Günaydınlar.
Tutunamayanlar-Oğuz Atay a başladım. sayfa 57 deyim.
Bakalım bitecek mi. Oldukça uzun bir kitap 720 sayfa.
Bende günde en az 50 sayfa okumaya karar verdim.
tutunamayanlar ve çalıkuşu benim de tablette bekliyor. belki kıtabı olsa gayret eder bitirirdim ikisiinide ama tablette hiç okuyamıyorum.Tutunamayanlar çok konudan konuya atlıyor.arada ansiklopedik bilgi veriyor sanki pek anlayamadımTutunamayanlar modern Türk edebiyatının en iyi kitabı olarak seçildi geçen sene...2 sene önce okudum..biraz zaman geçsin bir daha okuyacağım...Ah Olric Ah! Oku arkadaşım sayfa sayısı gözünü korkutmasın,müthiş bir kitap...
Canımmm sınavlarında ve mülakatında başarılar dilerimBenim sınavlarım devam ediyor, bugün son ama p.tesi de mülakatım var yüksek lisans için, ona da çalışmaya devam edeceğim. Kitap okuyamıyorum, birkaç sayfa ancak, okurken uyuyup kalıyorum gece.
3-4 gün sonra inşallah dönüşüm muhteşem olacak.
Yavaş mavaş İngilizce roman okuyorsun işte ne güzelKış bahçesine devam ediyorum ayrıca ingilizce bir roman okumayada çalışıyorum tabi o azcık yavaş ilerliyor ama olsun azimliyim onu okumaya
Gizciğim, başarılar dilerim fıstık.Benim sınavlarım devam ediyor, bugün son ama p.tesi de mülakatım var yüksek lisans için, ona da çalışmaya devam edeceğim. Kitap okuyamıyorum, birkaç sayfa ancak, okurken uyuyup kalıyorum gece.
3-4 gün sonra inşallah dönüşüm muhteşem olacak.
Yavaş mavaş İngilizce roman okuyorsun işte ne güzelBitirmeden bırakma sakın
Canımmm sınavlarında ve mülakatında başarılar dilerim
Gizciğim, başarılar dilerim fıstık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?