Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabalar güzel bilgelerim

2015in hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve bol bol kitap getirmesini diliyorum.

2014 hedefim 60tı maalesef 59 okuyabildim
bu yılki hedefimi belirlemekte zorluk çekiyorum açıkçası ama her haftaya 1 kitap mantığıyla sanırım 52 hedef belirleyeceğim, çok ilerlediğimi görürsem arttırırım zaten

Bilgeler,
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller diliyorum.
Rabbim hayırlısıyla tüm dualarımızı kabul buyursun inşallah.

Ayrıca 2015 hepinize gönlünüzdekileri yaşatsın! Her şey gönlünüzce olsun 2015 yılında...
Sizi seviyorum.
Sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.
Bilgelerrr yeni yılınız kutlu olsun İnşallah çok güzel bi yıl bizi bekliyordur, benim 2015ten beklentilerim çokkkk
Yaseminciğim, "2014 yılının en çok kitap okuyan üyesi" seçilmişsin. KitapKurdu olmuşsun. Galiba ben de sana oy vermiştim. Tebrik ederim arkadaşım.

bilgelerim, yenı yılınız huzur, mutluluk, şans ve para getırır umarım
Sör, evlenmişsin sanırım. Hayırlı olsun. Allah mesut etsin.

Merhaba bayanlar,
Öncelikle musmutlu, bol kitaplı bir yıl diliyorum hepimize.

Bu yıl ben de aranızda yer almak istiyorum.

2014'te kaç kitap okuduğumu saymadım; ama 2015 için hedefim şimdilik 40 kitap. :)
Masmavi, ne güzel bir nickin var senin. Hoş geldin aramıza. Yazı rengin de içimi ısıttı. :)

Evet, Filozum kitap kurdu seçilmişim, ama burdaki tüm arkadaşlara armağan ediyorum kitap kurdu birinciliğimi, çünkü hepimiz hakediyoruz bunu
Mesajının başındaki dualarına da içten bi aminnn diyorum, kandilimiz mübarek olsun bu arada

Selam hanımlar;

Uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Bebeğim dünyaya geldi hatta 4. ayımıza girdik. En son İskender Pala' nın Od' unu okuyordum. Halen devam etmekteyim. Bitirince Ahmet Ümit Sultan' ı Öldürmek' e başlayacağım inşallah. Selamlar...

Bu topiği oftde görünce bir suçluluk duygusu yaşadım. Kkyı bırakıp kitabımın başına gidiyorum. 2 gündür öksüz kaldı yavrucak.

Kumral ada mavi Tuna sayfa 254 deyim. Kitaba başlayalı 5 gün oldu. Günde 50 sayfa ancak okuyabiliyorum. Yarın daha fazla okuyacağını düşünüyorum.
La Lune hoşgeldin.
minerva1988 gitme bir daha.

Selam Bilgeler ,Orhan Pamuk'un son kitabını okuyan var mı?

Merhaba bilgeler,

Ben yine bitiremedim kitabımı. Ders için olunca elim zor gidiyor. Keyfi okusam şimdiye bitmişti çoktan.
Finallerim de başlamak üzere, sanırım çok sık elime kitap alamayacağım. En azından uyumadan önce okurum.

Görüşmek üzere

Bu arada hedef belirleme olayını burdan mı yapıyoruz ? Gerçi kaç desem bilemedim, saymadım 2014te kaç tane okuduğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…