Canım her ay alamıyorum bende aslinda..Ama indirim olunca stok yapıyorum.Kasimda fuardan marketlerden netten,kkdan indirimli aldimBenimde kitap almam lazım ama bu ara ekstra harcama da yapmamalıyım... Son bir kitabım daha var okunacak sonra kitaplıkta duran ve hep ertelediğim klasiklere mi başlasam diye düşünüyorum...
Kızlar aylık kendinize kitap bütçesi ayırıyor musunuz ne kadar mesela?
Evet ben burda görüp girdim..Sen sölemistin dimi canım bende aldım o ara çok sağol.Bende kıyaslıyorum onagöre karar veriyorum..evet geçenlerde kampanya yapmıştı hepsiburada yeni çıkan satış fiyatı 20tl olan bazı kitaplar yazar imzalı bide 9.90dı söylemiştim burada bir arkadaşta almıştı bende almıştım.
Ama genelde bn kitap yurdu ile d&r kıyaslıyorum elim onlara alışmış
Canım her ay alamıyorum bende aslinda..Ama indirim olunca stok yapıyorum.Kasimda fuardan marketlerden netten,kkdan indirimli aldim
Evet ben burda görüp girdim..Sen sölemistin dimi canım bende aldım o ara çok sağol.Bende kıyaslıyorum onagöre karar veriyorum..
iyi :)teşekkür ederim canım
bir yumak mutluluk nasıl gidiyor?
bunu okuyan var mı?
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=104134
kutadgu bilig
her Türk'ün kütüphanesinde olması lazım, diyorlar.
Hangisini alsam? Bir sürü Kutadgu bilig çevirisi kitabı vs var
Haklısın.Okumadım, hangi çevirisi daha iyidir onu da bilmiyorum.
Yorumlara bakarsan daha rahat karar verebilirsin sanırım canım.
Ben öyle karar veriyorum genelde.
Haklısın.
Buradaki arkadaşlarımın referanslarını da güveniyorum. O yüzden sordum.
Belki bilen okuyan vardır.Bekliyorum.
Günaydınlar
Son kamelya sf 157 çok akıcı güzel kitap
Bu yazarıda hiç okumadım merak ettirdiniz kızlar en kısa zamanda bir tanesini okuyalım bakalım.
Sarah Jio yu bende ilk defa okuyorum sevdim diğer kitaplarınıda okurum gibime geliyor .
ya o kıtap bana nedense abartılmıs bı kıtap gıbı gelıyo cok bı ozellıgı yok yanı ve ıncecık kıtabı bende zor okumustumkızlaar merhaba :)Kürk Mantolu Madonna 55. sayfadayım..Dün gece 2 saat okudum sadece 20 sayfacık ilerlemişim maşşallah taş gibi kitap yerden kalkmıyo
Merhaba bayanlar
Kukla Ahmet ümit devam..
Ahmet ümit kitaptaki kahraman gazeteci adnan ın neredeyse açık adresini vermiş.Enteresan olan bizim üst sokak olması.Ahmet Ümit'in nerede oturduğunu çok merak ediyorum doğrusu.
aynen o canımkuklayı bende okudum. a.ümitin bir çok kitabını okudum. hepsi birbirine kaırştı:)
üvey kardeşi olan kitapmıydı? markette karşılaşıyorlardı?
aynen o canım
sorayım peki kardeşi gerçekten arabasında yandı mı? Bana ölmedi gibi geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?