Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlar selam.. Kürk Mantolu Madonna 10 gündür elimde bugün 82. sayfadayım yarın bitircem inşallah..Çünkü kitap ortasında sarmaya başladı :)

Selam kızlar 2014 un hesabini. Cikardim uzun zamandir yazamamis olabilirim ama kitap okumayi tabiki birakmad. 2012 yilina kadar acayipkitap okurdum sonra biraktim ve geçen sene sizi okumaya başladım nasi şevket geldim sonra okumaya tekrardan başladım bide burdan bi kaç arkadaş okudukları kitaplarla igili kısa notlar tutuyordu oda beni çok etkiledi 214başladığında itibaren okuduklarımı yazdım hedefim her hafta bir kitap okumakti yani 54 kitaptı hedefime çok yaklaş misim toplam 49 kitap ve 19.313 sayfa kitap okumusum teşekkürler sayenizde

Selin hoşgeldin. Nerelerdesin sen böyle ya...
Maşallah hem de bebişle ne kadar çok okumuşsun.

Ben de bugün Kumral ada mavi tına ta başladım. Güya. Hergün 50 sayfa okuyacaktım ama canım birşeye çok sıkıldı. 35 e gelebildim ancak.

Selamlar :)

bugün bir haberde okumustum türkiyede kitap okuma orani 0.01
ve en cok satilan kitaplarsa ask ve namaz - dua kitaplariymis..
yillik 6,50 tl veriliyormus kitaba...

bu kadar kitap okuyanlar varsa niye en altlarda türkiye ?

Selamlar :)

bugün bir haberde okumustum türkiyede kitap okuma orani 0.01
ve en cok satilan kitaplarsa ask ve namaz - dua kitaplariymis..
yillik 6,50 tl veriliyormus kitaba...

bu kadar kitap okuyanlar varsa niye en altlarda türkiye ?
Türkiye nüfusunu düşününce kitap okuyanların ORANI çok düşük bence.
Ben öğretim üyesiyim. Güya toplumun en Eğitimli kesimi. Ama iş arkadaşlarımdan kimse kitap okumuyor ve benim kitap okuduğumu öğrenince de çok şaşırıyorlar.
Nasıl zaman buluyorsun diye sordu geçenlerde biri
Okuyorum işte az da olsa ddim
Sen ne yapıyorsun akşamları dedim
Telefon pc onlarla vakit geçiyor dedi. Bunu söyleyen bekar bir bayan.
Bana göre dünya kqdar vakti var.
Toplum olarak hiç bilinçli değili malesef.

Gerçekten bekarken okumak için zaman bulmak daha kolay.
Ben şahsen evliyim ve kimi zaman iş ve ev koşturmacasından zaman bulamayınca bile kendimi rahatsız hissediyorum.
Ayrıca içimizde hem evli hem de çocuklular var onlar bile zaman bulabiliyor.

kızlar mrb Kürk Mantolu Madonnayı bitirdim evet güzel bir kitap ama abartılmış biraz diye düşünüyorum...
bugün itibariyle "Elif ŞAFAK- İSKENDER" e başladım... henüz 30. sayfadayım ama saracak bir hikayeye benzioo..

2015 listesinden bahsetmişiniz arkadaşlar bu fikir çok hoşuma gitti bence olgunlaştırmalıyız

2014 de baya okudum ama bunları liste olarak tutmadım ne yazık ki son bir kaç aydır buraya yazıyorum sadece. Ama 2015 de okuduğum tüm kitapları not defterime yazacağım. Bende kendime bir hedef belirleyeyim o zaman.

Toplam 52 hafta var, Ben hedef olarak 100 kitap en az 25.000 sayfa diyorum umarım ulaşırım bu hedefime :)

Evet kitap okuma oranımız çok düşük...benim çevremde de yok öyle okuyan ,belki birkaç kişi...kitap okumaya vaktim yok safsata..yatağa girip uyumadan önce okunabilir...yazın plaja gidince bakıyorum hemen her turistin elinde bir kitap...okuyorlar...en önemlisi çocuklarına okutuyorlar..kitap okumak bir anlamda o bilinci oturtmakla alakalı...

Ben bu yıl 35 kitap okumayı hedefliyorum...

Bilge arkadaşlarım hayatımız boyunca okuyup en çok etkilendiğimiz kitabı yazsak ,liste oluştururken içlerinden seçip ekleyebiliriz diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar
bildirim sayfamızdaki tabloya okuma hedefi yazılması bence çok güzel olur..
2015 okunan kitap sayısı-2015 hedeflenen kitap sayısı olarak 2 sütun daha ekleyebiliriz.
hedef belirleyince bitirebilmek için daha fazla zaman ayırmaya çalışıyor insan.
süper fikir olmuş

bu arada Sergüzeşt'e devam ediyorum bugün biter ve Zargana'ya başlarım, yılın son 2 gününü kitap okumaya ayıracağım sadece

sizler neler yapıyorsunuz?
2014 nasıl geçti?

Ben bu yıl 35 kitap okumayı hedefliyorum...

Bilge arkadaşlarım hayatımız boyunca okuyup en çok etkilendiğimiz kitabı yazsak ,liste oluştururken içlerinden seçip ekleyebiliriz diye düşünüyorum...

bence kitap isimlerinden listeye yapmaya kalkışırsak hazırlayan arkadaş için çok zor olabilir.
ama her haftanın ortaklaşa belirlediğimiz bir gün katılmak isteyen herkes en çok etkilendiği 1 kitaptan bahsederse hem burada sohbet edebiliriz hem de daha verimli olur diye düşünüyorum. bilmem sizler ne dersiniz?

Geçen gün sormuştum Hakan Gündaycı var mı diye ,varmış...

Yanlış ifade ettim sanırım,liste yapalım demedim..mesela ben ençok suç ve cezadan etkilenmiştim okuduğum kitaplardan...bu şekilde sende yazarsın...okuyacağım kitapları seçerken senin yazdığın kitabı okumamışsam bakarım,uygun olursa âlırım gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…