guzel kitap
Simdiki okucam daha kapagini acmadim ama bugun baslicam
Canan tan dan piraye cok ovdulerr bakalim ayni hissi bende tasicakmiyim
Ben baba ve piç çok beğenmiştim.Ayrıca Elif Şafak'tan İskenderide okuyabilirsin eğer okumadıysan oda güzeldi.
Canan Tan Pirayenin methini bende duydum ama bir türlü okumak kısmet olmadı
Pirayeyi bitirdim sonu icimi dagladiii yaaa hasim le pirayeye ole uxuldumki sayfasini yazmadim cunku bugun dun ve bugun okuyarak bitirdim kitabi brakamadim elimden simdi baska kitaplar aricam bakalim oneriler varsaa dikkate alicama emin olabilirsinhosgeldin..Okudugun kitaplari ayni sirayla bende okumustum.Aşk çok güzeldi sonra kütüphaneden baba ve piçi aldm okudum...Güzeldi konusu ama gereksiz uzatilan yerler vardi bana göre..Canan Tan Piraye'ye bayılmıstım..Bana da arkadasım tavsiye etmisti.Bende tavsiye ediyorum:)
Tamam kitap alicaktim kitap koleksiyonu olusturmak istiyorum artik elif safak kitaplari guzeldir en son ask diye kitabini okudummm ve tek kelimeyleee bayildimmmmmmmmmmmBen baba ve piç çok beğenmiştim.Ayrıca Elif Şafak'tan İskenderide okuyabilirsin eğer okumadıysan oda güzeldi.
Canan Tan Pirayenin methini bende duydum ama bir türlü okumak kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?