Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selamlar, ben de bu ara baya kitap okudum: "beyoğlu rapsodisi", "kardeşimin hikayesi", "serenad" ve az önce "kürk mantolu madonna"yı bitirdim. ilki hariç gerisi süper. şimdi ne okusam diye bakınıyorum??

kızlaar merhaba :)Kürk Mantolu Madonna 55. sayfadayım..Dün gece 2 saat okudum sadece 20 sayfacık ilerlemişim maşşallah taş gibi kitap yerden kalkmıyo
aaa güzel kitap, fazlaca betimleme, ve ruh analizi var. ama duyguların böylesine anlatımı bence harika. sonlara doğru da hikayesi sarıyor insanı. ben çabucak bitiriverdim.

Bir kitapla ilgili çok fazla olumlu yorum varsa beklenti de ona oranla artıyor. Ben de benzer bir hayal kırıklığını Güneş Çavması ile yaşamıştım.
Aynen. Bende Güneş Çavmasında aynı hayal kırıklığını hissetmiştim. Hatta acaba bende mi bir sorun var diye de sorgulamıştım kendimi. Şimdi bu kitaptada aynı duygular içerisindeyim.

istediklerini yaz varsa atarım tabıkı

Selam kızlar..Kürk Mantolu Madonna 57. sayfa elime alamadım dünde 2 sayfa okudum uykum geldi :)Kitabı bilmediğim kelimeleri öğretmesi açısından sevdim ben hikayede sarıcak gibi..Sadece ağır gidiyo, şimdi baska kitaba başlarsam kalır diyede başlamıyorum :)

Merhabalar
Nietzsche ağladığında sayfa 300 deyim. Çok beğendim bu kitabı. Aslında hepimizin hayatında olan psikolojik sıkıntılardan bahsediyor.
Yarın bitiririm diye umuyorum.
Elimdeki kitaplardan biraz eleme yapıp 3 e indirirm.
Şah ve Sultan
Istanbul hatırası
Kumral ada mavi Tuna.
Sizce hangisini okuyayım.
Var mı aranızda bunları okuyan.

İstanbul hatırası nı okumadım,diğer ikisi iyi kitaplar ama ilk kumral âda mavi tunâ yı okumalısın...hep aklındâ olâcak bittikten śonra..

Nietzche Ağladığında kitabını çok sevmiştim ben de. :) Diğer kitaplardan da İstanbul Hatırası2nı okudum geçenlerde. Ben sevdim, hatta geçmiş sayfalarda da yorum yapmıştım.
Hangisini seçersen şimdiden keyifli okumalar.

William Kamkwamba__Rüzgarı Dizginleyen Çocuk bitti.

Öncelikle kitabı beğendim. İlk başlarda biraz yavaş gitti, konunun içerisine tam girememiştim ondan sanırım, daha sonra ülkesinde yaşanan kıtlık ile ilgili bölümlerde kendimi kötü hissettim, duygularını çok iyi okura geçirecek samimiyetteydi. Yaşanılan olumsuzluklara rağmen gösterilen azim ve umut çok etkileyiciydi.

Kitabın ilerleyen sayfalarında da zaten hayata geçirdiği projesinin her adımını anlatıyor. Ne kadar bazı terimler bilinmiyor olsa da açıkçası öyle sıkıcı değil. Başlamadan önce okuduğum yorumların aksine bence baya basite indirgenerek anlatılmış.

Kitaptaki şu satırlar aslında durumu daha iyi özetliyor;

" Başarmak istiyorsan, yapman gereken tek şey çalışmaktır." ve "Uçamıyorsan koş; koşamıyorsan yürü; yürüyemiyorsan emekle."

Kısacası bahane üretmekten çok bir şeylerin olması için çaba göstermeliyiz. Bunu yapmadığımı fark ettim.

Ben de bayıldım bu kitaba. Şu an son 60 sayfam ve bitsin istemiyorum.
Ben istanbul hatırası ile ilgili yorumun kaçırmışım. Teşekkğr edeim önerin için

@_giz_ ben de çok sevmiştim o kitabı. Hatta Kitabı'n karakterimin gerçek olduğunu öğrenince etkilenme dozum daha da çok arttı

Ben okuyalı çok oldu, tekrardan bir ara okumayı düşünüyorum. Okuduğumda etkilenmiştim, yıllar geçti daha farklı etkileneğim ve bunu merak ediyorum.

Evet, belki de karakter gerçek olduğu için bu kadar etkiledi, öbür türlü yine bahaneler üretir hayal der geçerdik. :)

Selam bilgeler
2014 bitmeden son bi kitap daha okumak istiyorum, insallah okuyabilirim.
Guzel gunlerrr
bende aynı şekilde bi kitap daha okuyum diyorum ama seçtiğim kitap sanırım ağır değiştirecek gibiyim

bende çok sevmiştim kitabı , İstanbul hatırası da çok güzel Şah sultanda diğerini okumadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…