Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun.

Kış bahçesini bitirdim sona doğru kitap daha heyacanlı geldi annelerinin geçmişte yaşadıklarını masal olarak anlatmasını beğendim onları okurken incir kuşları geldi aklıma o da nefis bir kitap tavsiye ederim

Doğum gününüz kutlu olsun :)

mutlu yıllar selam bilgelerim,
Sunay Akın Geyikli Park sayfa 230'dayım
formasyon bitti çok şükür evime döndüm...

artık daha fazla okuyup sizinle daha fazla sohbet edebilirim diye umuyorum
bu arada 2015 hedefimi 70 ten 35e düşürüyorum, KPSS hiç aklıma gelmemişti hedef belirtirken

Soracaktım hep, demek bitti formasyon!
Yaşasıııııııııııııııııınnnn!

Gelsin atanma.

Şah ve Sultanı nası buldun.
Benimde bir kaç senedir kütüphanemde ama araya başka kitaplar alıp ona fırsat yaratanadım
ben beğendim canım kitabı. bu şekilde tarihle alakalı şeyleri roman olarak okumayı seviyorum. ama normalde tarihi hiç sevmezdim.
doğum günün kutlu olsun bu arada....

Tşkler loliss

selam kızlar.
z.livaneli-son ada sf 269

iskender palanın bülbülün kırk şarkısı kitabı çıkmış. iskender palanın kitapları ağır olmasıan rağmen merak ediyorum bu kitabı

günaydınlar
Bab-ı Esrar 166 sf dayım kitap güzel Şems işin içine girince daha güzel olmuş Ahmet Ümit'in romanı , daha yarısı değil ama zevkle okuyorum tavsiye ederim.

selam kızlar.
z.livaneli-son ada sf 269

iskender palanın bülbülün kırk şarkısı kitabı çıkmış. iskender palanın kitapları ağır olmasıan rağmen merak ediyorum bu kitabı

Bende çok severim İskender Pala kitaplarını merak ettim bak şimdi ,
elimde okunacak çok kitap var ama en kısa zamanda inşallah okuruz.

babı esrarı okudum güzel kitap :) ahmet ümitin ilk okuğum kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…