- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Başarılar canımmSelam bilgeler, ben bikaç gün kitap okuyamayacağım, ayın 6sında mülakatım var, ona hazırlanmam lazım
Hepinize keyifli okumalar
Selam bilgeler, ben bikaç gün kitap okuyamayacağım, ayın 6sında mülakatım var, ona hazırlanmam lazım
canım ne mülakatı? kamu mu?Bu arada 2014te, 60 civarı kitap okudum, 2015 hedefim 50 olsun. Her şeyim muamma şu an, belirsiz... Belki hiç okuyamam
Bu arada 2014te, 60 civarı kitap okudum, 2015 hedefim 50 olsun. Her şeyim muamma şu an, belirsiz... Belki hiç okuyamam
Çok teşekkürler canım, inşallah hayırlısı olurMerhaba Bayan Hiçkimse;
Başarılarınızın devamını diliyorum.
PC: Avatarın çok güzel...
Teşekkürler Lavinim eksik olma.Başarılar canımm
İnşallah kuzumm inşallahBaşarılar canım, güzel geçsin inşallah.
Evet canım kamu, olursa söylerim inşallah ne olduğunucanım ne mülakatı? kamu mu?
umarım her şey yolunda gider
Allah yardımcın olsun
Papatyacım teşekkür ederim.B BayanHicKimse başarılar dilerim
canım od çok güzeldi ben sevmiştim@ovibiyante ben de çok istiyorum od'u okumayı bakalım ne zaman sıra gelecek.
Kumral ada mavi Tuna sayfa 320 deyim. Günde en az 50 sayfa sözümü pazartesiden beri aksatmadan tutuyorum. Hatta bazen 3-5 sayfa da olsa fazla okudum.
hadi canım başarılarrSelam bilgeler, ben bikaç gün kitap okuyamayacağım, ayın 6sında mülakatım var, ona hazırlanmam lazım
canım od çok güzeldi ben sevmiştim
İyi gidiyor. Sonunu heyecanla bekliyorum, bakalım neler olacak? Selamlar...@ovibiyante ben de çok istiyorum od'u okumayı bakalım ne zaman sıra gelecek.
Kumral ada mavi Tuna sayfa 320 deyim. Günde en az 50 sayfa sözümü pazartesiden beri aksatmadan tutuyorum. Hatta bazen 3-5 sayfa da olsa fazla okudum.
Yazarin dilini nasıl buldun can i m?Leyla Navaro__Tapınağın Öbür Yüzü bitti.
Kitap insan ilişkileri, evlilik, birliktelik, aile gibi yakın ilişkileri derin bir süzgeçten geçirerek göz önüne sermeye çalışmış. Yazılanların çoğunu biliyoruz, yanlış diyoruz ama okudukça bakıyorum da bazı şeyleri çok kanıksamışız.
Kadın-erkek cinsel kimlikleri üzerine yapılan çıkarımları pekiştirmek üzere bazı örneklere de yer verilmiş. Bu da daha iyi bazı şeylerin gözler önüne serilmesini sağlamış.
Ayrıca bu kitap bir üçlemenin ilki. Diğerlerini de en kısa zamanda alıp okuyacağım. Merak ediyorum.
" Yaşam, ilişki için değil, ilişki içinde yaşamayı bilmektir. Bu anlamda ilişkiler bir sonuç değil, sadece birer süreçtir. Başkalarıyla ilişki içinde yaşamayı bilmek için, kişinin öncelikle özüyle, yani kendiyle, kendi benliği, kendi duygu, ihtiyaç ve istekleriyle ilişkide olması gerekir. "
" Özen ve çaba gösterilen her türlü ilişki bağlılık üretir. Oysa, özellikle kadın/erkek birlikteliklerinde, çaba ve özen sadece ilişkinin başında gösterilir. Her iki tarafın çaba ve özeni nedeniyle ilişkinin başında yaşanan heyecan ve güzel duygular sanki bundan böyle yaşamın sonuna kadar aynen devam edecekmiş gibi kabul edilir genellikle.
...
Oysa, evlilikler mutlu son değil, sadece mutlu ve umutlu başlangıçlardır. Sonunun ne olacağı, eşlerin ilişkiye gösterecekleri karşılıklı özeen ve çabayla doğrudan orantılır."
Yazarin dilini nasıl buldun can i m?
Yaaa niye acaba?Anlaşılır canım, sade bir dille ,basit cümlelerle yazılmış.
Benim hoşuma gitti ama arkadaşıma sıkıcı gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?