Yaaa niye acaba?Neyse sağol canım.kitaplarla ilgili yorum yapılması çok hoşuma gidiyor.sen de yapıyorsunnn
Bilmiyorum canım tam konuşmadık, daha başlarındaydı, belki de o yüzdendir. Fikri değişirse yazarım. :)
Rica ederim. Ben de seviyorum yorumları okumayı burda.
Çok güzel bir kitap. Geçen hafta bitirdim ancak sakin kafa ile sindirerek okumak geri.KK'nın en tatlı grubu, merhabaa :)
Nietzsche Ağladığında kitabına başladım, ama finallerim olduğu için ilerleyemiyorum. Şu yoğunluğum hafiflese de gönül rahatlığıyla okusam. Bu ay bitmeden bu kitabı bitirip başka bir kitaba en azından başlamış olmak istiyorum.
Evet, ben de o yüzden aceleye getirmek istemiyorum ve yavaş yavaş ilerliyorum. Kitabı Ocak Ayı'na yayışım biraz da bu yüzden. :)Çok güzel bir kitap. Geçen hafta bitirdim ancak sakin kafa ile sindirerek okumak geri.
canımcımlar sonunda aralık ayı kitap okuma listemizi hazırladım. rekor kırdık galiba. bu ay 95 kitap okumuşuz. hepinizi tebrik ederim. Melinda müthişsin.hedefleride göndermeye devam edelim lütfen.Bu aya sonu hedeflerle 2015 e başlayacağız. bol kitaplı günler
Eki Görüntüle 1363638
bu arada hatalarım varsa afola
ellerine sağlık canım , Melinda başta olmak üzere tüm okur arkadaşlarımı tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?