Türkiye nüfusunu düşününce kitap okuyanların ORANI çok düşük bence.Selamlar :)
bugün bir haberde okumustum türkiyede kitap okuma orani 0.01
ve en cok satilan kitaplarsa ask ve namaz - dua kitaplariymis..
yillik 6,50 tl veriliyormus kitaba...
bu kadar kitap okuyanlar varsa niye en altlarda türkiye ?
Türkiye nüfusunu düşününce kitap okuyanların ORANI çok düşük bence.
Ben öğretim üyesiyim. Güya toplumun en Eğitimli kesimi. Ama iş arkadaşlarımdan kimse kitap okumuyor ve benim kitap okuduğumu öğrenince de çok şaşırıyorlar.
Nasıl zaman buluyorsun diye sordu geçenlerde biri
Okuyorum işte az da olsa ddim
Sen ne yapıyorsun akşamları dedim
Telefon pc onlarla vakit geçiyor dedi. Bunu söyleyen bekar bir bayan.
Bana göre dünya kqdar vakti var.
Toplum olarak hiç bilinçli değili malesef.
arkadaşım ben yeniyim topicte , ayrı bir liste yazacağımız yer mi var , ben bilmiyorum..bayanlar yeni topik açamayalım karışmasın hedeflerimizi kitap okuma listemize yazalım isterseniz ben oradan not alırım.
Ben bu yıl 35 kitap okumayı hedefliyorum...
Bilge arkadaşlarım hayatımız boyunca okuyup en çok etkilendiğimiz kitabı yazsak ,liste oluştururken içlerinden seçip ekleyebiliriz diye düşünüyorum...
arkadaşım okuduğumuz kitap klitince kitabın ve yazarın adını bu sayfaya yazıyoruz.arkadaşım ben yeniyim topicte , ayrı bir liste yazacağımız yer mi var , ben bilmiyorum..
Geçen gün sormuştum Hakan Gündaycı var mı diye ,varmış...merhaba arkadaşlar
bildirim sayfamızdaki tabloya okuma hedefi yazılması bence çok güzel olur..
2015 okunan kitap sayısı-2015 hedeflenen kitap sayısı olarak 2 sütun daha ekleyebiliriz.
hedef belirleyince bitirebilmek için daha fazla zaman ayırmaya çalışıyor insan.
süper fikir olmuş
bu arada Sergüzeşt'e devam ediyorum bugün biter ve Zargana'ya başlarım, yılın son 2 gününü kitap okumaya ayıracağım sadece
sizler neler yapıyorsunuz?
2014 nasıl geçti?
Yanlış ifade ettim sanırım,liste yapalım demedim..mesela ben ençok suç ve cezadan etkilenmiştim okuduğum kitaplardan...bu şekilde sende yazarsın...okuyacağım kitapları seçerken senin yazdığın kitabı okumamışsam bakarım,uygun olursa âlırım gibi...bence kitap isimlerinden listeye yapmaya kalkışırsak hazırlayan arkadaş için çok zor olabilir.
ama her haftanın ortaklaşa belirlediğimiz bir gün katılmak isteyen herkes en çok etkilendiği 1 kitaptan bahsederse hem burada sohbet edebiliriz hem de daha verimli olur diye düşünüyorum. bilmem sizler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?