Orhan Pamuk'un birçok kitabını okudum en beğendiğim "Masumiyet Müzesi"idi...ilginç bir yazı tarzı vardır ve bana çok uyuyor,seviyorum..son kitabına bu ay içinde başlamayı düşünüyorum..canım ben hiç orhan pamuk okumadım aslında yapılan sanatla sanatçıyı birbirinden ayırırım görüşleri beni ilgilendirmez yada kişiliği ama Orhan Pamuk önyargılı olduğum ender sanatçılardan mesela ElifŞafak a karşı da ön yargım vardı ama kitaplarını okuyunca kendisini değil ama kitaplarını sevdim. Okursan yorumlarını ekle
Kitap kurdu hanımlar merhaba benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Çocukluğumdan beri en sevdiğim seydir kitaplar. Şuanda Krıstın Hannah kış bahçesini okuyorum 262.sayfadayım zaman zaman fazla uzatılmıs gibi gelsede genel olarak güzel bir kitap
Günaydınlar.
Tutunamayanlar-Oğuz Atay a başladım. sayfa 57 deyim.
Bakalım bitecek mi. Oldukça uzun bir kitap 720 sayfa.
Bende günde en az 50 sayfa okumaya karar verdim.
Aramıza hoş geldiniz.Kitap kurdu hanımlar merhaba benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Çocukluğumdan beri en sevdiğim seydir kitaplar. Şuanda Krıstın Hannah kış bahçesini okuyorum 262.sayfadayım zaman zaman fazla uzatılmıs gibi gelsede genel olarak güzel bir kitap
Mulakatim iyi gecti, tum asamalari gectim bu arada. Sonuclar bir hafta sonra aciklanicak
Ben o kitabin yorumlarına bakmistim kimse tutunamamış o kitaba bakalım sen tutulabilecek misinGünaydınlar.
Günaydınlar.
Ben de o kitaba tutunamayanlardanım.Ben o kitabin yorumlarına bakmistim kimse tutunamamış o kitaba bakalım sen tutulabilecek misin
Neden Tutunamadın peki konusu ne kitabin?Ben de o kitaba tutunamayanlardanım.
Ay tolin okur okumaz kahkahayı bastım delisin sen :)Ben o kitabin yorumlarına bakmistim kimse tutunamamış o kitaba bakalım sen tutulabilecek misin
İki arkadaştan behsediyordu sanırım ama konusunu anlayacak kadar tutunabilsem bırakmazdım zaten.Neden Tutunamadın peki konusu ne kitabin?
Hadi bakalım inşallah tutunursunda yorumlarını alırızAy tolin okur okumaz kahkahayı bastım delisin sen :)
Ben de tutunmak istiyorum o kitaba bakalım benim sonum nolacak :)
Belki bidaha denersinİki arkadaştan behsediyordu sanırım ama konusunu anlayacak kadar tutunabilsem bırakmazdım zaten.Yanlış hatırlamıyorsam 100'e bile gelememiştim. Ve birkaç yıl oluyor okumaya çalışalı
Finallerden kurtulup elimdeki kitabı bitirince düşünebilirim aslındaaaBelki bidaha denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?