- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok iyi olur. Ben de kendime bir liste oluşturmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Mrb bayanlar
Yeni yıl için listemizi genişletelim mi. Toplaya hedef kitap sayımızı ve 2015 için ayrı bir sütun ekleyeyim diyorum. Çoğunluk isterse güzel olur.belki daha bi hırsla kitap sayımızı attırırız
istediklerini yaz varsa atarım tabıkı
çok güzel olur bu sayfanın sayesinde son 3-4 ayda kitap okuma sayım arttı baya benim. Ayda anca 1 kitap okuyordum şimdi 2-3 e çoktı ve ben bundan müthiş keyif alıyorum .Mrb bayanlar
Yeni yıl için listemizi genişletelim mi. Toplaya hedef kitap sayımızı ve 2015 için ayrı bir sütun ekleyeyim diyorum. Çoğunluk isterse güzel olur.belki daha bi hırsla kitap sayımızı attırırız
Nietzsche ağladığında bitti.
Mutlaka okunmalı... Herkes kendinden birşeyler bulacaktır. Beni çok etkiledi. Ve ben de Hayatımı sorgulamaya başladım.
Herşey insanın kendini sevmesiyle başlar demişti psikoloğum. Gerçekten de öyle... Ben de eskiden kendimi pek sevmiyor muşum. Şimdi kendimle vakit geçirmekten büyük keyif alıuorum.
Aslında yalnızlığın korkutucu birşey değil de keyifli bir şey olduğunu anladım artık.
Bu kitap duygularımı pekiştirdi
Günaydın canım.nereye gidiyorsun servisle bakimGünaydın bilgeler,
Yalnız Kadınlar Sokağına başladım ama bu kitap çok kalın birde yazılar küçük serviste okumakta zorlanıyorum çabuk bitse iyi olacak daha 50. sayfadayım...
Günaydın canım.nereye gidiyorsun servisle bakim
Ayyy kıyamammmmGünaydınnn canım, evden işe işten eve gidiyorum her gün en az 2-2,5 saat
Ayyy kıyamammmmNe iş yapıyorsun?
Anladım.allah yardımcınız olsun.izmirde böyle bir sorun pek yaşamıyoruz allahtan.Bölüm yöneticisiyim, İstanbul çok güzel bir şehirdir ama trafik sorunu malumunuz...
Anladım.allah yardımcınız olsun.izmirde böyle bir sorun pek yaşamıyoruz allahtan.
Aaa bak çok iyi fikir, olabilir azracım bence.Mrb bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?