- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Günaydın kızlar nasılsınız?
Dün birşey farkettim 1 seneki okudugum kitabı elime aldım ve o kitap hakkında hiçbirşey hatırlayamadım sadece bir kaç sayfasını okuyunca aklıma gelir gibi olduBuda beni çok üzdü sanki eger unutcaksam neden okuyorum dedim aklımda deli sorular sabah sabah
Kitap seçimini doğru yapmak gerçekten çok önemşi bir şey. Malesef çoğu piyasa kitabı hayatımıza hiçbir şey katmıyor.
onun için mi acaba unutuyorum son zamanlarda güncel kitapları yeni çıkanları çok okudum...
Kır Çiçeği Tepesi'ni kız kardeşime aldım. Ben de okuyacağım inşallah.Şah ve Sultan'ı bitirdikten sonra kır çiçeği tepesi'ne başladım. Kitap su gibi akıyor. Sayfa 82 deyim.
Beyin sürekli benzer kitaplar okuduğu içn bir süre sonra detaylar birbirine karışıyor, zaten aynı tür kitaplar edebi zevki de köreltiyor benim görüşüme göre.
Tabii kendi fikrim bu. Deneyimlerimle bende öyle olduğunu anladım en azından.
Kesinlikle çok beğendim. Elimden hiç bırakmadan okuyabilirim.Kır Çiçeği Tepesi'ni kız kardeşime aldım. Ben de okuyacağım inşallah.Güzel olmasına sevindim.
Günaydınlar.
Tutunamayanlar sayfa 300'deyim.
Kitap biraz ağır, karışık
Tutunmaya çalışıyorum
Disgrace sayfa 118'deyim.
Yazıları küçük olduğundan ağır ilerliyor.
Şimdi oturup okuycam biraz sınava az kaldı.
hakkında hayırlısı canım,üzme kendini...Günaydın Bilgeler, Genetik Miras adlı kitaba başladım şu an 30. sayfadayım.
Bu arada dün mülakat sonuçlarım açıklandı, başarısız oldum.(pomem mülakatı) Artık şu başarısız yazısını görmekten bıktım, sanırım benden bi baltaya sap olmayacak, dünün şokunu hala atamadım üstümden.Eşim de tekrar kpssye hazırlan dersaneye git diyor, yoruldum artık sınavlardan....
bu ara ben de öyleyim yaa nazarlara mı geldik acababu ara hıc canım kıtap okumak ıstemıyo
oyle oldu lolis galiba bi nazar boncugu takalım barıiyi akşamlar herkese
Yeni Hayat sayfa 50 deyim
hakkında hayırlısı canım,üzme kendini...
ben de alan için dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama yeni başlayan var mıdır acaba
açıkçası neresi iyidir hiç bilmiyorum da,araştırmaya da enerjim yok nedense
bu ara ben de öyleyim yaa nazarlara mı geldik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?