- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
geçmiş olsunmu denir bilemedim.Günaydın Bilgeler, Genetik Miras adlı kitaba başladım şu an 30. sayfadayım.
Bu arada dün mülakat sonuçlarım açıklandı, başarısız oldum.(pomem mülakatı) Artık şu başarısız yazısını görmekten bıktım, sanırım benden bi baltaya sap olmayacak, dünün şokunu hala atamadım üstümden.Eşim de tekrar kpssye hazırlan dersaneye git diyor, yoruldum artık sınavlardan....
25 yaşıma gircem, şimdiye kadar iki senelik tecrübem olması lazımdıgeçmiş olsunmu denir bilemedim.
yapacak birşey yok yasemin. inşALLAH ilerde daha iyi yerlere gelmen için vesile olur :)
geçnsin hazırlan tabiki birdaha :)
Canım hiç bir zaman için geç değildir.ben SMMM olmak için 5 yıl ve dershane kitap vs bir sürüde masraf yaptım.üstelik kızım da vardı 30 umdan sonra sınavlara girdim.ama şimdi iş açısından o kadar mutluyumki istediğim mesleği yapıyorum.asla vazgeçme Yasemincim ilk sınavda kim başarılı olmuşki Einstein bile ilk matematik sınavını verememişGünaydın Bilgeler, Genetik Miras adlı kitaba başladım şu an 30. sayfadayım.
Bu arada dün mülakat sonuçlarım açıklandı, başarısız oldum.(pomem mülakatı) Artık şu başarısız yazısını görmekten bıktım, sanırım benden bi baltaya sap olmayacak, dünün şokunu hala atamadım üstümden.Eşim de tekrar kpssye hazırlan dersaneye git diyor, yoruldum artık sınavlardan....
Oyy azracımmm çok sağol eksik olmayın ya, ne güzel destek veriyorsunuz çok seviyorum siziCanım hiç bir zaman için geç değildir.ben SMMM olmak için 5 yıl ve dershane kitap vs bir sürüde masraf yaptım.üstelik kızım da vardı 30 umdan sonra sınavlara girdim.ama şimdi iş açısından o kadar mutluyumki istediğim mesleği yapıyorum.asla vazgeçme Yasemincim ilk sınavda kim başarılı olmuşki Einstein bile ilk matematik sınavını verememiş
iş açısından çok mutluyum.Her senede daha iyiye gidiyor çok şükür.ama hayat tabii bir yandan veriyor bir yandan alıyorOyy azracımmm çok sağol eksik olmayın ya, ne güzel destek veriyorsunuz çok seviyorum siziDaha kimseye söylemedim ilk burda paylaştım.
Bi daha pomeme girer miyim bilmiyorum ama dediğin gibi vazgeçmicem bişeyleri kovalamaktanÜstelik diyosun kızım vardı, ona rağmen yapmışsın helal olsun sana Şimdi nasıl, memnunsun di mi işinden ve hayatından?
ben atandığımda 25 yaşındaydım. şuanda 26.25 yaşıma gircem, şimdiye kadar iki senelik tecrübem olması lazımdıBi de iş güvenliği sertifikası almaya hakkım var benim biyoloji mezunu olduğum için. Onu almaya çalışcam bakalım, ihtiyaç çok diyorlar. Ama polisliğe çok umutlanmıştım ne yalan söylim.
Yanlışınız var, çünkü bizler her gün buradayız.evet ilk mesajı okudum ve kurallara çok az kişinin uydugunu gördüm kaç gündür geliyorum kimse yok
Hiçkimseciğim, üzülme. Vazgeçme. Bir yerden başlarsın inşallah.Günaydın Bilgeler, Genetik Miras adlı kitaba başladım şu an 30. sayfadayım.
kpss ıcın dershane ucretlerı ne kdrEvet lorincim.
Geçen sene gittiğimde 1200den başlıyordu ama ben peşin 800e anlaşmıştım.kpss ıcın dershane ucretlerı ne kdr
pekı haftalık kac saat ders verıyorlarGeçen sene gittiğimde 1200den başlıyordu ama ben peşin 800e anlaşmıştım.
Günlük 4 saat ders görüyorduk biz öğleden önce, sabah grubuyduk haftada 4 günpekı haftalık kac saat ders verıyorlar
calısanlar ıcın haftasonları derslerı de vardır ama dımı ?Günlük 4 saat ders görüyorduk biz öğleden önce, sabah grubuyduk haftada 4 gün
Evet canım tabi var, hafta içi iş çıkışı da ders oluyor, ayarlıyor dersane onları.calısanlar ıcın haftasonları derslerı de vardır ama dımı ?
guzelmıs o zaman bılındık bı dershane heraldeEvet canım tabi var, hafta içi iş çıkışı da ders oluyor, ayarlıyor dersane onları.
Canım Hoşgeldin yakışırsın buraya malum 12 kitap okuyormuşsun.
Bizim topik sahibi sör kaçtı. Bizde topiği hepimiz sahiplendik.listeyi ay sonlarında ben yapıyorum.aramızda Kalsın kıyamadığım için kimseyi çıkarmıyorum.sonuçta amaç kitap okuma sayımızı arttırmak ama senin topik daha canlı çünkü akıllıca birşey yapıp herkese KARDEŞ buldun.daha bağlandık topiğe tekrar Sağol canım
Merhabalar; 2015in 4. kitabı bitti arkadaşlar..
1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu
azra2004 canımcım bildirimi buraya mı yapıyoruz
Merhabalar; 2015in 4. kitabı bitti arkadaşlar..
1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu
azra2004 canımcım bildirimi buraya mı yapıyoruz
abim deniz nasıl bir kitap. merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?