Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benimki de çok farksız değil Siirt eruh ta asker ama şuan gabar dağının cehennem tepesinde zor çok zor hele onun böyle aç susuz kaldığını duyunca daha da kötü oluyor insan geçen bana bi video atmış rüzgardan ne dediği anlaşılmıyor öyle zor şartlarda askerlik yapıyor tabiki bugünün anlam ve önemine bakınca şükretmek gerekiyor

içim bi hoş oldu bizimde az kaldı atarsa 43 çalıştığım için çok zorlanmadım yada kendime öyle inandırıyorum sürekli düşününce sıyırcak gibi oluyordum nasıl geçer bi yıl nasıl yaparım nasıl ederim diye geçti işte kaldı bi buçuk ay Rabbim nasip edince geçiyor işte şimdi aklımdaki düşünce 2 mayıs gelir mi :) insanoğlu nelere alışmıyor nelerin üstesinden gelmiyorki yürekli olup beklemek herkese nasip olmuyor ve yürekli bir sevdayı bulmak hiç de kolay değil bizimki de siirtte yeri iyi değil ama yapacak bir şeyde yok maalesef . yazmanız beni çok mutlu etti sizede mutluluklar dilerim Rabbim evinizin huzurunu ve sizin sohbetinizi arttırsın inşallah

Oooo bir şey kalmamış plakalar su gibi akıp geçiyor zaten.
Bizde 5 Mayısta kavuşmuştuk.Tarihler yakın.
Aynen kafayı oyalayacak bir şeyler olması iyi oluyor gerçekten.
Bilirim o dönemde insan tanımadığı insanların bile desteklerine ihtiyaç duyar.
İnsanın kendi başından da geçince kayıtsız kalmak mümkün değil.
Amin cnm.Allah size de eğer birbiriniz için hayırlısıysanız bu günleri nasip etsin.

amin inşallah hayırlıysa beri hayırsızsa geri derler ya büyüklerimiz aynen öyle :) ev hanımı mısın sen canım benim

amin inşallah hayırlıysa beri hayırsızsa geri derler ya büyüklerimiz aynen öyle :) ev hanımı mısın sen canım benim

Yok şuanda çalışıyorum.Ama yakın bir zman içerisinde ev hanımı adayıyım
Evlilik tazminatı ile işten çıkıcamda.
Eleman bulmalarını bekliyorum.
7 senedir aynı işyerinde ve aynı pozisyondayım artık hem sıktı hemde yordu biraz dinlenmeye ihtiyacım var.
Kısmetse planım yazın tadını çıkarmak

hadi bakalım inşallah 7yıl çalışmışsın zaten yeter artık çalışmasanda olur :) yazın hakkını vermek lazım canım benim :)

hadi bakalım inşallah 7yıl çalışmışsın zaten yeter artık çalışmasanda olur :) yazın hakkını vermek lazım canım benim :)

Kafama yatan bir iş bulursam ve hamile olmazsam yazı geçirdikten snra yine düşünüyorum çalışmayı.
Sonuçta evde oturmakta belli bir zaman sonra sıkabilir gibime geliyor.
Alışkın olmadığım için.
Valla bnmde planım o yazı doya doya yaşıcam kısmetse

böyle seylerde hassasımdırda.
hangı sehırde ne iş yapıyosunuz belkı burdan işsiz bır arkadaşa vesile olursunuz.
sevgıler.

ben de asker bekliyorum, hatta bu gün çok gururlandım. Çanakkale zaferinin 100. Yılında Gelibolu da Abidede yürüyüşteydi kendisi, onu orda o kıyafetlerin içinde Yürürken tv dem bile olsa görmek çok duygulandırdı beni.. Allah kavuştursun seni de diyorum ve hoş geldin :)

Hoşbulduk canım benim maalesef benim sevgilim dağın tepesinde ne görme ihtimalim var nede gitme ihtimalim şafak kaç bakalım hangimiz önce kavuşuyoruz

selamlar
utanarak yazıyorum ama ince memed 3'ü hala bitiremedim son 110 sayfa
C cansu_tr hoşgeldin

Selamlar! Kuyucaklı Yusuf bitti guzel bir kitapti. Sırada ateş Böceği yolu var. Buna başlamakta karar kıldım.
hayyalcim beğendin mi kuyucaklı'yı?
bana kurgusu askıda kalmış gibi gelmişti,karısı (adını unuttum muazzez miydi müzeyyen miydi?) annesinin bir iki sıkıştırmasıyla hemen adamların kucağına attı ya kendini deli oldum ben
herkes de çok beğeniyor ya bende sıkıntı var galiba diyte düşünüyorum

''Beyler'' hitabı Yeraltından notlar da çok geçiyo canım, okurken ben de kızmıştım

Bugün tek kelime okuyamadım.
Yarın telafi etmeyi düşünüyorum.

Günaydınlar
dün pek okuyamadım bugün bilmiyorum bakalım

hoşbulduk canım gelirim işte olduğum sürece bu sitede geziniyorum zaten :)
okuduğum kitaba gelince Sinan Yağmur - Aşkın 7 Hali
uzun bir dönem polisiye okurdum bu ara tasavvuf edebiyatı üzerine kitaplar okuyorum
Hoşgeldin Cansu , Askerinede Allah kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah

Dimdik tutmaya çalıştığım başım eğik şu anda (Piraye-Canan Tan)

346syf 1. cümle.

oyunumuza devam edelim benim okuduğum kitap 250 küsür sayfa , çekmecemde bekleyen Katre-i Matem den yazayım
"Üstelik Bayezit hamamı külhanında onu Patrona Halil Ağa ile sıkı fıkı dost olarak görmüştü"
İskender Pala- Katre-i Matem

52 sf -3. cümle

"Hepsi artık bittiğini biliyordu."

Tess Geritsen - Gece Nöbeti

125 sf - 11. cümle

saolasın canım benim hoşbulduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…