Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nietzsche ağladığında bitti.
Mutlaka okunmalı... Herkes kendinden birşeyler bulacaktır. Beni çok etkiledi. Ve ben de Hayatımı sorgulamaya başladım.
Herşey insanın kendini sevmesiyle başlar demişti psikoloğum. Gerçekten de öyle... Ben de eskiden kendimi pek sevmiyor muşum. Şimdi kendimle vakit geçirmekten büyük keyif alıuorum.
Aslında yalnızlığın korkutucu birşey değil de keyifli bir şey olduğunu anladım artık.
Bu kitap duygularımı pekiştirdi

Çok iyi olur. Ben de kendime bir liste oluşturmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.

Birlikte belirlesek fena olmaz gibi.

Ben lise yıllarımda acayip kitap okurdum. Sonra bıraktım uzun zaman kitap almadım elime.
2013 ün son aylarında tekrar başladım ama haftada nir falan alıyordum elime. 2014 şubat gibi başladım yeniden okumaya. Ilk Başlarda pek Alışkanlık haline getiremedim.
Sonradan sizin de sayenizde daha çok okumaya başladım.
Dün oturdum saydım. 2014 de 20 tane okumuştum yazdım liste yaptım.
Ben de yazacaktım size. 2015 de şu kadar hedefliyorum diye henüz bir Say'ı belirleyemedim.
Azracım çok güzel fikir. Ben 40 diyorum.

günaydınlar iyi haftalar
2014 ün son günlerindeki kitabım Kafir- sf 48 ağır gidiyor yada kendimi veremiyorum bitmez herhalde ya bakalım ( 453 sf )
çok güzel olur bu sayfanın sayesinde son 3-4 ayda kitap okuma sayım arttı baya benim. Ayda anca 1 kitap okuyordum şimdi 2-3 e çoktı ve ben bundan müthiş keyif alıyorum .
Biraz ulaşılması zor bir hedef olacak ama 45 kitap diyorum

Bu öneriyi not ediyorum çok teşekkür ederim.

Günaydın bilgeler,

Yalnız Kadınlar Sokağına başladım ama bu kitap çok kalın birde yazılar küçük serviste okumakta zorlanıyorum çabuk bitse iyi olacak daha 50. sayfadayım...

Selam bilgeler, dışardan geldim şimdi anam ne yağmur yağıyor her yanım ıslandı
Bu arada dün Sevgi Denizi kitabını bitirdim, ve bayıldım o kadar etkileyici ki. Çinli bi gencin İngilterede yaşadığı zorluklar anlatılıyor. Ve tabi ki aşk... Çinli gencimiz bi İngiliz kadına abayı yakıyor, ama ikisi de birbirlerinin dilini bilmiyor Kitap güzeldi ve güzel bitti tavsiye ederim

Herkese selamlar
Hafta sonu pek kitap okuyamadım.
Temizlik ve misafir ağırlamakla geçti 2 günüm.
Sene bitmeden en azından elimdeki 1 kitabı bitirmeyi umut ediyorum.
Herkese iyi haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…