Ayyy ben de şişmiştim onu okurken.bir türlü bitmemişti o ince kitapKürk Mantolu Madonna 35. sayfadayım çok ağır gidiyor kitap..
Aynen 3 gündür okuyorum hala ancak 35. sayfaya gelmişim inanamadım :)Şimdiye baska kitap olsa bitmişti..Neyse bitecek napalım..Ayyy ben de şişmiştim onu okurken.bir türlü bitmemişti o ince kitap
Demet Altınyeleklioğlunun bende dilini çok sevmiştim.Ama sadece Mokof Cariye Hürrem'i okuyabildim.O kalın tuğla gibi kitap öyle bir bitiyorki insan anlamıyor bile
Ben henüz hiç okuyamadım o yazarı. En kısa zaman da okumak istiyorum. Ama ginde 3-5 sayfa ile kaç yıl sonra olur bilmiyorum.yenı kıtabım bogurtlen kısı
ılk defa sarah jıo okuycam heyecanlıyım
evet çok akıcı bir üslubu var.. kitabın kalınlığı biraz üşendirse de, okumaya başlayınca nekadar çabuk bitirdiğine inanamıyor insan... serinin devamını okumanızı tavsiye ederim...mihrimah da çok güzeldi... Nurbanu ... safiye... pargalı ve hatice hepsi birbirinden güzeldi... ama kösemi bulamadım...bulduğum ilk anda onu da okuyacam inşallah...yazarın üslubu şahane...
yenı kıtabım bogurtlen kısı
ılk defa sarah jıo okuycam heyecanlıyım
bende sevmemiştim yorumlardan çok etkilendiğim için sen başlayınca yazmak istemedim canım bir kişi bile kötü birşey söylese soğuyorum kitaptan.Günaydın bilgeler,
Dün Gece Sesleri bitti, ben pek beğenmedim bu kitabı okumamak bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum.
Yeni kitabım Şah Mat daha şimdiden 100 sayfa bitti bile :)
bende sevmemiştim yorumlardan çok etkilendiğim için sen başlayınca yazmak istemedim canım bir kişi bile kötü birşey söylese soğuyorum kitaptan.
evet çok akıcı bir üslubu var.. kitabın kalınlığı biraz üşendirse de, okumaya başlayınca nekadar çabuk bitirdiğine inanamıyor insan... serinin devamını okumanızı tavsiye ederim...mihrimah da çok güzeldi... Nurbanu ... safiye... pargalı ve hatice hepsi birbirinden güzeldi... ama kösemi bulamadım...bulduğum ilk anda onu da okuyacam inşallah...yazarın üslubu şahane...
Hepsi burada da uygun.ben genelde ordan alıyorum.dr ile paralel gidiyor hatta birkaç lira daha ucuz oluyor.Şimdi baktım da kitapyurdu ve ve D&R var.Hatta D&R'da daha uygun.
Hepsi burada da uygun.ben genelde ordan alıyorum.dr ile paralel gidiyor hatta birkaç lira daha ucuz oluyor.
Benimde kitap almam lazım ama bu ara ekstra harcama da yapmamalıyım... Son bir kitabım daha var okunacak sonra kitaplıkta duran ve hep ertelediğim klasiklere mi başlasam diye düşünüyorum...
Kızlar aylık kendinize kitap bütçesi ayırıyor musunuz ne kadar mesela?
evet geçenlerde kampanya yapmıştı hepsiburada yeni çıkan satış fiyatı 20tl olan bazı kitaplar yazar imzalı bide 9.90dı söylemiştim burada bir arkadaşta almıştı bende almıştım.
Ama genelde bn kitap yurdu ile d&r kıyaslıyorum elim onlara alışmış
Benim belirlediğim bir bütçe yok cnm ztn genelde aylık değil de takip ediyorum indirime girdiğini görürsem 10kitaptan aşağı almıyorum ve onları okuyorum sonra elimde 1-2 tane kalınca yine bakınıyorum.
Bence de bu ara yeni almak yerine elindekileri oku.Hatta bnmde öyle bir kaç kitabım var seneler önce alıp bir türlü o kitaplara fırsat gelmeyen.
Çnkü biz böyle yaptıkça onları hiç okumak için zaman bulamayacağız sanırım
canım bizzat Türk yazarı. akilah azra kohen.Fi, çi ne anlatıyor? Yazarı japon falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?