Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Teşekkürler canım çok etkileyici gerçekten.Ne destanlar ne ibretlik hikayelerle dolu yurdumuzun dört bir yanı.

bence güzel fikir sonraki mesajları okumadığım için bilmiyorum neler söylendi ama sonuçta zorunluluk olmayacak istemeyen katılmaz, böylece konumuzun içinde minik bi oyunumuz da olur

arkadaşlar idefix'te Can Yayınları'nda %38 indirim var, ilgilenenlere duyrulur

merhaba arkadaşlar
çanakkaleye ben de hiç gitmedim. ama listemde var. allah nasip ederse bir gün gidip görmek isterim.
büyük umutlara devam ediyorum. resmen elimde süründü kaldı. kitabı çok sevdim ama 2 gündür pek okuyamadım.

Hoş geldin...
Artık bizimle olduğuna göre sık sık bekleriz buraya.
Okuduğun bir kitap varmı şuanda.
hoşbulduk canım gelirim işte olduğum sürece bu sitede geziniyorum zaten :)
okuduğum kitaba gelince Sinan Yağmur - Aşkın 7 Hali
uzun bir dönem polisiye okurdum bu ara tasavvuf edebiyatı üzerine kitaplar okuyorum

Teşekkür ederim iyiyim sen?

Aslında yeni tanışırken belki mecburiyetten sizli bizli oluyor ama sonrasında garip geliyor bu şekilde hitap samimiyet iyidir
nasıl istersen öyle yapalım o zaman :) bende iyiyim çok şükür zamanın geçmesini bekleyen bi asker sevgilisiyim öyle işte

nasıl istersen öyle yapalım o zaman :) bende iyiyim çok şükür zamanın geçmesini bekleyen bi asker sevgilisiyim öyle işte

hımm ben bebiş resmi görünce annesindir diye düşünmüştüm, ne diyelim Allah kavuştursun

bu kız çok tatlı bayılıyorum ona onun için yapmıştım :) amin Rabbim tüm bekleyenleri beklediği her neyse hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Allah kavuştursun canım bende zamanında asker yolu bekledim şimdide işten gelecek diye bekliyorum.biz bayanların işi gücü beklemek.şaka bir yana çok zor bilirim.nerede askerliğin yapıyor diye sorarlar dı bana Şırnak diyemeden ağlamaya başlardım.

bu kız çok tatlı bayılıyorum ona onun için yapmıştım :) amin Rabbim tüm bekleyenleri beklediği her neyse hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Allah kavuştursun cnm.
Bende 15 ay asker yolu bekleyenlerdenim.Benim eşimde Tuncelideydi.Çok istemiştim askerdeyken yanına gitmeyi ama Tunceli olunca malum pek güvenli değil diye istememişti.Neyse yemin törenine gitmiştik ailesi ile.
O zamanlar zaman geçmek bilmezdi ama şimdi evliyiz yakında evleneli 1 sene olucak.
Şuan öyle geliyorki: Sanki o günleri biz yaşamamışız unuttuk gitti
İnsana zor zamanlar geçmek bilmezken,tadı damağında kalan anlar su gibi akıp geçiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Dip not olarak şunuda belirtmek isterim:Asker beklemek çok farklı bir şey her sevdanın imtihanı olamayacak kadar zor ve anlamlı.
Ama o imtihanı verenler daha da bağlanıyor birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…