Hoşgeldin aramızaMerhaba..Bu başlığı görünce heyecanlandım ve üye oldum siteye....
Eski günlerdeki gibi çok kitap okumayı istiyorum..Belki kendimi daha iyi disipline ederim diye katılmak istedim aranıza..
Şu an okuduğum kitap "Davranış Kalıplarını Gücü"-Yazarları Marilyne ve WyattWoodsmall.. Sayfa 65 deyim
Hoşbuldum..inşallahHoşgeldin aramıza
Hoş geldiniz. İnşallah bol bol kitap okursunuz. (Tabii ben de!Merhaba..Bu başlığı görünce heyecanlandım ve üye oldum siteye....
Eski günlerdeki gibi çok kitap okumayı istiyorum..Belki kendimi daha iyi disipline ederim diye katılmak istedim aranıza..
Şu an okuduğum kitap "Davranış Kalıplarını Gücü"-Yazarları Marilyne ve WyattWoodsmall.. Sayfa 65 deyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/Hoşbuldum..inşallah
Ben okumadım Tolişkokızlar millenium serisini okuyup begenen varmı?ben ilk kitabına basladım fena degıl gıbı
Neler alacaksın. Benim de almam gerek ama neler alacağım konusunda kararsızım.Evet elimdeki kitap da bitti.
Çanlar Kimin İçin Çalıyor'a devam edebilirim artık. Bugün okuma limitimi tükettim gerçi, çok yorgunum.
Yarın da kendime bir sürü yeni kitap alacağım inşallah
Neler alacaksın. Benim de almam gerek ama neler alacağım konusunda kararsızım.
Evet _giz_ neredeyse ilk defa duydum bunları. Adını.
Teşekkürler önerin için.
kızlar millenium serisini okuyup begenen varmı?ben ilk kitabına basladım fena degıl gıbı
Şah ve Sultan'ı okuyorum. Sayfa 165 deyim. Bundan sonra elimde sadece istanbul hatırası var okunacak. Yeni kitaplar almalıyım. Ne alacağımı bilemiyorum. Okumak istediğim öyle çok kitap var ki
Hangisine öncelik vermek gerekiyor bilmiyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.Günaydınnnnn herkese.
Bu aralar pek kitap okuyamıyorum nedendir bilinmez.
Sanırım breaking bad kaptırdık eşimle kendimizi
Ama bugünden sonra telafi edeceğim umarım.
Bugünde fırsatım olmaz çnkü doğum günüm var
Bi yaşta büyümüş bulunmaktayım evli olarak ilk doğum günüm bakalım nası olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?