- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Bayan Hiç Kimse,Selam bilgeler, ben bikaç gün kitap okuyamayacağım, ayın 6sında mülakatım var, ona hazırlanmam lazım
Hepinize keyifli okumalar
Sağ ol canım ellerine sağlık, gidip bakayım.KK nın bilge bayanları listemizi hazırladım bu ay toplam 95 kitap okumuşuz umarım bu sayı artarak devam eder. çok mutlu oldum.
finalleri olan arkadaşlara başarılar dilerim.
Hatan olsa da fark etmem. Eve gidip bakmam lazım. :) O yüzden bakmıyorum. Sağ ol.canımcımlar sonunda aralık ayı kitap okuma listemizi hazırladım. rekor kırdık galiba. bu ay 95 kitap okumuşuz. hepinizi tebrik ederim. Melinda müthişsin.hedefleride göndermeye devam edelim lütfen.Bu aya sonu hedeflerle 2015 e başlayacağız. bol kitaplı günler
Eki Görüntüle 1363638
bu arada hatalarım varsa afola
Sahi kitapları çantada nasıl taşıyorsunuz arkadaşlar?İstanbul hatırasına başlayacaktım ama vazgeçtim. hafta sonu şehir dışında olacağım ve bu kitap büyük. çantama vs. girmesi problem. yıpranabilir diye. Şah ve Sultana başlayacağım inşallah bu akşam.
Ama ben yaseminA nasil tanimazsin,avatarimi degistirmedim bileBayan Hiç Kimse,
Kimsiniz siz?Tanışmıyoruz ama yine de dua ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Gelişme ne zaman olur?
Kız tanımaz olur muyum?Ama ben yaseminA nasil tanimazsin,avatarimi degistirmedim bile
Mulakatim iyi gecti, tum asamalari gectim bu arada. Sonuclar bir hafta sonra aciklanicak
Kız tanımaz olur muyum?
Adın değişmiş ya şaka yaptım. İşin dalgasındayım. :)
Bize yaz sonucu, hakkında hayırlısıyla inşallah olur. Çok istiyorum.
canım benim olur mu öyle şey? evelAllah ben sevdiklerimi unutmam.Anlamadim ki saka yaptigini gercekten unutuldum sandim bi ara, yuregime iniyodu
İnsallah olur prenses arkadasim benim, cok istiyorumSonucu yazarim tabi, bu mutlulugu paylasmam mi hic
merhaba bilgeler
Orhan Pamuk'un son kitabını okuyan varmıydı aramızda ?
bir kaç yorum okudum bir tane yorum güzeldi diğerleri pek iyi değildi ama beklenti meselesi galiba Orhan Pamuk kitabı ilk okuyacağım için pek de beklenti içinde değilim doğrusu aldım gitti inşallah çok zorlamaz okurken.
Epeydir kitap almıyordum dün 3 tane sipariş verdim . Bir tanesi oğluşa Sakız Sardunya -Elif Şafak (bende okuycam tabii)
diğeri Engereğin Gözü - Zülfü Livaneli diğeride Kafamda bir tuhaflık.
yalnız bu karda kışda ne zaman gelir bilemiyorum.
Ama ben yaseminA nasil tanimazsin,avatarimi degistirmedim bile
Mulakatim iyi gecti, tum asamalari gectim bu arada. Sonuclar bir hafta sonra aciklanicak
Benim seyahatlerde kullandığım bir Sırt çantam var. Spor değil de şık bir çanta. Onun ön gözü tam normal boyutlarda bir kitap için. Orada taşıyorum. Istanbul hatırası o göz için büyik bir kitap.Sahi kitapları çantada nasıl taşıyorsunuz arkadaşlar?
Benim gibi manyak mısınız?
Poşete koyup mu taşıyorsunuz siz de kıvrılmasınlar diye ya da elinizdeki karton torbada mı taşıyorsunuz?
Bakalım aldık bir kere okuyalım yorumlarımı eklerim canımcanım ben hiç orhan pamuk okumadım aslında yapılan sanatla sanatçıyı birbirinden ayırırım görüşleri beni ilgilendirmez yada kişiliği ama Orhan Pamuk önyargılı olduğum ender sanatçılardan mesela ElifŞafak a karşı da ön yargım vardı ama kitaplarını okuyunca kendisini değil ama kitaplarını sevdim. Okursan yorumlarını ekle
Ne güzel. :)Benim seyahatlerde kullandığım bir Sırt çantam var. Spor değil de şık bir çanta. Onun ön gözü tam normal boyutlarda bir kitap için. Orada taşıyorum. Istanbul hatırası o göz için büyik bir kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?