Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Orhan Pamuk'un kitabına defalarca başladım ama ilerlemedi.
Kar'dı kitabı.
yasemin nerenin mulakatına girdin canım.

Orhan Pamuk'un birçok kitabını okudum en beğendiğim "Masumiyet Müzesi"idi...ilginç bir yazı tarzı vardır ve bana çok uyuyor,seviyorum..son kitabına bu ay içinde başlamayı düşünüyorum..

Bende Orhan Pamuk'un ülke sorunlarına sessiz kaldığını ve fazla burjuva olduğunu düşünürüm.,

Kitap kurdu hanımlar merhaba benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Çocukluğumdan beri en sevdiğim seydir kitaplar. Şuanda Krıstın Hannah kış bahçesini okuyorum 262.sayfadayım zaman zaman fazla uzatılmıs gibi gelsede genel olarak güzel bir kitap

Günaydınlar.
Tutunamayanlar-Oğuz Atay a başladım. sayfa 57 deyim.
Bakalım bitecek mi. Oldukça uzun bir kitap 720 sayfa.
Bende günde en az 50 sayfa okumaya karar verdim.

Mrb.Hoş geldin aramıza.
Şuanda elindeki kitabı okumuştum.Evt biraz bazı kısımları uzatılmış gerçekten.Ama fena değildi bana göre.

Günaydınlar.

Günaydın cnm
Tutunamayanlar-Oğuz Atay'ı bende çok merak etmiştim bir ara.Ama okuduğum yorumlarda çoğu yarıda bırakmıştı o yüzden cesaret edemedim.
Yorumlarını bekliyorum.Keyifli okumalar

Aramıza hoş geldiniz.
Öncelikle konumuzun ilk mesajını okur musunuz?

Merhabalar herkese...
Sana Gül Bahçesi vaadetmedim bitti. İlginç bir kitaptı ama çok sürükleyici değil bence, biraz ağır sindire sindire okumalı.
Ondan sonra Fareler ve insanlar ı okudum. O dehşet ötesi güzeldi. Muhakkak okuyun derim.
Şu an ise, Abdülmecit İmparatorluk Çökerken Sarayda 22 Yıl-Hıfzı Topuz okuyorum.
Sayfa 10.

Günaydınlar.
Ben o kitabin yorumlarına bakmistim kimse tutunamamış o kitaba bakalım sen tutulabilecek misin

Günaydınlar.

Ben o kitabin yorumlarına bakmistim kimse tutunamamış o kitaba bakalım sen tutulabilecek misin
Ben de o kitaba tutunamayanlardanım.

Neden Tutunamadın peki konusu ne kitabin?
İki arkadaştan behsediyordu sanırım ama konusunu anlayacak kadar tutunabilsem bırakmazdım zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 100'e bile gelememiştim. Ve birkaç yıl oluyor okumaya çalışalı

Ay tolin okur okumaz kahkahayı bastım delisin sen :)
Ben de tutunmak istiyorum o kitaba bakalım benim sonum nolacak :)
Hadi bakalım inşallah tutunursunda yorumlarını alırız

İki arkadaştan behsediyordu sanırım ama konusunu anlayacak kadar tutunabilsem bırakmazdım zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 100'e bile gelememiştim. Ve birkaç yıl oluyor okumaya çalışalı
Belki bidaha denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…