- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Seneler önce gitmiştim. İnsan toprağa basmaya kıyamıyor.Çanakkale'ye gidip şehitliği ziyaret ettiniz mi bilmiyorum, insanın tüyleri diken diken oluyor.
57. alaydan hiç sağ asker çıkmadığını bilmek hele o kadar üzücü ki...
Allah hepsinden razı olsun inşallah.Merhaba bayanlar
Çok güzel mesajlar paylaşmışsınız Çanakkale zaferi nin 100.yılında.bende kahraman askerlerimize destek olan cepheye mermi taşıyan Türk kadınını rahmetle anmak istedim.Eki Görüntüle 1459923
Değil mi...Seneler önce gitmiştim. İnsan toprağa basmaya kıyamıyor.
Allah kavuştursun.nasıl istersen öyle yapalım o zaman :) bende iyiyim çok şükür zamanın geçmesini bekleyen bi asker sevgilisiyim öyle işte
Kıyamam.Allah kavuştursun canım bende zamanında asker yolu bekledim şimdide işten gelecek diye bekliyorum.biz bayanların işi gücü beklemek.şaka bir yana çok zor bilirim.nerede askerliğin yapıyor diye sorarlar dı bana Şırnak diyemeden ağlamaya başlardım.
Gönlüne göre olsun. Fakat hamile kalma durumu olmazsa bir süre sonra evde SIKILIRSIN ; ))Yok şuanda çalışıyorum.Ama yakın bir zman içerisinde ev hanımı adayıyım
Evlilik tazminatı ile işten çıkıcamda.
Eleman bulmalarını bekliyorum.
7 senedir aynı işyerinde ve aynı pozisyondayım artık hem sıktı hemde yordu biraz dinlenmeye ihtiyacım var.
Kısmetse planım yazın tadını çıkarmak
Tabii ki daha fazladır.Değil mi...
Söylenen rakamlar gerçeğin çok altındaymış.
Kazdıkça kemik çıkıyormuş Çanakkale'den...
Demek o yüzden bu kadar güzel bir şehir, şehitlerimizin kanı ile sulandığı için.
bu resim beni benden alıyor ya çok kötü oluyorum onlar olmasaydı biz olmazdık hadi olduk diyelim olsaydık da belki dedemiz yaşında adamın kaçıncı karısı olurduk Allah bilir Rabbim onlara gani gani rahmet eylesinAllah kavuştursun.
Kıyamam.
Gönlüne göre olsun. Fakat hamile kalma durumu olmazsa bir süre sonra evde SIKILIRSIN ; ))
Tabii ki daha fazladır.
Üstelik hepsi şehitlikte değildir.
Şehit olanı olduğu yere defnetmişlerdir, sonra taşıma imkanı yok ki!
Her yerde şehit var, insan toprağa basmaya kıyamıyorAllah hepsine gani gani rahmet eylesin. Eki Görüntüle 1460902
Gönlüne göre olsun. Fakat hamile kalma durumu olmazsa bir süre sonra evde SIKILIRSIN ; ))
[/ATTACH]
böyle seylerde hassasımdırda.
hangı sehırde ne iş yapıyosunuz belkı burdan işsiz bır arkadaşa vesile olursunuz.
sevgıler.
"Hepsi artık bittiğini biliyordu."
Tess Geritsen - Gece Nöbeti
125 sf - 11. cümle
Beni de üzen bir fotoğrafbu resim beni benden alıyor ya çok kötü oluyorum onlar olmasaydı biz olmazdık hadi olduk diyelim olsaydık da belki dedemiz yaşında adamın kaçıncı karısı olurduk Allah bilir Rabbim onlara gani gani rahmet eylesin
Hakkınızda hayırlısı olsun.Zaten çocuk düşünüyoruz daha doğrusu eşim fazlaca istiyor
Benimde kafama yatmıyor değil evdeyken rahat bir hamilelik
Bakalım hayırlısı.
Beni de üzen bir fotoğraf
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Günaydınlar nasılsın ? Kitabın konusu tam olarak ne neyi anlatıyor merak ettim de :)Günaydınlar.
Kul Peygamber-Sayfa 140'tayım.
Bugün bitirmeyi planlıyorum.
Günaydınlar nasılsın ? Kitabın konusu tam olarak ne neyi anlatıyor merak ettim de :)
çok teşekkür ederim bu ara tasavvuf edebiyatı üzerine çok kitap okudum ve çok mutlu oldum o yüzden sordum aydınlattığın için çok teşekkür ederimİyiyim tşk ederim cansucum. Kitap Hz.Peygamber'in bireysel özellikleri, insan ilişkileri,
ahlaki özellikleri ve yönetim anlayışından bahsetmiş. Akıcı bir kitap. Anlaşılır. Severek okuyorum.
Günaydın
yeni kitabım Sinan Akyüz İncir Kuşları
yazarı hiç sevmem, cümle kuruşu, sözcük seçişi vs. bana göre değil
ama sırf hikayeyi merak ettiğim için okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?