Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yeni kitabım, Orhan Pamuk Yeni Dünya
selam kızlar.
z.livaneli-son ada sf 269

iskender palanın bülbülün kırk şarkısı kitabı çıkmış. iskender palanın kitapları ağır olmasıan rağmen merak ediyorum bu kitabı
Maşallah daha istanbulcunun sandığın'ı birkaç ay önce çıkarmıştı ne çabuk yeni kitap yazmış

evet ilk mesajı okudum ve kurallara çok az kişinin uydugunu gördüm kaç gündür geliyorum kimse yok
Canım Hoşgeldin yakışırsın buraya malum 12 kitap okuyormuşsun.
Bizim topik sahibi sör kaçtı. Bizde topiği hepimiz sahiplendik.listeyi ay sonlarında ben yapıyorum.aramızda Kalsın kıyamadığım için kimseyi çıkarmıyorum.sonuçta amaç kitap okuma sayımızı arttırmak ama senin topik daha canlı çünkü akıllıca birşey yapıp herkese KARDEŞ buldun.daha bağlandık topiğe tekrar Sağol canım

Günaydın Bilgeler, Genetik Miras adlı kitaba başladım şu an 30. sayfadayım.
Bu arada dün mülakat sonuçlarım açıklandı, başarısız oldum.(pomem mülakatı) Artık şu başarısız yazısını görmekten bıktım, sanırım benden bi baltaya sap olmayacak, dünün şokunu hala atamadım üstümden. Eşim de tekrar kpssye hazırlan dersaneye git diyor, yoruldum artık sınavlardan....

kpss ye lısans olarak mı gırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…