Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım her ay alamıyorum bende aslinda..Ama indirim olunca stok yapıyorum.Kasimda fuardan marketlerden netten,kkdan indirimli aldim

Evet ben burda görüp girdim..Sen sölemistin dimi canım bende aldım o ara çok sağol.Bende kıyaslıyorum onagöre karar veriyorum..

Ne demek cnm.Faydam oldu ise ne mutlu bana

Günaydın bilgiler

Dün başlayamadım kitaplarıma. Bugün kahvaltıdan sonra Rüzgarı Dizginleyen Çocuk'a başladım. Sayfa 107'deyim.
Tam kitap kendini göstermeye başladı derken ara vermem gerekiyor. Ödev olarak okumam gereken makaleler var.
Onları hemen bitirirsem kitabıma devam edeceğim.

Mutlu bir gününüz olsun inşallah.

Okumadım, hangi çevirisi daha iyidir onu da bilmiyorum.
Yorumlara bakarsan daha rahat karar verebilirsin sanırım canım.
Ben öyle karar veriyorum genelde.
Haklısın.

Buradaki arkadaşlarımın referanslarını da güveniyorum. O yüzden sordum.

Belki bilen okuyan vardır. Bekliyorum.

demet altınyeleklioğlunun nasıl beceriyorsa çok içine çeken bir üslubu var... yazdığı kitaplar genelde tuğladan hallice :) ama o tuğla gibi kitaplar bir çırpıda bitiyor... başından kalkamıyorsun...çünkü türk kadınını bilhassa içine çekici bir tarzı var... bağlanıyorsun....

kızlaar merhaba :)Kürk Mantolu Madonna 55. sayfadayım..Dün gece 2 saat okudum sadece 20 sayfacık ilerlemişim maşşallah taş gibi kitap yerden kalkmıyo
ya o kıtap bana nedense abartılmıs bı kıtap gıbı gelıyo cok bı ozellıgı yok yanı ve ıncecık kıtabı bende zor okumustum

kuklayı bende okudum. a.ümitin bir çok kitabını okudum. hepsi birbirine kaırştı:)
üvey kardeşi olan kitapmıydı? markette karşılaşıyorlardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…