- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Yaseminciğim, "2014 yılının en çok kitap okuyan üyesi" seçilmişsin. KitapKurdu olmuşsun. Galiba ben de sana oy vermiştim. Tebrik ederim arkadaşım.Bilgelerrr yeni yılınız kutlu olsunİnşallah çok güzel bi yıl bizi bekliyordur, benim 2015ten beklentilerim çokkkk
Sör, evlenmişsin sanırım. Hayırlı olsun. Allah mesut etsin.bilgelerim, yenı yılınız huzur, mutluluk, şans ve para getırır umarım
Masmavi, ne güzel bir nickin var senin. Hoş geldin aramıza. Yazı rengin de içimi ısıttı. :)Merhaba bayanlar,
Öncelikle musmutlu, bol kitaplı bir yıl diliyorum hepimize.
Bu yıl ben de aranızda yer almak istiyorum.
2014'te kaç kitap okuduğumu saymadım; ama 2015 için hedefim şimdilik 40 kitap. :)
Mesajın da benim içimi ısıttı. :) Hoşbuldum * Kandilin mübarek olsun senin de. :*Masmavi, ne güzel bir nickin var senin. Hoş geldin aramıza. Yazı rengin de içimi ısıttı. :)
Evet, Filozum kitap kurdu seçilmişim, ama burdaki tüm arkadaşlara armağan ediyorum kitap kurdu birinciliğimi, çünkü hepimiz hakediyoruz bunuBilgeler,
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller diliyorum.
Rabbim hayırlısıyla tüm dualarımızı kabul buyursun inşallah.
Ayrıca 2015 hepinize gönlünüzdekileri yaşatsın! Her şey gönlünüzce olsun 2015 yılında...
Sizi seviyorum.
Sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.
Yaseminciğim, "2014 yılının en çok kitap okuyan üyesi" seçilmişsin. KitapKurdu olmuşsun. Galiba ben de sana oy vermiştim. Tebrik ederim arkadaşım.
Sör, evlenmişsin sanırım. Hayırlı olsun. Allah mesut etsin.
Masmavi, ne güzel bir nickin var senin. Hoş geldin aramıza. Yazı rengin de içimi ısıttı. :)
Minevra, gitme bir daha...ben bu sefer gitmemek üzere geri döndüm. otomatik portakalı okudum dünle bugün sevdim merak ettiğim bir kitaptı.
Hoş geldiniz.Bu topiği oftde görünce bir suçluluk duygusu yaşadım. Kkyı bırakıp kitabımın başına gidiyorum. 2 gündür öksüz kaldı yavrucak.
gitmem filo malum hayatım son 1 yılda çok değişti derken kitap ayada 1 e faln düştü bakalım artık toparlandım kzuum :)Minevra, gitme bir daha...
Hoş geldiniz.
Hoşbuldum.Minevra, gitme bir daha...
Hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?