ahh bu merak!! bize neler yaptırıyorSinan Akyüz'ü bende sevmiyorum yazar olarak her seferinde okumayacağım diyorum ama İncir Kuşlarını okudum bende yazarı sevmesem de konu çok etkileyiciydi tabi...
Günaydın
yeni kitabım Sinan Akyüz İncir Kuşları
yazarı hiç sevmem, cümle kuruşu, sözcük seçişi vs. bana göre değil
ama sırf hikayeyi merak ettiğim için okuyorum
bir daha düşün derimBende beğenmiştim İncir Kuşlarını.
Hatta bir ara Piruze-Şamda bir Türk gelin ile Piruze ve oğullarını okumayı istiyorum.
Ve yeni kitabım Ayşe Kulin- Hayat Dürbünümde Kırk Sene....
Bu seriyi bitirmeye karar verdim. Yoksa karakterleri unutmaya başladım.
Henüz 30. Sayfadadım. Hüzünü ben de aldım.Günaydın canım,
Şuan bende bir taraftan Hayat'ı okuyorum ama yanında 2. başka kitabı bitireceğim. Serinin ilk iki kitabı gibi sarmadı beni nedense Allah'tan dönem tarihi hakkında bilgi veriyor en azından onlar okutuyor bana öyle diyeyim. Yoksa sadece biyografi olarak bakıldığında çok da ilgi çekice değil... Hüzün'üde almıştım okurum ama çok da cezbetmiyor...
bir daha düşün derim
ben Piruze-Şam'da Bir Türk Gelini'ni okudum da... ıyyyyy
Hadi yaaa neden beğenmedin
Canan Tan-Piraye 125.syf.
Uzun zaman oldu bu kitabı okuyalı ama gerçekten keyif almıştım okurken, dün bende Nazım Hikmet okumaya başladım yeni Senin Kitaptaki Piraye'nin ismi Nazım'dan geliyormuş o kalmış aklımdan gözünce yazmak istedim...
Evet kitaptada bahsediyor zaten.Nazım Hikmetin eşinin Hatice Piraye olduğundan ve sürgündeyken ona yazdığı şiirlerden.
Zaman bulsaydım kitabı yarılardımda evli olunca ya bir misafirliğe gidiyorsun yada birisi geliyor heleki çalışıca temizlik yapim,çamaşır yıkıyayım fln derken bir bakıyorsun haftasonu geçmiş ve hiç bir şey anlamamışız
Valla bu haftasonu ne misafir gelsin istiyorum nede bir yere gitmek.Tek hayalim evde miskin miskin yatmak
Yine bile şükretmelisin, bir de bu yoğunluğa çocuk eklenip hele birde o çocuk okula başlayınca karmaşa artıyor
Zaten birazda o yüzden bebek yapmaya cesaretim tam anlamıyla yok.
Hep sorumluluklar kadınların omuzunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?