Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi akşamlar bilgeler
Kastamonuda çok güzel kar yağıyor şimdilik eve nasıl varacağımın hesabını yapmadan manzaranın tadını çıkartıyorum.
yeni yılın karla gelmesi çok güzel inşallah yeni yılımız kar gibi güzel geçer .
arkadaşım okuduğumuz kitap klitince kitabın ve yazarın adını bu sayfaya yazıyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/page-206
hedef bildirimi yaptım canım
hedef belirlemek güzel fikir , vikitaba üye olduğumda hedef belirlemiştim o zamandan beri 11 kitap okumuşum orayada üye olun kızlar (üye olmayan varsa) çok güzel resmen kütüphanede vakit geçiriyo gibi hissediyor insan kendini.

Allak Bullak'tan hoşuma giden bir cümle...
Bazen bir eşyaya biraz fazla bağlılık gösterdiğinizde , insanların onu kabul etmesini zorlaştırmış olursunuz.
Veriş biçimi armağanın kendisinden daha değerlidir.

Kumral ada mavi Tuna sayfa 100 deyim.
Bugün 65 sayfa okudum.
Yarın okuyamam sanırım.

günaydınlar
kitabıma haksızlık etmişim gayet akıcı ve güzel gidiyor
Ayaan Hırsi Ali- Kafir- sf 122 deyim ama bugünlerde ne zaman biter bilemiyorum

kitap okumak için zaman ayırmak bana komik geliyo ben soğan kavururken çocugu sallarken işte fırsat buldukça açıp okuyorum hergün en en en kötü 1 sayfa olsun okuyorum nasıl yemek yemeye tuvalete gitmeye zaman buluyosak kitap okumakta öyle hayati bi ihtiyaç benim için

papatyacım pc yi nerdeyse cıkardım hayatım o yüzden pek giremiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…