Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

nasıl istersen öyle yapalım o zaman :) bende iyiyim çok şükür zamanın geçmesini bekleyen bi asker sevgilisiyim öyle işte
Allah kavuştursun.
Kıyamam.
Gönlüne göre olsun. Fakat hamile kalma durumu olmazsa bir süre sonra evde SIKILIRSIN ; ))
Tabii ki daha fazladır.
Üstelik hepsi şehitlikte değildir.
Şehit olanı olduğu yere defnetmişlerdir, sonra taşıma imkanı yok ki!
Her yerde şehit var, insan toprağa basmaya kıyamıyor Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.

bu resim beni benden alıyor ya çok kötü oluyorum onlar olmasaydı biz olmazdık hadi olduk diyelim olsaydık da belki dedemiz yaşında adamın kaçıncı karısı olurduk Allah bilir Rabbim onlara gani gani rahmet eylesin

böyle seylerde hassasımdırda.
hangı sehırde ne iş yapıyosunuz belkı burdan işsiz bır arkadaşa vesile olursunuz.
sevgıler.

İstanbul Anadolu yakasında yabancı bir firmada asistanım.
Zaten çalıştım firma yerime eleman buldu gibi bir şey 2 aday var referansları temiz çıkarsa 2sinden birisini alırlar.

Beni de üzen bir fotoğraf
Zaten çocuk düşünüyoruz daha doğrusu eşim fazlaca istiyor
Benimde kafama yatmıyor değil evdeyken rahat bir hamilelik
Bakalım hayırlısı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Günaydın
yeni kitabım Sinan Akyüz İncir Kuşları
yazarı hiç sevmem, cümle kuruşu, sözcük seçişi vs. bana göre değil
ama sırf hikayeyi merak ettiğim için okuyorum

İyiyim tşk ederim cansucum. Kitap Hz.Peygamber'in bireysel özellikleri, insan ilişkileri,
ahlaki özellikleri ve yönetim anlayışından bahsetmiş. Akıcı bir kitap. Anlaşılır. Severek okuyorum.
çok teşekkür ederim bu ara tasavvuf edebiyatı üzerine çok kitap okudum ve çok mutlu oldum o yüzden sordum aydınlattığın için çok teşekkür ederim

Günaydın
yeni kitabım Sinan Akyüz İncir Kuşları
yazarı hiç sevmem, cümle kuruşu, sözcük seçişi vs. bana göre değil
ama sırf hikayeyi merak ettiğim için okuyorum

Sinan Akyüz'ü bende sevmiyorum yazar olarak her seferinde okumayacağım diyorum ama İncir Kuşlarını okudum bende yazarı sevmesem de konu çok etkileyiciydi tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…