Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Demet Altınyeleklioğlunun bende dilini çok sevmiştim.Ama sadece Mokof Cariye Hürrem'i okuyabildim.O kalın tuğla gibi kitap öyle bir bitiyorki insan anlamıyor bile

evet çok akıcı bir üslubu var.. kitabın kalınlığı biraz üşendirse de, okumaya başlayınca nekadar çabuk bitirdiğine inanamıyor insan... serinin devamını okumanızı tavsiye ederim...mihrimah da çok güzeldi... Nurbanu ... safiye... pargalı ve hatice hepsi birbirinden güzeldi... ama kösemi bulamadım...bulduğum ilk anda onu da okuyacam inşallah...yazarın üslubu şahane...

Günaydınlar
Son kamelya sf 157 çok akıcı güzel kitap

Bu yazarıda hiç okumadım merak ettirdiniz kızlar en kısa zamanda bir tanesini okuyalım bakalım.

yenı kıtabım bogurtlen kısı
ılk defa sarah jıo okuycam heyecanlıyım

Sarah Jio yu bende ilk defa okuyorum sevdim diğer kitaplarınıda okurum gibime geliyor .

Günaydın bilgeler,

Dün Gece Sesleri bitti, ben pek beğenmedim bu kitabı okumamak bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum.

Yeni kitabım Şah Mat daha şimdiden 100 sayfa bitti bile :)
bende sevmemiştim yorumlardan çok etkilendiğim için sen başlayınca yazmak istemedim canım bir kişi bile kötü birşey söylese soğuyorum kitaptan.

bende sevmemiştim yorumlardan çok etkilendiğim için sen başlayınca yazmak istemedim canım bir kişi bile kötü birşey söylese soğuyorum kitaptan.

Hımm aslında iyi yapmışsın dediğin gibi bende de ön yargı oluşuyor kitaba karşı olumsuz eleştiri alınca. Neyseki bitti çabucak.

Şimdi baktım da kitapyurdu ve ve D&R var.Hatta D&R'da daha uygun.

Benimde kitap almam lazım ama bu ara ekstra harcama da yapmamalıyım... Son bir kitabım daha var okunacak sonra kitaplıkta duran ve hep ertelediğim klasiklere mi başlasam diye düşünüyorum...

Kızlar aylık kendinize kitap bütçesi ayırıyor musunuz ne kadar mesela?

Hepsi burada da uygun.ben genelde ordan alıyorum.dr ile paralel gidiyor hatta birkaç lira daha ucuz oluyor.

evet geçenlerde kampanya yapmıştı hepsiburada yeni çıkan satış fiyatı 20tl olan bazı kitaplar yazar imzalı bide 9.90dı söylemiştim burada bir arkadaşta almıştı bende almıştım.
Ama genelde bn kitap yurdu ile d&r kıyaslıyorum elim onlara alışmış

Benim belirlediğim bir bütçe yok cnm ztn genelde aylık değil de takip ediyorum indirime girdiğini görürsem 10kitaptan aşağı almıyorum ve onları okuyorum sonra elimde 1-2 tane kalınca yine bakınıyorum.
Bence de bu ara yeni almak yerine elindekileri oku.Hatta bnmde öyle bir kaç kitabım var seneler önce alıp bir türlü o kitaplara fırsat gelmeyen.
Çnkü biz böyle yaptıkça onları hiç okumak için zaman bulamayacağız sanırım

Evet o zaman bende almıştım kitaplardan hatta çok da iyi gelmişti...

Değil mi ama okunacaklar listesi hiç bitmiyor ki kenara itilenlere sıra gelsin sanırım öyle yapacağım hazır kitap alamamak için nedenimde varken bunu değerlendireyim bari...

Fi, çi ne anlatıyor? Yazarı japon falan mı?
canım bizzat Türk yazarı. akilah azra kohen.
okurken aklıma hep türk medyası sanatçılar dansözler geldi:) nasıl para kazandıkları falan...
sonra psikologların çokta gerekli olmadığını falan öğrendim.
okurken çok keyif aldım. çok hızlı akıyor hikaye.
ama asıl kurgu seks düşkünü bir adam ve göz koyduğu bir kızı elde etmek için yapmadığı hiçbir şeyin kalmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…