Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Şah ve Sultan bitti bugün. Okunmalı. Yavuz Sultan Selim ile İsmail şahın arasındaki düşmanlığı anlatıyor. Tabi bir de arada bir kadın var.
Tarihsel romanlara ilgi duyanlara tavsiye ederim.

Şah ve Sultan'ı bitirdikten sonra kır çiçeği tepesi'ne başladım. Kitap su gibi akıyor. Sayfa 82 deyim.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün birşey farkettim 1 seneki okudugum kitabı elime aldım ve o kitap hakkında hiçbirşey hatırlayamadım sadece bir kaç sayfasını okuyunca aklıma gelir gibi oldu Buda beni çok üzdü sanki eger unutcaksam neden okuyorum dedim aklımda deli sorular sabah sabah

Kitap seçimini doğru yapmak gerçekten çok önemşi bir şey. Malesef çoğu piyasa kitabı hayatımıza hiçbir şey katmıyor.

Kitap seçimini doğru yapmak gerçekten çok önemşi bir şey. Malesef çoğu piyasa kitabı hayatımıza hiçbir şey katmıyor.

onun için mi acaba unutuyorum son zamanlarda güncel kitapları yeni çıkanları çok okudum...

onun için mi acaba unutuyorum son zamanlarda güncel kitapları yeni çıkanları çok okudum...

Beyin sürekli benzer kitaplar okuduğu içn bir süre sonra detaylar birbirine karışıyor, zaten aynı tür kitaplar edebi zevki de köreltiyor benim görüşüme göre.

Tabii kendi fikrim bu. Deneyimlerimle bende öyle olduğunu anladım en azından.

peki ne tür kitaplar öneriyorsun ? Az değil bende ayda 8-9 kitap okuyorum hem aşk hem kişisel gelişim okuyorum ara arada şiir

Kır Çiçeği Tepesi'ni kız kardeşime aldım. Ben de okuyacağım inşallah. Güzel olmasına sevindim.
Kesinlikle çok beğendim. Elimden hiç bırakmadan okuyabilirim.
Son zamanlarda mihmandar, şah ve Sultan, Nietzche ağladığında gibi kitaplar okuduğum için sanırım bu tarz bi kitaba ihtiyacım varmış.

Günaydınlar.
Tutunamayanlar sayfa 300'deyim.
Kitap biraz ağır, karışık
Tutunmaya çalışıyorum

ben tutunamadım sen tutun sanki birkaç yazar kitap yazmış sonrada hepsini karıştırmışlar.okuyacağım inş
bu yıl hedefime onuda alayım

Disgrace sayfa 118'deyim.
Yazıları küçük olduğundan ağır ilerliyor.
Şimdi oturup okuycam biraz sınava az kaldı.

Herkese merhabalar kızlar
2 gündür uğrayamadım.

Sonunda Allak Bullak- Marie Sabine Roger bitti.
Kitabın konusu:Kasabada ciddiye alınmayan ve anne sevgisinden yoksun bir adam ile yaşlı ve kitap kurdu olan bir bayan arasında kurulan garip dostluk
Çok sade ve samimi bir dili var yazarın.
Dipnot:Kitap Cezam Edebiyat Ödülünü kazanmış.Ve ünlü yönetmen Jean Becker tarafından sinemaya aktarılmış.
Bu yüzden bu haftasonu filminide izlemeyi düşünüyorum
Filmin linki merak edenler olursa ekledim: http://www.sinemalar.com/film/81904/la-tte-en-friche

Aynı Yıldızın Altında-John Greende tahminimce bu haftasonu biter.Kitap yanımda olmadığı için şuanda kaçıncı sayfada olduğumu hatırlayamıyorum.

Herkese şimdiden keyifli haftasonları

iyi akşamlar herkese
Yeni Hayat sayfa 50 deyim
hakkında hayırlısı canım,üzme kendini...
ben de alan için dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama yeni başlayan var mıdır acaba
açıkçası neresi iyidir hiç bilmiyorum da,araştırmaya da enerjim yok nedense
bu ara hıc canım kıtap okumak ıstemıyo
bu ara ben de öyleyim yaa nazarlara mı geldik acaba

oyle oldu lolis galiba bi nazar boncugu takalım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…