Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar,

Kitabımla ilgilenemedim bugün, ihmalliğin verdiği bir huzursuzluk var üzerimde.
İnşallah ilerleyen saatlerde gönlünü alacağım.

Her şey gönlünüzce olsun bilgeler

Aman aman...kilolarımla mücadelemde yardımcım olan KK da muhakkak kitaplarla ilgili bir topik olmalı dedim ve sizi buldum..ne mutlu bana...çevremde kitap konusunda konuşup fikir alış verişi yapacağım kimse yok,kitap okumuyor bu halkkkk !!

Bir psikiyatristin gizli defterini bitirdim,Ayşe Kulin Handan'a başlayacağım...bide elimde süründü kaldı george orwelın 1984 ü..kafamı toplayıp onuda baştan okuyacağım tekrar..

Sizleri bulduğuma sevindim :)

Eeee o zaman aramıza hoşgeldin.
Ben hala Nietzsche ağladığında yı okumaya devam ediyorum.
Günlerin 48 saat olmasını talep ediyorum. Söz yarısında kitap okuyacağım.
Okumak istediğim çok kitabım var ama zaman yok

Aynen ...yıllar önce okumuştum Nietzsche Ağladığında yı ...ilginç bi ekstantanesi vardı...

günaydın bilgeler
son kamelya bitti son zamanlarda en çabuk biten kitabım oldu akdı gitti resmen arada böyle kitaplar lazım.
Yeni kitabım Kafir- Ayaan Hirsi Ali
Yine zor bir kitaba başlıyorum gibime geliyor ya hadi hayırlısı
hayırlı cumalar hepinize

selam kızlar hayırlı sabahlar..

şimşek hırsızı sf 95
diclenin yakarışı sf 280

iş yerinde boş vaktim olunca bende pdf okumaya çalışıyorum. kitabı elime alıp okumak mümkün olmuyor pek.
varsa güzel kitaplar bana atarmısın :)

1984 okudum ben. başı sıkıcı. en 100 sf durmadan okuman lazımki olayı kavrayasın.

Şah Mat bitti. Güzel ve etkileyici bir polisiye idi. Ben beğendim bu türü sevenlere tavsiye ederim.

Bu kitapta bir bilgi dikkatimi çekti acaba bu konuda bilgi sahibi olan var mı aramızda...

İtalya'da üniversite mezunu olan herkese alanına bakılmaksızın Doktor denirmiş ???

Yeni kitabım Yalnız Kadınlar Sokağı olacak ama hafta sonu da bir grupta ortak kitap okumaya başlayacağız. Maksim Gorki-Ana. Yarın almam lazım bu kitabı...

Ana müthiş bir kitap nerdeyse 15 yıl oldu okuyâlı ,tamamı aklımda..iyi seçim...

Sevgili kardeşim, ben pek yazamıyorum buraya.anca okuyabiliyorum burayı.kitaplarımı da düzenli okuyamıyorum.sen en iyisi başka bir kardeş daha bul.sana yeterince destek olamıyorum.suçlanıyorum kendi kendime.
sen birini bul.ben de arada takılırım size.ne dersin canım? Hiç böyle olacağını düşünmemistim.

Ama neden ki yaaa, daha doğru dürüst tanışamadık bile...

Ama böyle diyorsan senin yerin her daim baki bilesin... Hatta bende sana özelden yazacaktım yeni yıl için bende kitap göndermek istiyorum diye ama sonra ilk yazışmamız geldi aklıma...

Öpüyorum canım fırsat buldukça yaz tanışalım kaynaşalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…