benimki de çok farksız değilAllah kavuştursun canım bende zamanında asker yolu bekledim şimdide işten gelecek diye bekliyorum.biz bayanların işi gücü beklemek.şaka bir yana çok zor bilirim.nerede askerliğin yapıyor diye sorarlar dı bana Şırnak diyemeden ağlamaya başlardım.
'' Benimkisi de aşk acısıymış , Ferhat ile Şirin 'in yaşadıkları yanında ''diye teselli olmuştu adeta .
Sinan Yağmur - Aşkın 7 Hali
217.sayfa 5. cümle
içim bi hoş oldu bizimde az kaldı atarsa 43 çalıştığım için çok zorlanmadım yada kendime öyle inandırıyorum sürekli düşününce sıyırcak gibi oluyordum nasıl geçer bi yıl nasıl yaparım nasıl ederim diye geçti işte kaldı bi buçuk ay Rabbim nasip edince geçiyor işte şimdi aklımdaki düşünce 2 mayıs gelir mi :) insanoğlu nelere alışmıyor nelerin üstesinden gelmiyorki yürekli olup beklemek herkese nasip olmuyor ve yürekli bir sevdayı bulmak hiç de kolay değil bizimki de siirtte yeri iyi değil ama yapacak bir şeyde yok maalesef . yazmanız beni çok mutlu etti sizede mutluluklar dilerim Rabbim evinizin huzurunu ve sizin sohbetinizi arttırsın inşallahAllah kavuştursun cnm.
Bende 15 ay asker yolu bekleyenlerdenim.Benim eşimde Tuncelideydi.Çok istemiştim askerdeyken yanına gitmeyi ama Tunceli olunca malum pek güvenli değil diye istememişti.Neyse yemin törenine gitmiştik ailesi ile.
O zamanlar zaman geçmek bilmezdi ama şimdi evliyiz yakında evleneli 1 sene olucak.
Şuan öyle geliyorki: Sanki o günleri biz yaşamamışız unuttuk gitti
İnsana zor zamanlar geçmek bilmezken,tadı damağında kalan anlar su gibi akıp geçiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Dip not olarak şunuda belirtmek isterim:Asker beklemek çok farklı bir şey her sevdanın imtihanı olamayacak kadar zor ve anlamlı.
Ama o imtihanı verenler daha da bağlanıyor birbirine
içim bi hoş oldu bizimde az kaldı atarsa 43 çalıştığım için çok zorlanmadım yada kendime öyle inandırıyorum sürekli düşününce sıyırcak gibi oluyordum nasıl geçer bi yıl nasıl yaparım nasıl ederim diye geçti işte kaldı bi buçuk ay Rabbim nasip edince geçiyor işte şimdi aklımdaki düşünce 2 mayıs gelir mi :) insanoğlu nelere alışmıyor nelerin üstesinden gelmiyorki yürekli olup beklemek herkese nasip olmuyor ve yürekli bir sevdayı bulmak hiç de kolay değil bizimki de siirtte yeri iyi değil ama yapacak bir şeyde yok maalesef . yazmanız beni çok mutlu etti sizede mutluluklar dilerim Rabbim evinizin huzurunu ve sizin sohbetinizi arttırsın inşallah
amin inşallah hayırlıysa beri hayırsızsa geri derler ya büyüklerimiz aynen öyle :) ev hanımı mısın sen canım benimOooo bir şey kalmamış plakalar su gibi akıp geçiyor zaten.
Bizde 5 Mayısta kavuşmuştuk.Tarihler yakın.
Aynen kafayı oyalayacak bir şeyler olması iyi oluyor gerçekten.
Bilirim o dönemde insan tanımadığı insanların bile desteklerine ihtiyaç duyar.
İnsanın kendi başından da geçince kayıtsız kalmak mümkün değil.
Amin cnm.Allah size de eğer birbiriniz için hayırlısıysanız bu günleri nasip etsin.
amin inşallah hayırlıysa beri hayırsızsa geri derler ya büyüklerimiz aynen öyle :) ev hanımı mısın sen canım benim
hadi bakalım inşallah 7yıl çalışmışsın zaten yeter artık çalışmasanda olur :) yazın hakkını vermek lazım canım benim :)Yok şuanda çalışıyorum.Ama yakın bir zman içerisinde ev hanımı adayıyım
Evlilik tazminatı ile işten çıkıcamda.
Eleman bulmalarını bekliyorum.
7 senedir aynı işyerinde ve aynı pozisyondayım artık hem sıktı hemde yordu biraz dinlenmeye ihtiyacım var.
Kısmetse planım yazın tadını çıkarmak
hadi bakalım inşallah 7yıl çalışmışsın zaten yeter artık çalışmasanda olur :) yazın hakkını vermek lazım canım benim :)
böyle seylerde hassasımdırda.Yok şuanda çalışıyorum.Ama yakın bir zman içerisinde ev hanımı adayıyım
Evlilik tazminatı ile işten çıkıcamda.
Eleman bulmalarını bekliyorum.
7 senedir aynı işyerinde ve aynı pozisyondayım artık hem sıktı hemde yordu biraz dinlenmeye ihtiyacım var.
Kısmetse planım yazın tadını çıkarmak
istanbul büyükçekmecede canım benimböyle seylerde hassasımdırda.
hangı sehırde ne iş yapıyosunuz belkı burdan işsiz bır arkadaşa vesile olursunuz.
sevgıler.
ben de asker bekliyorum, hatta bu gün çok gururlandım. Çanakkale zaferinin 100. Yılında Gelibolu da Abidede yürüyüşteydi kendisi, onu orda o kıyafetlerin içinde Yürürken tv dem bile olsa görmek çok duygulandırdı beni.. Allah kavuştursun seni de diyorum ve hoş geldin :)benimki de çok farksız değilSiirt eruh ta asker ama şuan gabar dağının cehennem tepesinde zor çok zor hele onun böyle aç susuz kaldığını duyunca daha da kötü oluyor insan geçen bana bi video atmış rüzgardan ne dediği anlaşılmıyor öyle zor şartlarda askerlik yapıyor tabiki bugünün anlam ve önemine bakınca şükretmek gerekiyor
Hoşbulduk canım benim maalesef benim sevgilim dağın tepesinde ne görme ihtimalim var nede gitme ihtimalimben de asker bekliyorum, hatta bu gün çok gururlandım. Çanakkale zaferinin 100. Yılında Gelibolu da Abidede yürüyüşteydi kendisi, onu orda o kıyafetlerin içinde Yürürken tv dem bile olsa görmek çok duygulandırdı beni.. Allah kavuştursun seni de diyorum ve hoş geldin :)
hayyalcim beğendin mi kuyucaklı'yı?Selamlar! Kuyucaklı Yusuf bitti guzel bir kitapti. Sırada ateş Böceği yolu var. Buna başlamakta karar kıldım.
''Beyler'' hitabı Yeraltından notlar da çok geçiyo canım, okurken ben de kızmıştımGünaydın bilgeler,
Dün Tolstoy Din Nedir'i bitirdim, öncesinde burada da konuştuğumuz için kitap hakkında kısaca bir şeyler yazmak istiyorum.
Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor kitap dinler üzerine, dinin birey ve toplum üzerindeki etkisine dair bir inceleme niteliğinde. Daha ilk sayfalarda şu savı savunuyor yazar "hiç bir aklı başında insan dinsiz yaşayamaz" . Dinin temelini oluşturduğu ahlaki değerlere uyumun sağlanması ile toplum yöneticilerine yani devlete dahi ihtiyaç kalmayacağı, Devlet kendi eliyle yani askeri birlikler şeklinde yapılanma yoluyla aslında dinin yasak kıldığı insan öldürmeyi meşrulaştırdığını anlatıyor ve askerliği bu nedenle reddeden bazı örnekleri inceliyor. Dinlerin gelişim ve çöküş süreçlerine deyiniyor. Bu süreçlerin nasıl olgunlaştığını anlatıyor. Hristiyanlığın kilise tarafından nasıl yozlaştırıldığını, istendiğinde dinlerin toplumu yönetenler tarafından nasıl kullanıldığınız anlatıyor.
Kitap hakkında iki eleştirim var aslında bir tanesi yazarın kendi inandığı din üzerinden referanslar vermesi Hristiyanlığı ön plana çıkarıyor gibi geliyor ama çok fazla değil.
Birde kitabın son cümlesi "ölmeden önce hemcinslerime söylemek istediğim budur" şeklinde bitiyor. Nasıl yani kadınlar okumayacak mı bu kitabı?
Daha önce de okuduğum klasiklerden birinde aslında tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu yazar sürekli "Beyler" diye hitap ediyordu okuyucuya. Çok sinir bozucu bir durum tabi...
aynen canım benimki uzun dönem askerlik yapıyorBenim kısa dönem ama Şafak 78 olması lazım :) sen sanırım baya beklemişsin :/
Hoşgeldin Cansu , Askerinede Allah kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallahhoşbulduk canım gelirim işte olduğum sürece bu sitede geziniyorum zaten :)
okuduğum kitaba gelince Sinan Yağmur - Aşkın 7 Hali
uzun bir dönem polisiye okurdum bu ara tasavvuf edebiyatı üzerine kitaplar okuyorum
Dimdik tutmaya çalıştığım başım eğik şu anda (Piraye-Canan Tan)
346syf 1. cümle.
Günaydınlar
dün pek okuyamadım bugün bilmiyorum bakalım
Hoşgeldin Cansu , Askerinede Allah kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah
oyunumuza devam edelim benim okuduğum kitap 250 küsür sayfa , çekmecemde bekleyen Katre-i Matem den yazayım
"Üstelik Bayezit hamamı külhanında onu Patrona Halil Ağa ile sıkı fıkı dost olarak görmüştü"
İskender Pala- Katre-i Matem
52 sf -3. cümle
saolasın canım benim hoşbulduk :)Günaydınlar
dün pek okuyamadım bugün bilmiyorum bakalım
Hoşgeldin Cansu , Askerinede Allah kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah
oyunumuza devam edelim benim okuduğum kitap 250 küsür sayfa , çekmecemde bekleyen Katre-i Matem den yazayım
"Üstelik Bayezit hamamı külhanında onu Patrona Halil Ağa ile sıkı fıkı dost olarak görmüştü"
İskender Pala- Katre-i Matem
52 sf -3. cümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?