Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Malesef sadece 28 sayfa okuyabildim bugün. Bu kitap bana ağır geldi bşraz. Belki de ondan.
Şu anda o kadar çok uykum geldi ki resmen Gözlerim kayıyor Kitabı'n satırları arasında

Pirayeyi bitirdim sonu icimi dagladiii yaaa hasim le pirayeye ole uxuldumki sayfasini yazmadim cunku bugun dun ve bugun okuyarak bitirdim kitabi brakamadim elimden simdi baska kitaplar aricam bakalim oneriler varsaa dikkate alicama emin olabilirsin
Bende cok etkilenmistim:) o kitaptan,ayni tarz seviyoruz galiba.Başkaa ben sarah jio nun kitaplarini okudum çok beğendim okumadiysan güzeller canim..Bu ara elimde Kürk Mantolu Madonna var..Ağır gidiyo bilemedim..

Günaydın bilgeler

Kitabımı şimdi bitirdim. Jean Kwok__Kelimelerin Derin Sessizliği.
Kitap çok duygusal başladı ve sonuna kadar da öyle devam etti. Baş karakter Kimberly'nin annesi ile Hong Kong'dan ayrılıp Amerika'da hayatını sürdürmeye çalışmasını anlatıyor. Alışılmış bir kültürden çıkıp hiç tanımadığı yere göç edişin zorlukları, maddi sıkıntılar, dil sorunu gibi tüm olumsuzluklara rağmen bir yaşam savaşı.
Benim açımdan dokunaklı bir kitaptı, sevdim.
Anlatımı da akıcıydı. Sıkılmadan okunacak kitaplardan.

Baba ve Piç çok beğenerek okudum, keza Piraye'yide beğendim. Ama tabi Baba ve Piç çok daha güzeldi. İskenderi okumadım. Okumalı mıyım?

Baba ve Piç'i beğendiysen İskender'ide beğeneceğini düşünüyorum.Bence farklı bakış açıları sunan,empati kurduran,güzel dersler veren,akıcı bir kitaptı.

Tamam kitap alicaktim kitap koleksiyonu olusturmak istiyorum artik elif safak kitaplari guzeldir en son ask diye kitabini okudummm ve tek kelimeyleee bayildimmmmmmmmmmm
Okumadysan gercekten oku etkisi hala bende vardir
Onerini degerlendiricem saol

Aşk Elif Şafak ile tanıştığım ilk kitaptı.
Rica ederim cnm

Kiera Cass-Elit bitti.
Serinin 3.kitabına geçmeden biraz araya başka kitaplar almaya karar verdim.
Bugün akşam John Green-Aynı Yıldızın Altındaya başlıyorum.
Sabahta trafikte ve işte okumak için Marie Sabine Roger-Allak Bullak'a başladım syf 22

Bu sefer iki kitabım var okumayı düşündüğüm. Bir tanesinden finalden sorumluyum.
Not alarak okuyacağım için yanında bir kitap okumayı da istedim. Kafamı dağıtırım, iyi olur.

William KamkWamba__Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, 380 sayfa.
Leyla Navaro__Tapınağın Öbür Yüzü, 185 sayfa.

Bugün başlamaya vakit bulamam sanırım. Uyumadan önce yorgun olmazsam belki ufaktan bir giriş yaparım.

Okuduktan sonra bu kitaplar hakkında bilgi verir misin canım? Ilgimi çekti de.sınavlarında başaŕilar dilerim.

kızlar fi'den sonra çi'de bitti...sabırsızlıkla pi'yi bekliyorum...
yeni kitabım muhtemelen
mark haddon-süper iyi günler.
okuyan varsa yorumunu beklerım (2003 yılın romanı seçilmiş...)

Bir Yumak Mutluluk az kaldı.

Başarılar dilerim canım, Allah zihin açıklığı versin.
sana bir sır verecegim sayfa 30
Tolin, bana da bir sır versene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…