hedef bildirimi yaptım canımarkadaşım okuduğumuz kitap klitince kitabın ve yazarın adını bu sayfaya yazıyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/page-206
Geçen gün sormuştum Hakan Gündaycı var mı diye ,varmış...
Çok güzel bir kitap değil mi?ben 15 yıl önce okudum sanırım ,hatırıma gelince tuhaf bir his olur hala...Kumral ada mavi Tuna sayfa 100 deyim.
Bugün 65 sayfa okudum.
Yarın okuyamam sanırım.
Şimdilik beğendimÇok güzel bir kitap değil mi?ben 15 yıl önce okudum sanırım ,hatırıma gelince tuhaf bir his olur hala...
kitap okumak için zaman ayırmak bana komik geliyo ben soğan kavururken çocugu sallarken işte fırsat buldukça açıp okuyorum hergün en en en kötü 1 sayfa olsun okuyorum nasıl yemek yemeye tuvalete gitmeye zaman buluyosak kitap okumakta öyle hayati bi ihtiyaç benim içinGerçekten bekarken okumak için zaman bulmak daha kolay.
Ben şahsen evliyim ve kimi zaman iş ve ev koşturmacasından zaman bulamayınca bile kendimi rahatsız hissediyorum.
Ayrıca içimizde hem evli hem de çocuklular var onlar bile zaman bulabiliyor.
papatyacım pc yi nerdeyse cıkardım hayatım o yüzden pek giremiyorum:)Selin hoşgeldin. Nerelerdesin sen böyle ya...
Maşallah hem de bebişle ne kadar çok okumuşsun.
Ben de bugün Kumral ada mavi tına ta başladım. Güya. Hergün 50 sayfa okuyacaktım ama canım birşeye çok sıkıldı. 35 e gelebildim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?