Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabalar
Beyaz Diş- sf 104 deyim çok güzel . Jack London'un Vahşetin Çağrısınıda okumuştum birbirine benziyor
belgesel seyreder gibi ikide.

Günaydın
yeni kitabım Sinan Akyüz İncir Kuşları
yazarı hiç sevmem, cümle kuruşu, sözcük seçişi vs. bana göre değil
ama sırf hikayeyi merak ettiğim için okuyorum

Bende beğenmiştim İncir Kuşlarını.
Hatta bir ara Piruze-Şamda bir Türk gelin ile Piruze ve oğullarını okumayı istiyorum.

selam kızlar

s.ali - kuyucaklı yusuf sf 104 devam. sonunu merak ediyorum.
murat menteş okuyacaktım okumadan buna geçtim

Amin Maalouf Semerkant 78. sayfadayım, ders çalışmaktan kitaba bakamıyorum. Bu kez baya yavaş ilerliyorum, hadi bakalım.

Büyük umutlar bitti bugün.
2 haftada okudum kitabı ve çok ters bi zamana denk geldi resmen süründü elimde.
Kitabı sevdim. Klasik olmasından dolayı ağır bi kitap ama mutlaka okunmalı.

Ve yeni kitabım Ayşe Kulin- Hayat Dürbünümde Kırk Sene....
Bu seriyi bitirmeye karar verdim. Yoksa karakterleri unutmaya başladım.

Şuan Düğün Şarkısını okuyorum :)

Ve yeni kitabım Ayşe Kulin- Hayat Dürbünümde Kırk Sene....
Bu seriyi bitirmeye karar verdim. Yoksa karakterleri unutmaya başladım.

Günaydın canım,

Şuan bende bir taraftan Hayat'ı okuyorum ama yanında 2. başka kitabı bitireceğim. Serinin ilk iki kitabı gibi sarmadı beni nedense Allah'tan dönem tarihi hakkında bilgi veriyor en azından onlar okutuyor bana öyle diyeyim. Yoksa sadece biyografi olarak bakıldığında çok da ilgi çekice değil... Hüzün'üde almıştım okurum ama çok da cezbetmiyor...

Henüz 30. Sayfadadım. Hüzünü ben de aldım.
Inşallah okurum.

Canan Tan-Piraye 125.syf.

Uzun zaman oldu bu kitabı okuyalı ama gerçekten keyif almıştım okurken, dün bende Nazım Hikmet okumaya başladım yeni Senin Kitaptaki Piraye'nin ismi Nazım'dan geliyormuş o kalmış aklımdan gözünce yazmak istedim...

Evet kitaptada bahsediyor zaten.Nazım Hikmetin eşinin Hatice Piraye olduğundan ve sürgündeyken ona yazdığı şiirlerden.
Zaman bulsaydım kitabı yarılardımda evli olunca ya bir misafirliğe gidiyorsun yada birisi geliyor heleki çalışıca temizlik yapim,çamaşır yıkıyayım fln derken bir bakıyorsun haftasonu geçmiş ve hiç bir şey anlamamışız
Valla bu haftasonu ne misafir gelsin istiyorum nede bir yere gitmek.Tek hayalim evde miskin miskin yatmak

Yine bile şükretmelisin, bir de bu yoğunluğa çocuk eklenip hele birde o çocuk okula başlayınca karmaşa artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…