- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
aaa güzel kitap, fazlaca betimleme, ve ruh analizi var. ama duyguların böylesine anlatımı bence harika. sonlara doğru da hikayesi sarıyor insanı. ben çabucak bitiriverdim.kızlaar merhaba :)Kürk Mantolu Madonna 55. sayfadayım..Dün gece 2 saat okudum sadece 20 sayfacık ilerlemişim maşşallah taş gibi kitap yerden kalkmıyo
Aynen. Bende Güneş Çavmasında aynı hayal kırıklığını hissetmiştim. Hatta acaba bende mi bir sorun var diye de sorgulamıştım kendimi. Şimdi bu kitaptada aynı duygular içerisindeyim.Bir kitapla ilgili çok fazla olumlu yorum varsa beklenti de ona oranla artıyor. Ben de benzer bir hayal kırıklığını Güneş Çavması ile yaşamıştım.
istediklerini yaz varsa atarım tabıkıselam kızlar hayırlı sabahlar..
şimşek hırsızı sf 95
diclenin yakarışı sf 280
iş yerinde boş vaktim olunca bende pdf okumaya çalışıyorum. kitabı elime alıp okumak mümkün olmuyor pek.
varsa güzel kitaplar bana atarmısın :)
1984 okudum ben. başı sıkıcı. en 100 sf durmadan okuman lazımki olayı kavrayasın.
İstanbul hatırası nı okumadım,diğer ikisi iyi kitaplar ama ilk kumral âda mavi tunâ yı okumalısın...hep aklındâ olâcak bittikten śonra..Merhabalar
Nietzsche ağladığında sayfa 300 deyim. Çok beğendim bu kitabı. Aslında hepimizin hayatında olan psikolojik sıkıntılardan bahsediyor.
Yarın bitiririm diye umuyorum.
Elimdeki kitaplardan biraz eleme yapıp 3 e indirirm.
Şah ve Sultan
Istanbul hatırası
Kumral ada mavi Tuna.
Sizce hangisini okuyayım.
Var mı aranızda bunları okuyan.
Çok teşekkür ederim önerin için. Çok merak ettim bu kitabı. Ona başlayacağım.İstanbul hatırası nı okumadım,diğer ikisi iyi kitaplar ama ilk kumral âda mavi tunâ yı okumalısın...hep aklındâ olâcak bittikten śonra..
Merhabalar
Nietzsche ağladığında sayfa 300 deyim. Çok beğendim bu kitabı. Aslında hepimizin hayatında olan psikolojik sıkıntılardan bahsediyor.
Şah ve Sultan
Istanbul hatırası
Kumral ada mavi Tuna.
Ben de bayıldım bu kitaba. Şu an son 60 sayfam ve bitsin istemiyorum.Nietzche Ağladığında kitabını çok sevmiştim ben de. :) Diğer kitaplardan da İstanbul Hatırası2nı okudum geçenlerde. Ben sevdim, hatta geçmiş sayfalarda da yorum yapmıştım.
Hangisini seçersen şimdiden keyifli okumalar.
Ben de bayıldım bu kitaba. Şu an son 60 sayfam ve bitsin istemiyorum.
Ben istanbul hatırası ile ilgili yorumun kaçırmışım. Teşekkğr edeim önerin için
@_giz_ ben de çok sevmiştim o kitabı. Hatta Kitabı'n karakterimin gerçek olduğunu öğrenince etkilenme dozum daha da çok arttı
bende aynı şekilde bi kitap daha okuyum diyorum ama seçtiğim kitap sanırım ağır değiştirecek gibiyimSelam bilgeler
2014 bitmeden son bi kitap daha okumak istiyorum, insallah okuyabilirim.
Guzel gunlerrr
Merhabalar
Şah ve Sultan
Istanbul hatırası
Kumral ada mavi Tuna.
Benimki bugün yarın biter inşallah, çok akıcı bi kitap seçmişimbende aynı şekilde bi kitap daha okuyum diyorum ama seçtiğim kitap sanırım ağır değiştirecek gibiyim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?