Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar.
Tutunamayanlar-Oğuz Atay a başladım. sayfa 57 deyim.
Bakalım bitecek mi. Oldukça uzun bir kitap 720 sayfa.
Bende günde en az 50 sayfa okumaya karar verdim.

Tutunamayanlar modern Türk edebiyatının en iyi kitabı olarak seçildi geçen sene...2 sene önce okudum..biraz zaman geçsin bir daha okuyacağım...Ah Olric Ah! Oku arkadaşım sayfa sayısı gözünü korkutmasın,müthiş bir kitap...

günaydın bilgeler , hayırlı cumalar
kitabımın son 50 sayfasındayım bugün bitiririm inşallah , ondan sonra çok sayfalı bir kitaba geçmeden önce geçen sene oğluşa aldığım Küçük Prens var .Okuyum diye aldım elime bir kere 20 sf kadar okudum kalmıştı onu bitireyim diyorum.

tutunamayanlar ve çalıkuşu benim de tablette bekliyor. belki kıtabı olsa gayret eder bitirirdim ikisiinide ama tablette hiç okuyamıyorum.Tutunamayanlar çok konudan konuya atlıyor.arada ansiklopedik bilgi veriyor sanki pek anlayamadım

Benim sınavlarım devam ediyor, bugün son ama p.tesi de mülakatım var yüksek lisans için, ona da çalışmaya devam edeceğim. Kitap okuyamıyorum, birkaç sayfa ancak, okurken uyuyup kalıyorum gece.

3-4 gün sonra inşallah dönüşüm muhteşem olacak.

Selam bilgeler,

Oldukça yoğun bir dönem benim için bu yüzden takip edemiyorum sizleri.

Yalnız kadınlar sokağı bitti, tavsiye ederim çok güzeldi. Aslında bahsetmek isterdim kitaptan biraz ama şuan pek zamanım yok...

Yeni kitabım Arkadaş -Maksim Gorki

Canımmm sınavlarında ve mülakatında başarılar dilerim

Gizciğim, başarılar dilerim fıstık.

Yavaş mavaş İngilizce roman okuyorsun işte ne güzel Bitirmeden bırakma sakın

Kendimi şartlandırıyorum günde 2 sayfa okuyacağım diye sonra baştan tekrar alıyorum unutmamak için kelime öğrenmek için daha faydalı bir yöntem bence ingilizce öğrenmeyi sevimlileştirme çabası benimki

Çanlar Kimin İçin Çalıyor'a birkaç günlüğüne ara verdim.

Süheyla Öncel__İtalyan Edebiyatı Tarihi 1. Kitap'a başladım. 272 sayfa.

Keith Ablow "Psikopat" okumaya başladım..74.Sayfadayım...

Kitabımı bitirdim. Gözlerim ağrıdı çok. Karınca gibi yazılar.

Diğer 2. ve son kitaba başlayacağım.

Süheyla Öncel__İtalyan Edebiyatı Tarihi 2. Kitap, sayfa 208.

Günaydınlar , iyi haftalar
en son okuduğum Kafir bitti , onun üstüne Küçük Prenside bitirdim. Oğlumada şevk geldi başları sıkıcı diye bırakmıştı kitabı ben okuyup bitirince oda başladı baya yarısına geldi anne sen bize okusana diyor . Kitap sardıda okumak zor geliyor.
Yeni kitabım Ahmet Ümit- Bab-ı Esrar sf 40 lardayım.

Şah ve Sultan'ı okuyorum. Sayfa 165 deyim. Bundan sonra elimde sadece istanbul hatırası var okunacak. Yeni kitaplar almalıyım. Ne alacağımı bilemiyorum. Okumak istediğim öyle çok kitap var ki
Hangisine öncelik vermek gerekiyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…